onelonelystar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 FYI, είχα αλλάξει τη σπασμένη μου οθόνη στο iPhone 4s και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα έκτοτε.
antonisreverse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 πιστευετε θα ηταν καλη ιδεα να δωσω το 5s για ανταλλακτικα (ειναι ενος χρονου) και να παρω κανενα xiaomi redmi note 4? το 5s antutu εχει 60000 τουλαχιστον το note 4 με 150 ευρω μονο κ χτυπαει 80000+
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 βρε παιδια μου πως θα το στειλω ξανθη το κινητο για επισκευη... ξερω να το επισκευαζω μονος μου απλα θα ηθελα κ ενα αλλο ατομο γνωστη να το κανουμε μαζι.. εγω ελεγα να παραγγειλω μια καλη οθονη με 60-70 ευρω και απο κει και περα να τη φτιαξω με τη βοηθεια καποιου ο οποιος δε θα θελει λεφτα, πες το σαν χομπι ! εξαλλου πολλα απο τα ατομα που ειναι εδω ειναι καταρτισμενα και ξερουν να αλλαζουν μια οθονη. οπως και να χει θα δω τι θα το κανω.... κ δε φταιω μονο εγω αυτα ειναι ευθραυστα.. Κινητο ειναι, οχι σφυρι να πεφτει με δυναμη στο εδαφος και να μην παθαινει τιποτα. Γιατι για να σπασει οθονη κινητου πρεπει να πεσει με αρκετη δυναμη. Οπως και να εχει, παρε ενα τζαμι αφου φτιαξεις την οθονη...
flyer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 πιστευετε θα ηταν καλη ιδεα να δωσω το 5s για ανταλλακτικα (ειναι ενος χρονου) και να παρω κανενα xiaomi redmi note 4? το 5s antutu εχει 60000 τουλαχιστον το note 4 με 150 ευρω μονο κ χτυπαει 80000+ Ναι, νομίζω πως είναι καλή ιδέα...
karaLRS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το antutu είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που υπάρχει ποτέ. Λες και αν ένα αμάξι είναι καλό το βλέπεις από την τελική 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα