Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβάσαμε πριν μια βδομάδα το eshop εδώ στο μαγαζί. Επειδή έχουμε κάποια τρακτέρ εδώ τα οποία τα έχουμε βάλει στο car έτσι και αλλιώς , ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος που έχει eshop να πουλήσει τρακτέρ και αυτοκίνητα.

Επίσης φέρνουμε και τρακτέρ από Γερμανία κατόπιν παραγγελίας καινούργια

Γενικά δεν βρήκα ηλεκτρονικά καταστήματα να πουλάνε τρακτέρ μεταχειρισμένα . Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ειδική νομοθεσία πάνω σε αυτό?

Δημοσ.

την νομοθεσία δεν την γνωρίζω επί του θέματος...

αλλά πιστεύεις ότι κάποιος ή εσύ ο ίδιος θα αγόραζες ... άρα θα ολοκλήρωνες αγορά μέσα από eshop για αυτό το είδος;

ένα catalog mode το καταλαβαίνω, να δω φωτογραφίες, χαρακτηριστικά + τιμή;

όλα τα υπόλοιπα μάλλον δεν μπορούν να γίνουν μέσα από eshop, είναι μεγάλα ποσά + την χαρτούρα της μεταβίβασης κτλ κτλ

Δημοσ.

Τα ακριβά και ογκώδη πράγματα δεν τα βάζει κανένας στο καλάθι. 

Φυσικά και δεν θα αγόραζα κάτι τέτοιο από το Internet αν δεν το δω από κοντά ή αν δεν έχω κάτι στα χέρια μου το οποίο θα με καλύπτει σαν εγγύηση.

Απλά επειδή πρόκειται για eshop πέρα από τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να βάλουμε τιμες

Και φυσικά σε αυτά τα προϊόντα στέλνεις έγγραφη προσφορά στον πελάτη για να ειναι καλυμμένος .

Έχουμε γενικά ογκώδη προϊόντα πέρα από τα τρακτερ και σίγουρα κινούμαστε έτσι σε όλα

Έχω βάλει ήδη ένα τρακτεράκι και προχωράω με τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Βάλε ένα σύνδεσμο για το e-shop που λες ή στείλε το σε πμ αν δεν επιτρέπεται να τον ποστάρεις.

Για τα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ πάντως καλύτερα ανέβασε μια λίστα με χαρακτηριστικά και πραγματικές τιμές.

Προσωπικά έχω σιχαθεί αυτό το επικοινωνήστε μαζί μας που βλέπω σε σχεδόν όλες τις σχετικές αγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...