drade Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλά ακουστικά, με ποιότητα ήχου πολύ ανώτερη της τιμής τους, αλλά μετά από 2-3 ζευγάρια κατάλαβα πως δεν αντεχουν πολύ.
cirith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Και εγώ τα είχα πάρει σε προσφορά από το e-shop. Σοβαρή ποιότητα ήχου. Σωστή η επισήμανση που έγινε παραπάνω ότι ο προσαρμογέας που απαιτείται για την σωστή λειτουργία των ακουστικών συνιστάται να είναι με μορφή μίνι καλωδίου - επέκτασης. Το βάρος του καλωδίου έχει σαν αποτέλεσμα να βγαίνουν εύκολα από τα αυτιά. Επιπλέον, η τριβή του καλωδίου με τα ρούχα παράγει αρκετά υψηλό και ενοχλητικό θορυβο. Μετά από λίγους μήνες χρήσης, το ένα ακουστικό παρέδωσε το πνεύμα και τα αντικατέστησα με τα Xiaomi Piston 2.1, τα οποία θεωρώ πρακτικά εφάμιλλα για ακρόαση από κινητό και αντίστοιχης ποιότητας συσκευές. Και αυτά δυστυχώς με εγκατέλειψαν πριν λίγες ημέρες, άντεξαν όμως πολύ περισσότερο.
kinitos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 παιδια οταν λεμε νεα κινητα ποια οριζουμε ως νεα?
smpt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 παιδια οταν λεμε νεα κινητα ποια οριζουμε ως νεα?Τα πάντα μετά τα sony-ericson και τα nokia με symbian. 1
pesto1980 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αντίστοιχα ακουστικά που να αυξάνουν την ένταση και την ποιότητα του ήχου σε κινητά που παρουσιάζουν χαμηλή ένταση και χαρακτηριστικά (πχ. Honor8)? Αυτά τα SE θα κάνουν την δουλειά αυτή?
harisman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μετά από λίγους μήνες χρήσης, το ένα ακουστικό παρέδωσε το πνεύμα και τα αντικατέστησα.............. Έτσι νόμιζα κι εγώ και μάλιστα στεναχωρήθηκα που είχε χαλάσει το ακουστικό (....έτσι νόμιζα αρχικά). Τελικά ήθελε απλά ένα καθάρισμα το ακουστικό που δεν επέδιδε και έκτοτε όλα καλά. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα.......... Btw, κ εγώ τα έχω σε μαύρα από προσφορά του κιτρινομάγαζου. Χωρίς να με θεωρώ Guru του ήχου, τα θεωρώ ποιοτικά κ αποδοτικά ακουστικά.
sintalkas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 παιδιά αν σας μπουκώσει το ηχείο ή χαλάσει τότε πάρτε μια οδοντογλυφίδα ή μια μεγάλη βελόνα τρυπήστε το εξωτερικό μέρος του ηχείου και βγάλτε το εσωτερικό κάλυμα ,έτσι θα δυναμώσει η ένταση και θα βαθύνει το μπάσο ,προσοχή όμως γιατί δεν θα ακούγονται τόσο καθαρά για αυτό κάνετε το με δική σας ευθύνη και μόνο αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι.
harisman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πώς το καθάρισες δηλαδή; Είχε πιάσει διάφορα μέσα στο λάστιχο που μπαίνει στο αυτί. Αυτό βγαίνει και καθαρίζει και το λάστιχο κ το ακουστικό - ηχείο. Το πρόβλημα ήταν ότι το ακουστικό "μπούκωνε" και απέδιδε περί το 20% της απόδοσης σε σχέση με το άλλο, σε σημείο που πίστευα ότι την "άκουσε" κάποιο καλώδιο του. Καθαρίστηκε κ απέδωσε σαν καινούργιο κ πάλι.
george kesoglu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Σίγουρα αρκετές κλάσεις καλύτερα από τα διάφορα XiaoMi που κυκλοφορούν ειδικά στην Ελλάδα ( 90+% μαϊμού) και φυσικά απευθύνονται σ' αυτούς που ξέρουν από ακουστικά... έτσι .... έχω πάρει τρία ζευγάρια (τα δυο είναι backup) τα έχω κάνει μοντα στα hands free του iphone και τα δουλεύω τρία χρονια απροβλημάτιστα ...έχουν πολύ πολύ καλο ήχο χωρίς ιδιαίτερους χρωματισμούς ,,,σαν κατηγορια τιμής θα τα κοστολογούσα στα +70€ 3
vrwmiaris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είχε πιάσει διάφορα μέσα στο λάστιχο που μπαίνει στο αυτί. Αυτό βγαίνει και καθαρίζει και το λάστιχο κ το ακουστικό - ηχείο. Το πρόβλημα ήταν ότι το ακουστικό "μπούκωνε" και απέδιδε περί το 20% της απόδοσης σε σχέση με το άλλο, σε σημείο που πίστευα ότι την "άκουσε" κάποιο καλώδιο του. Καθαρίστηκε κ απέδωσε σαν καινούργιο κ πάλι. Έλα που τα zircon μου είναι κεραμικά όμως.ξαφνικά δεν ακούγεται το ένα και δεν μπορώ να το τρυπήσω από πίσω
karasardelis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αντίστοιχα ακουστικά που να αυξάνουν την ένταση και την ποιότητα του ήχου σε κινητά που παρουσιάζουν χαμηλή ένταση και χαρακτηριστικά (πχ. Honor8)? Αυτά τα SE θα κάνουν την δουλειά αυτή? Το ένα και μοναδικό μειονέκτημα που μπορώ να προσάψω σε αυτά τα ακουστικά (για την τιμή τους) είναι ότι δεν έχουν ιδιαίτερη ένταση. Είναι και ο λόγος που εχω δύο ζευγάρια και κάθονται. Σου προτείνω να δεις τα KZ ZST από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος (ναι είναι καλύτερα από αυτά του θέματος) https://www.aliexpress.com/item/KZ-ZST-Armature-Dual-Driver-Earphone-Detachable-Cable-In-Ear-Audio-Monitors-Noise-Isolating-HiFi-Music/32822452761.html
talos_2002 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πραγματικά ξεχωρίζουν από ήχο. Μόνο να διαβάσετε όσα αναφέρονται στο Head-Fi για τα MH1, φτάνει.Θέλουν καλή τοποθέτηση στα αυτιά, αλλιώς πέφτουν σχετικώς εύκολα. Επιλέξτε τα λαστιχάκια ακουστικών που είναι καλά για τα αυτιά σας. Έχει πολλά μεγέθη η συσκευασία. Τα έχει και σε 2 χρώματα, οπότε έχετε 2 ζευγάρια κάθε μεγέθους.Το καλώδιο υστερεί, οπότε οι απαιτητικοί το αλλάζουν. Μεταφέρει θόρυβο στα ακουστικά όταν χτυπάει κάπου ή τρίβεται έντονα στα ρούχα. Απλώς το στηρίζω καλά και δεν έχω πρόβλημα. Η κατάσταση είναι ακόμη πιο εύκολη όταν το έχεις μέσα από το μπουφάν, οπότε δεν κουνιέται. Επίσης, είναι λίγο άκαμπτο και βαρύ. Η έντονη κίνηση βοηθάει να βγούνε ή να αλλάξει η θέση τους στο αυτί.Το καλό είναι ότι δεν μπλέκεται εύκολα το πλακέ καλώδιο, που είναι το κύριο πρόβλημα των άλλων για 'μένα.Πολλά κινητά χρειάζονται CTIA-OMTP καλώδιο. Τα κινέζικα με τον κόκκινο δακτύλιο στο βύσμα και τα Sony Ericsson EC250 άντεξαν 2-3 μήνες. Τώρα έχω αυτά και αντέχουν μια χαρά: http://www.ebay.com/itm/4Pcs-90-Angled-3-5mm-4Pole-Male-to-Female-AUX-Audio-OMTP-interchange-CTIA-Cable/262611837063
cabdik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 τα Xiaomi Piston 3, σιγουρα ΔΕΝ ειναι καλυτερα σε ηχο..! εχω 3 ζευγαρια και απο αυτα..!! η καθαροτητα του ηχου των ΜΗ1 σε μεσαιες και υψηλες συχνοτητες ειναι σκαλες ανωτερη...! και αν σου κατσουν και καλα στο αυτι, θα εχεις και ενα πολυ ωραιο, βαθυ μπασσο, χωρις να σε κουραζει..!! οπως ανεφερα, πριν, δεν ειναι μονο θεμα ακουστικων, η αποδοση του ηχου. ειναι και θεμα πηγης. αν η πηγη δεν μπορει να τα "σηκωσει"..., τοτε θα ακουτε χαμηλο και υποτονικο ηχο..! επειδη τα εχω δοκιμασει σε 2-3 κινητα, και τωρα τα εχω στο πισι μου, οπου τα συνδεω στο Front panel συνδεδεμενα στην ASUS XONAR DG οπου εχει επιλογη αντιστασης για τα ακουστικα, αν το βαλω στα 32ohm, ακουω τον "χαμηλο" και υποτονικο ηχο που αναφερω πιο πανω. οταν το βαζω στα 64ohm ομως, μεταμορφωνονται σε αλλα ακουστικα...!! εντελως αλλος ηχος. επισης, στα κινητα δουλευει αναλογα τι υποστηριζει το καθε κινητο. CTIΑ, OMTP, 32ohm, 64ohm.....? Γι' αυτο μην κρινετε προτου δοκιμασετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα