Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει σχετικα με την προσθηκη μιας επιπλεον 4gb μνημης ram σε ενα laptop Hp 250 g4 i5 6200U η οποια να ταιριαζει απολυτα στο λαπτοπ και να μην εχω καποιο προβλημα.Αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποιες συγκεκριμενα θα μου ηταν ακομα καλυτερο.

Δημοσ.

Δώσε μας πλήρη στοιχεία του μοντέλου για να σου προτείνουμε την σωστή μνήμη τα βρίσκεις στην κάτω μεριά του υπολογιστή η στην πίσω μεριά της μπαταρίας αν την βγάλεις.

Αν δεν έχεις της απαραίτητες τεχνικές γνώσεις είναι κομμάτι δύσκολο να αλλάξεις μόνος σου ram σχετικά με το άνοιγμα στο πίσω καπάκι.  

Για να καταλάβεις τι σου λέω κοίταξε το παρακάτω video  μοντέλο σαν το δικό σου

HP 250 G4 HP-255 G4 

Δημοσ.

Δώσε μας πλήρη στοιχεία του μοντέλου για να σου προτείνουμε την σωστή μνήμη τα βρίσκεις στην κάτω μεριά του υπολογιστή η στην πίσω μεριά της μπαταρίας αν την βγάλεις.

Αν δεν έχεις της απαραίτητες τεχνικές γνώσεις είναι κομμάτι δύσκολο να αλλάξεις μόνος σου ram σχετικά με το άνοιγμα στο πίσω καπάκι.  

Για να καταλάβεις τι σου λέω κοίταξε το παρακάτω video  μοντέλο σαν το δικό σου

HP 250 G4 HP-255 G4 

το λαπτοπ απο πισω λεει hp 250 g4 στην μπαταρια μου λεει model number HSTNN-LB6U  ειναι αυτο ακριβως που εχει στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/8620352/HP-250-G4-i5-6200U-4GB-500GB-No-OS.html    

αν μπορεις να με βοηθησεις να μου προτεινεις καποια ραμ θα με βοηθουσες εξαλου εχω σκοπο να την παω σε μαστορα να μου την τοποθετησει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...