antonisreverse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν αντέχω άλλο με το κωλοκινητο... έσπασε η οθόνη δεύτερη φορά.. αλλά καλά να πάθω Όταν έσπασε πρώτη φορά το πήγα για φτιάξιμο και μαντέψτε.. το έφτιαξαν και η αφή πήγαινε βόλτα. Δυσλειτουργουσε εντελώς. Το πήγα άλλες 3 φορές στο κατάστημα για επισκευή, έφτιαξε λίγο αλλά μετα από λίγο καιρό χάλασε: πιο συγκεκριμένα άνοιξε η οθόνη στο μπροστά μέρος, κ η αφή δε δούλευε , και κυρίως δε δούλευε καθόλου όταν έπεφτε πάνω νερό η είχα υγρά χέρια. Λειτουργούσε χάλια κ έκανε ότι ήθελε.. με αποτέλεσμα σήμερα (αφού είχε βγει ούτως η άλλως έξω η οθόνη) να πέσει κάτω κ να σπάσει. Τι θα ήθελα; Ένα καλό χριστιανό -η και μη- να με βοηθήσει. Να μου πει από που μπορώ να παραγγείλω μια οθόνη με καλή αφή και αν μπορεί ο ίδιος να το επισκευάσει μαζί μου. Έχω δώσει τόσα λεφτα για το κινητό αυτό δεν αντέχω άλλο. Μένω Θεσσαλονίκη , αλλά μπορώ να μαι κ Γιάννενα. Καμία βοήθεια κάποιος ;
stelios18120 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μηπως να το πουλαγες γ ανταλλακτικα κ αυτα π θα εδινες γ μια οθονη κτλπ να επαιρνες ενα αλλο κινητο να γλυτωσεις; 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν αντέχω άλλο με το κωλοκινητο... έσπασε η οθόνη δεύτερη φορά.. αλλά καλά να πάθω Όταν έσπασε πρώτη φορά το πήγα για φτιάξιμο και μαντέψτε.. το έφτιαξαν και η αφή πήγαινε βόλτα. Δυσλειτουργουσε εντελώς. Το πήγα άλλες 3 φορές στο κατάστημα για επισκευή, έφτιαξε λίγο αλλά μετα από λίγο καιρό χάλασε: πιο συγκεκριμένα άνοιξε η οθόνη στο μπροστά μέρος, κ η αφή δε δούλευε , και κυρίως δε δούλευε καθόλου όταν έπεφτε πάνω νερό η είχα υγρά χέρια. Λειτουργούσε χάλια κ έκανε ότι ήθελε.. με αποτέλεσμα σήμερα (αφού είχε βγει ούτως η άλλως έξω η οθόνη) να πέσει κάτω κ να σπάσει. Τι θα ήθελα; Ένα καλό χριστιανό -η και μη- να με βοηθήσει. Να μου πει από που μπορώ να παραγγείλω μια οθόνη με καλή αφή και αν μπορεί ο ίδιος να το επισκευάσει μαζί μου. Έχω δώσει τόσα λεφτα για το κινητό αυτό δεν αντέχω άλλο. Μένω Θεσσαλονίκη , αλλά μπορώ να μαι κ Γιάννενα. Καμία βοήθεια κάποιος ; Αν θες, σου βρίσκω μαγαζί Ξάνθη που σου αλλάζει οθόνη με 60 ευρώ και δουλέουν όλα κομπλέ. Πριν κανα μήνα έφτιαξα ένα 5άρι, που έχει ίδια οθόνη. 1
antonisreverse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μηπως να το πουλαγες γ ανταλλακτικα κ αυτα π θα εδινες γ μια οθονη κτλπ να επαιρνες ενα αλλο κινητο να γλυτωσεις; μια οθονη απ οσο τσεκαρα στο σκρουτζ κυμαίνεται απο 20-60 ευρω ποσο να πιασει ενα 5s ανταλλακτικα? νομιζω δεν αξιζει σε καμια περιπτωση Αν θες, σου βρίσκω μαγαζί Ξάνθη που σου αλλάζει οθόνη με 60 ευρώ και δουλέουν όλα κομπλέ. Πριν κανα μήνα έφτιαξα ένα 5άρι, που έχει ίδια οθόνη. οχι ευχαριστω ψαχνω καποιον προθυμο να το κανει δωρεαν, αλλιως θα το κανω εγω με βιντεακα απο youtube και καλη τυχη
jgeorgiou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 το τσάμπα κρέας το τρώνε οι σκύλοι (αν το καταδεχθούν) 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μαζί με την οθονη όλη η εργασία σου λέω 60 ρε φιλαράκι. Τι να σου πω, βρες άλλου, βάλε και χαρτόνι ζωγραφιστό, και αυτό τσάμπα είναι. 2
antonisreverse Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και ξαναλέω 60€ έδωσα κ την άλλη Φορά κ δεν άξιζε Αρα γιατί να το ξανακάνω;
procostas1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και ξαναλέω 60€ έδωσα κ την άλλη Φορά κ δεν άξιζε Αρα γιατί να το ξανακάνω; γιατί αυτός που στο προτείνει το έχει κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι ευχαριστημένος.... 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και ξαναλέω 60€ έδωσα κ την άλλη Φορά κ δεν άξιζε Αρα γιατί να το ξανακάνω; Γιατί δούλεψε στην δίκη μου περίπτωση. Αν δεν θες να πληρώσεις ούτε την οθονη σαν ανταλλακτικό περιμένεις να βρεθεί ένας να στην κάνει δώρο ή να κολλήσει το παζλ στην προηγούμενη; Μην προτεινω τσάμπα λύσεις, ξερω 'γω. 1
narta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και ξαναλέω 60€ έδωσα κ την άλλη Φορά κ δεν άξιζε Αρα γιατί να το ξανακάνω; Γιατι δεν μπορεις να το κανεις μονος σου, αφου ζητας βοηθεια εδω μεσα. Αν μπορουσες δεν θα υπηρχε το θεμα. Ο τσαμπας πεθανε. 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Βασικά αν θέλει το τηλέφωνο, που προσωπικά πιστεύω αξίζει, ας δώσε 60 ευρώ να βάλει μια ΚΑΛΗ οθονη και το κινητο θα είναι σαν καινούριο. Η άποψη μου πάντα. Γιατί αν πάρει φθηνή οθονη σαν την πρώτη φορά, ε, είδαμε που κατέληξε. 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και ξαναλέω 60€ έδωσα κ την άλλη Φορά κ δεν άξιζε Αρα γιατί να το ξανακάνω; Δηλαδη καποιος που θα παρει 60 ευρω θα στο ξαναφτιαξει χαλια αλλα αμα σου βαλει ενας απο εδω μια οθονη αρπακολατζιδικα ειναι μια χαρα; Μονο και μονο για το τσαμπα; Και την επομενη φορα παρε με 10-15€ ενα τζαμι για την οθονη αφου εισαι ατζαμης και τη σπας. Επισης και ο τιτλος ειναι παραπλανητικος, το κινητο δεν σου φταιει σε τιποτα. Η οθονη δε σπαει απο μονη της. Ουτε επιδιορθωνεται μονη της. Το εσπασες, το πηγες σε χαλια μαστορα και το ξαναεσπασες. Αυτο διαβαζω εγω... 2
antonisreverse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δηλαδη καποιος που θα παρει 60 ευρω θα στο ξαναφτιαξει χαλια αλλα αμα σου βαλει ενας απο εδω μια οθονη αρπακολατζιδικα ειναι μια χαρα; Μονο και μονο για το τσαμπα; Και την επομενη φορα παρε με 10-15€ ενα τζαμι για την οθονη αφου εισαι ατζαμης και τη σπας. Επισης και ο τιτλος ειναι παραπλανητικος, το κινητο δεν σου φταιει σε τιποτα. Η οθονη δε σπαει απο μονη της. Ουτε επιδιορθωνεται μονη της. Το εσπασες, το πηγες σε χαλια μαστορα και το ξαναεσπασες. Αυτο διαβαζω εγω... βρε παιδια μου πως θα το στειλω ξανθη το κινητο για επισκευη... ξερω να το επισκευαζω μονος μου απλα θα ηθελα κ ενα αλλο ατομο γνωστη να το κανουμε μαζι.. εγω ελεγα να παραγγειλω μια καλη οθονη με 60-70 ευρω και απο κει και περα να τη φτιαξω με τη βοηθεια καποιου ο οποιος δε θα θελει λεφτα, πες το σαν χομπι ! εξαλλου πολλα απο τα ατομα που ειναι εδω ειναι καταρτισμενα και ξερουν να αλλαζουν μια οθονη. οπως και να χει θα δω τι θα το κανω.... κ δε φταιω μονο εγω αυτα ειναι ευθραυστα..
onelonelystar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 αν είναι να δώσεις 60-70 ευρώ χωρίς να ξέρεις αν θα κάνεις σωστή δουλεια, δες αν θες και από Lab-experts 84€(Original quality TOP) 70€(μεσαία ποιότητα)55€(Χαμηλή ποιότητα) https://www.lab-experts.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-iphone/
antonisreverse Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 αν είναι να δώσεις 60-70 ευρώ χωρίς να ξέρεις αν θα κάνεις σωστή δουλεια, δες αν θες και από Lab-experts 84€(Original quality TOP) 70€(μεσαία ποιότητα) 55€(Χαμηλή ποιότητα) https://www.lab-experts.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-iphone/ ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα