valkon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Έχω δώσει και έχω πάρει το δίπλωμα στα χέρια μου, απλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ το οικογενειακό μας αυτοκίνητο και είναι πιο μεγάλο από αυτού που έκανα στην σχολή και γενικά φοβάμαι να το πάρω και να βγω στους δρόμους κατευθείαν. Ξέρει κανείς κανάν μεγάλο χώρο στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω αν γίνεται αλλα μπορείς να κανεις μαθήματα και στο δικο σας με τον δάσκαλο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στο παρκινγκ του Ανατολικου αεροδρομιου (στριβεις στην βουλιαγμενης στον Βασιλοπουλο και στο τερμα του δρομου το βρισκεις), στο Καρφουρ Αλιμου βραδυ. Εκει εχω κανει ψιλομαθηματακια μοτοσυκλετας σε αρκετους. Ερχοντουσαν και αυτοκινητα παντως. Μια αλλη λυση που ειπε καποιος ειναι και μερικα μαθηματα με δασκαλο στο αμαξι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Στο γήπεδο του ταεκβοντο στην παραλία, όλοι εκεί πάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Στην αλανα στο ΟΑΚΑ στην συμβολή των οδων Σ.Λουη και Λ.Κυμης αν σε βολευει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μαθήματα με τον δάσκαλο προτείνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα