Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει που αναπτυσετε το θεμα για το πως θα σκοτωνονται περισσότεροι ανθρωποι ολο για πολεμο για ειρηνη κανεις; και αυτα τα εκτρωματα να ειναι μονο για αντιμετωπιση εγκληματικοτητας δεν παιζει;

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σιγά μην κάνουν σεφτέ οι τουρκαλάδες όπως τους έχουμε στο wow στις dotes και στο counter έτσι θα τους έχουμε και εκει :P

Οι τουρκαλάδες έχουν ήδη παρόμοιο εξοπλιστικό και με τα uav συνεχίζουν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια πάνω από το Αιγαίο:

https://www.defensenews.com/air/2016/10/19/turkey-looks-to-enrich-drone-fleet/

http://www.militaire.gr/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AC-uav-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF/

Εν προκειμένω, η πίεση ασκείται ώστε αυτού του είδους τα όπλα να έχουν την τύχη των χημικών...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν έχουν πρόβλημα μόνο με τα χερσαία ρομπότ ή με όλα τα αυτόνομα συστήματα, ιδίως του αέρα.

Δημοσ.

Άντε και εις ανώτερα και με το καιρασάκι στην τούρτα να είναι ο αφανισμός του ανθρώπινου είδους απο το ίδιο το ανθρώπινο είδος.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα σκεφτόμουν ότι μια λύση για να πάρουμε πίσω την πόλη είναι να συνδέσουμε drone like τηλεκατευθυνόμενα (με ερπύστριες) robot εξοπλισμένα απλά με μπόλικες σφέρες και λίγα εκρηκτικά (+καμερες GPS radar κτλ) και να τα στείλουμε στους τούρκους θα τους πάρουν φαλάγγι σε μια μέρα..

ποιός θα κάτσει να πυροβολάει πχ 20 ατσαλένια μηχανήματα με κάμερες στόχους και όπλα που τον κυνηγάνε; όπου φύγει φύγει θα  είναι οι φαντάροι :P

μπορείς να σκέφτεσαι μ@λ@κίες δεν είναι ανάγκη να τις λες και παραέξω ,έλα στη πραγματικότητα τώρα  οι τούρκοι υπογράψανε με τους ρώσους για s400  , και αυτό το πλεονέκτημα που είχαμε λόγο εξειδικευμένου ανθρωπινου δυναμικού , και εννοώ τους πιλότους μας πάει τελειώσαμε , μια μονο συστοιχία s400 είναι σε θέση να βγάλει εκτος όλα τα μαχητικά μας , πύραυλος και αεροπλάνο είναι αυτά χωρίς δυνατότητα αποφυγής

Δημοσ.

μπορείς να σκέφτεσαι μ@λ@κίες δεν είναι ανάγκη να τις λες και παραέξω ,έλα στη πραγματικότητα τώρα  οι τούρκοι υπογράψανε με τους ρώσους για s400  , και αυτό το πλεονέκτημα που είχαμε λόγο εξειδικευμένου ανθρωπινου δυναμικού , και εννοώ τους πιλότους μας πάει τελειώσαμε , μια μονο συστοιχία s400 είναι σε θέση να βγάλει εκτος όλα τα μαχητικά μας , πύραυλος και αεροπλάνο είναι αυτά χωρίς δυνατότητα αποφυγής

στέλνεις τα επίγεια τηλεκατευθυνόμενα και τα καταστρέφουν :P

Πολλά μαζί στοιχισμένα πολύ αρεά το ένα απο το άλλο (για να μειωθούν οι απώλειες απο βομβαρδισμούς κτλ) και.. problem solved.

36E02B4E00000578-3724001-image-a-7_14703

hqdefault.jpg

PS δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοια.. απλά το σκεφτόμουν καιρό και σκεφτόμουν πως είναι εύκολο να κατασκευαστούν ειδικά αν έχεις budget και ανθρώπινο δυναμικό ενός κράτους (έστω της ελλαδίτσας) και μιας και διάβασα το ποστ σου στα γρήγορα έψαξα στο youtube και φυσικά πάλι οι αμερικάνοι ένα βήμα μπροστά... @#@!#@!# to @#@#@#@ μου :P

Δημοσ.

Για οσους μιλησαν για τουρκια να πουμε οτι οι τουρκοι φετος θα λανσαρουν πολεμικο drone σχεδιασμενο απο τουρκους και αποκλειστικα κατασκευασμενο στην τουρκια. Ουτε στα ονειρα μας αυτα. https://www.defensenews.com/air/2017/01/17/turkeys-first-armed-anka-drone-to-be-delivered-in-2017/

Οσο για το θεμα του αρθρου προτεινω το μικρου μηκους ανιμε A Farewell to Weapons.

Δημοσ.

Μωρε ας καθαρισουμε πρωτα τα σκουριασμενα G3 με τις στραβουτσικες καννες (το δικο μου τουλαχιστον ετσι μου το εδωσαν), και μετα φοραμε τα VR.

Εν πασει περιπτωσει, καλοδεχουμενες οι νεες τεχνολογιες (ακομα και στον στρστο) αλλα με μετρο και συνεση χρησης.

Δημοσ.

Όλες οι βολίδες εκτελούν περιστροφική κίνηση γύρω από τον άξονα τους κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους προς τον στόχο, εξού και οι βαβδώσεις εντός της κάννης.

Αν το G3 σου είχε στραβή κάννη κατά την εκτέλεση μιας βολής πολύ πιθανόν να μην επιβίωνες.

Όχι απαραίτητα. Με κακές συνθήκες συντήρησης (αλάδωτη κάννη, υπολείμματα πυρίτιδας κτλ), κατά την έξοδο της σφαίρας, ειδικά σε βολές κατά ριπάς, υπερθερμαίνεται το μέταλλο λόγω της τριβής και κάνει warp η κάννη. Όχι κάτι υπερβολικό, 1-2 χιλιοστά. Αυτό όμως σε ένα όπλο με ωφέλιμο βεληνεκές 600μ μεταφράζεται σε απόκλιση 2-3 μέτρα "down range"-κατά την προσβολή στο στόχο. Θα συνεχίσει να ρίχνει χωρίς κίνδυνο προς τον χρήστη, αλλά η ευστοχία πάει περίπατο. Το έζησα προσωπικά σε βολές που χτύπαγα το διπλανό στόχο από εκεί που σημάδευα. Πήγα στον οπλουργό και αντί να το πάει για πέταμα μου πε να χρεωθώ άλλο όπλο και να το παραδώσω στην αποθήκη οπλισμού. Βρήκα ένα ίσιο τελικά. Το δικό μου το χρεώθηκε κάποιος άλλος. Σε ένα μάχιμο στρατόπεδο το 70% είναι με ελάχιστα στραβές κάννες, ένα 25% έχει όπλα της προκοπής (μέσα στις αποδεκτές αποκλίσεις) και ένα 5% παίζεις το κεφάλι σου. Αυτά τα ξέρουνε συνήθως και παραμένουν αχρέωτα στην αποθήκη. Σε καιρό πολέμου βέβαια μια χαρά θα τα μοιράσουν. 

Δημοσ.

Ο amdακιας της ημέρας... "Αυτά τα μηχανήματα θα αρχίσουμε να τα φοβόμαστε μόνο όταν φορέσουν τον τελευταίο ryzen με τα οκτακοσια κάτι lanes!"

• Like 1
Δημοσ.

νταξει παιδια σε καιρο πολεμου βρισκουμε οπλα και απτον εχθρο μην αγχεστε..

ο παππος μου ο συχωρεμενος βουτηξε ενα αυτοματο μουρλια

ο αλλος ο παππις στοχευε καταλληλως μου λεγε γιατι το

οπλο του παντα εριχνε τις σφαιρες πιο αριστερα....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...