Προς το περιεχόμενο

iphone se ή iphone6;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Σκέφτομαι για πρώτη φορά να δοκιμάσω και εγώ συσκευή iphone.

Είμαι ανάμεσα στις δύο συσκευές του τίτλου μίας και το περισσότερο που μπορώ να δώσω είναι τα 400 ευρώ. Να πώ οτι η τελευταία μου συσκευη ειναι ενα sony z1compact 4.3 ιντσες. Μου αρέσουν τα βολικά σε μέγεθος κινητά και νομίζω οτι η διαφορά και στα δύο θα είναι μικρή. Αν υπάρχει καποιος που τα έχει δουλέψει και τα δύο θα ήθελα την αποψή του. Ελπίζω να μην με προβληματίσει το ios γιατι δεν το έχω ξαναδουλεψει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν θα σε προβληματισει. Αν και εμενα δεν μου αρεσει το ios. Μεχρι 400 ευρω μπορεις να βρεις αριστο μεταχειρισμενο στις αγγελιες iphone 6s. Το σε ειναι πολυ μικρο και δεν νομιζω να σε βολεψει. Απο την αλλη το 6 ειναι καπως ξεπερασμενο. Οποτε αξιζει να παρεις 6s που εχει και καλυτερη καμερα.

Δημοσ.

Επειδή είμαι απο επαρχία και δύσκολα μπορώ να δω απο κοντά, το μεταχειρισμένο το αποκλειω. Ακόμα και αν το έβλεπα επειδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα απο iphone δεν θα το εκρινα σωστά. Μαλλον κλείνω στο se64 αλλά επειδή τα χρήματα είναι αρκετά και η εμπειρία μου μηδαμινη ήθελα λίγο τις συμβουλές της παρέας. Λογικά παρασκευή θα τα δώ και τα δύο απο κοντά.Ίσως αυτο με βοηθήσει. Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Επειδή είμαι απο επαρχία και δύσκολα μπορώ να δω απο κοντά, το μεταχειρισμένο το αποκλειω. Ακόμα και αν το έβλεπα επειδή δεν ξέρω σχεδόν τίποτα απο iphone δεν θα το εκρινα σωστά. Μαλλον κλείνω στο se64 αλλά επειδή τα χρήματα είναι αρκετά και η εμπειρία μου μηδαμινη ήθελα λίγο τις συμβουλές της παρέας. Λογικά παρασκευή θα τα δώ και τα δύο απο κοντά.Ίσως αυτο με βοηθήσει. Ευχαριστώ πάντως.

Καλησπέρα φίλε μου, έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα τρία κινητά που αναφέρθηκαν (se, 6, 6s) και τώρα έχω το 7. Τα πράγματα έχουν ως εξής, το se είναι καλό κινητάκι, η μικρότερη οθόνη του ίσως να σε προβληματίσει κάπως εφόσον έρχεσαι από μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι εξαιρετικά βολικό και εύχρηστο. Ένα καλό στοιχείο του, που με ενθουσίαζε και μου λείπει σε μεγάλο βαθμό από τα επόμενα και από αυτό που έχω τώρα είναι η δυνατότητα που είχα να το ελέγχω πλήρως και πανεύκολα με ένα μόνο χέρι. Αρνητικό η έλλειψη 3d touch που έχει το 6s και μετά. Το 6 οκ, καλό αλλά παλιό. 

Όπως σου είπαν και τα παιδιά, αν μπορείς πάρε το 6s, είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό ανάμεσα στα 3 σήμερα και δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από το 7αρι. Μπορώ να πω ότι οι διαφορές τους είναι οι μικρότερες δυνατές σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα που εναλλάσσονταν χρόνο με τον χρόνο. Οπότε 6s και είσαι τέλεια.

Αν παρόλα αυτά, οι επιλογές σου είναι ανάμεσα σε 6 και se, εγώ θα διάλεγα το se φίλε μου για τους λόγους που σου είπα παραπάνω, βέβαια όλα αυτά είναι στην κρίση του καθενός. Όμως και από πλευράς χαρακτηριστικών να το δεις το se όχι μόνο είναι εφάμιλλο αλλά υπερτερεί κιόλας...

Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως όποιο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς και δεν θα το μετανιώσεις, να είσαι σίγουρος !!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω το se για βασικό . Μου φάνηκε μικρό στην αρχή γτ είχα κινητό 5.5 κ 5.2. Τώρα το συνήθισα κ είναι πολύ πρακτικό κ ελαφρύ. Το δε iOS απλά πυροβόλαει σε ταχύτητα κ δεν κολλάει . Δε νομίζω να ξαναγυρίσω ποτέ σε android ομολογώ. Btw νομίζω από αυτά που διαβάζω ότι η μπαταρία του είναι ανώτερη από του 6s  . Εμένα πάντως με πολύ σκάλισμα μου βγάζει μια μέρα άνετα

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.

SE σε αυτο το διλημμα. Αλλιως 6S αν δωσεις κατι παραπανω. Το 6 ειναι μια γενια πιο παλιο. Το SE ειναι σφαιρα. Αμα ειδικα σ αρεσει το μικρο μεγεθος και η φορητοτητα, θα το καταευχαριστηθεις. Αν θες τωρα να βλεπεις ταινιες και κυκλους σειρων στο κινητο, ε σου πεφτει μικρο...

Δημοσ.

εγώ έχω το se και το έχω ευχαριστηθεί... με βόλεψε τρελά η μικρή οθόνη και ο άνετος χειρισμός με ένα χέρι. μετά το ASUS  που είχα (απλα καταπληκτικό και με  intel επεξεργαστή) το μεγάλο μέγεθος δεν μου κάνει προσωπικά, αν θες ευελιξία και ταχύτητα το se ειναι μονοδρομος, αν θες μεγάλη οθόνη πας για 6-6s 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα se και το έδωσα στην γυναίκα μου παίρνοντας s7 edge. Στο τρίμηνο πάνω το έσπρωξα με συνοπτικές διαδικασίες παίρνοντας 7+.

Το se μου λείπει . Παν γρήγορο ,απροβλημάτιστο και βολικό .

Περιμένω το καινούργιο μικρό της apple για να ξαναγυρίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου το SE, το 6 και το 7. Το SE και το 7 έχουν παραμείνει στην οικογένεια, το 6 πήρε πόδι. Αν όπως λες στον τίτλο είσαι ανάμεσα στο SE και το 6 θα σου πρότεινα το SE αν δεν σε πειράζει η μικρότερη οθόνη (που είναι όμως πιο εύκολη στη χρήση με ένα μόνο χέρι), σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο (κατ' εμέ).

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απόψεις σας. Κατέληξα στο se τελικά και θα το έχω στα χέρια μου την άλλη εβδομάδα. 

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και τις απόψεις σας. Κατέληξα στο se τελικά και θα το έχω στα χέρια μου την άλλη εβδομάδα. 

Welcome to the club!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...