Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

Σήμερα το βραδυ που άνοιξα το PC η οθόνη βγάζει μήνυμα "Δεν υπάρχει σήμα" :cry: ,ο υπολογιστής εχει πάνω 2 οθόνες   την LG DM2350D HDMI που εχω σαν κύρια οθόνη και προέκταση της επιφάνειας εργασίας την 2η που είναι η SAMSUNG SYNCMASTER 226 W,η lg είναι συνδεδεμένη με HDMI και η SAMSUNG με dvi(το λευκο πλατι βυσμα),η σαμσουνγκ δουλεύει κανονικα και μου εχει μεταφέρει εκει ολα τα εικονίδια,την εχει κάνει κυρία οθόνη και η lg χωρίς σήμα οπως ειπα πιο πάνω,στην lg έχω συνδέσει στο 2ο HDMI τις κάμερες του σπιτιού cctv,οταν αλαλάξω είσοδο και βάλω να δω τις καμερeς δείχνει κανονικα, οταν πατήσω την επιλογή στο μενου της τηλεόρασης το 1ο HDMI που ειναι ο υπολογιστής βγάζει χωρίς σήμα,

πηρα το hdmi καλώδιο απο το καταγραφικό που ξερω οτι δουλευει και αντικατεστησα αυτο του υπολογιστη ,μήπως εχει χαλάσει,τπτ ,παλι χωρις σημα,

οκ λεω φταίει η κάρτα γραφικών,συγκεκριμένα μόνο η έξοδος hdmi ....συνδεσα την τηλεόραση του σαλονιού και εχω κανονικα εικόνα απο ττον υπολογιστή,δηλαδη δουλευει! :wacko:

Βγαζω καλωδιο τηλεορασης σαλονιου ,βαζω το καλωδιο της lg "χωρις σημα"

κανο επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις τπτ...

αλαζω και το βαζω εκει που ειναι το cctv τπτ...

αλλα το cctv δουλευει εκει που ηταν ο υπολογιστης! :-(

παρόλο που εχω κανει ολα τα παραπάνω η σαμσουνγκ δουλευει ακομα κανονοικα και μου βγαζει εικονα...

καμια ιδεα και καμιά πρόταση?

Η καρτα γραφικων μου ειναι η AMD Radeon HD 6570

και εχω win7 64.

Δημοσ.

συμπληρωματικά να πω πως δοκιμασα να συνδεσω την φωτογραφικη μηχανη με hdmi δεν δουλευει,ενώ στην τηλεωραση στο σαλονι δουλεύει....μάλλον πως το μονιτορ μας αφησε χρονιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...