Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^Τα κριτήρια για το ποιες είναι καλές και ποιες δεν είναι καλές είναι δικό σου ή μιλάς πχ με βαθμολογίες σε imdb κτλ;

Γενικά νομίζω ότι είναι αρκετά υποκειμενικά τα κριτήρια και η ποσότητα των σειρών στόχο έχει να πιάσει όσο περισσότερους θεατές. Θα ήταν πολύ δύσκολο να σου άρεσαν όλες οι σειρές που βγάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά για εξωτερικό γνωρίζει κάποιος αν συμφέρει γτ για Ελλάδα είδα ότι τα δικαιώματα τα έχουν ote και Nova

Καπου εχεις μπερδευτει. Τα δικαιωματα του netflix τα εχει η Netflix. Καμια Νοva, κανενας ote.

• Like 4
Δημοσ.

Καπου εχεις μπερδευτει. Τα δικαιωματα του netflix τα εχει η Netflix. Καμια Νοva, κανενας ote.

Προφανώς εννοεί ότι το ελληνικό netflix είναι λειψό σε σχέση με us και uk διότι αρκετές από τις νέες σειρές και ταινίες δε μπορεί να τις μεταδώσει στην Ελλάδα λόγω του ότι τις έχουν καπαρώσει για κάποιο χρονικό διάστημα ο οτε και η νοβα...

• Like 2
Δημοσ.

Το Netflix θα τους φάει όλους λάχανο έτσι που πάει. Ελπίζω να πάρει περισσότερα δικαιώματα για Ελλάδα ώστε να μπορούμε να βλέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αμερικάνικες σειρές σε μία πλατφόρμα.

Ήδη έχει πάρα πολύ υλικό με ελληνικούς υπότιτλους και το αυξάνει συνεχώς. Το Amazon από την άλλη είναι σχεδόν νεκρό για Ελλάδα.

Δημοσ.

Αυξημένο κατά 1 δις  δολάρια θα είναι το ποσό που θα διαθέσει το Netflix την επόμενη χρονιά, για την εξασφάλιση ταινιών και σειρών από τα κινηματογραφικά στούντιο...

Έλαβα email πριν τρεις ημέρες ότι η συνδρομή μου στο Netflix θα αυξηθεί τον επόμενο μήνα, από 12 σε 14€.  Έχω ULTRA HD, μέχρι 4 οθόνες ταυτόχρονα. 

Σκέφτομαι να το αφήσω έτσι ή να αλλάξω από ultra σε "απλό" HD και 2 οθόνες με 11€ μηνιαίως. Δεν είναι δα και μεγάλη η διαφορά για το ultra.

Δημοσ.

Και παλι μπορεις ν κατεβασεις. if you know what i mean.

Εννοείται, αλλά από τη στιγμή που πλερω θα ήθελα και την ανάλογη ευκολία σε όλο το περιεχόμενο.

Απλά είναι από τις φορές που θες να είσαι σωστός αλλά τελικά τη βγάζεις χειρότερα από αυτόν που δεν είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...