kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αγόρασα έναν κινέζο, και χθες ασχολιομουν όλη μέρα με το σετάρισμα. Ομως, διαπίστωσα πως δεν εχω ειδοποιήσεις πανω στη taskbar, όπως και οταν ειναι κλειστή η οθόνη δεν ανοίγει για να μου δείξει τι έχει έρθει. Toσο στο gmail, όσο και στο hotmail μεσω των εφαρμογών. Επίσης στο εικονίδιο του Facebook και του Messenger δεν βγάζει τον αριθμό ειδοποιήσεων επι του εικονιδίου, όπως πχ στο S6 που έχω. Οτι ειδοποίση μπορώ να εχω ενεργή απ'τα settings την έχω, push κτλ. Τι δε κάνω σωστά; Android 7.0 έχει η συσκευή (bv8000pro)
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καταρχήν έχεις ενεργοποίηση το led notification από τις ρυθμίσεις.
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ασφαλώς. Κι έχω απενεργοποιήσει το shut down background apps (κάπως έτσι)
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μήπως πρέπει να μπεις σε κάποια εφαρμογή (π.χ gmail) και να δεις αν έχει εκεί κάποια ενεργοποίηση Δες και αυτό το ποστ μπας και βγάλεις άκρη http://www.gizbeat.com/review/blackview-p8000-pro-ip68-tough-phone-true-global-lte/ Πάντως διάβασα ότι έχει και διπλό Led.
kanesaxo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά "δεν". Κανονικα μεσα απ'ολες τις εφαρμογές, εχω ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, push κτλ. Εδώ στέλνω μειλ και δεν ακουγεται η ειδοποιηση. Αν ειναι ανοικτη η οθονη, μια χαρα. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις αλλα τζίφος Και να το επιστρέψω πίσω (ξανα) θα γελαει ο κόσμος...
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Για δοκίμασε καμία εφαρμογή σαν αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnotification+led&pcampaignid=APPU_1_Ql6cWbOaIcb0ULz9oIgH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα