Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Oτιδήποτε υπήρχε προτού το ξύπνημα της amd ήταν κακά τα ψέμματα Intel optimised. Είναι δυνατόν να είσαι ευχαριστημένος; Μετά την έλευση των ryzen πως εξηγείς την κίνηση στους coffee με 6core; Θα αλλάξει έστω σιγά σιγά το σκηνικό και όσο futureproof θα είναι το 2011-3 άλλο τόσο θα είναι και το am4 αρκεί να μην ακολουθήσουν τα βήματα της intel σε κάθε λίγο socket και πολιτική τιμών. O 7700k είναι η φθηνότερη επιλογή σε intel γιατί όταν θα πάρεις τον 6850k με υδρόψυξη ένα mobo της τάξης taichi-deluxe και μια gpu 1060 χωρίς τις ram έχεις φύγει απ'το χιλιάρικο κιόλας και η διαφορά τιμής δεν δικαιολογεί την διαφορά σε απόδοση κατα την άποψη μου φίλε moviemaker που σε εκτιμώ γιατί είσαι απο τους λίγους αντικειμενικούς εδω μέσα. Για πες εντυπώσεις απο τον 1700x άν θυμάμαι καλά γιατί έτσι πικραμένος;
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Περάσαμε σε μια άλλη εποχή,που μπορούμε να την ονομάσουμε "ότι θέλει ο λαός" Ο καταναλωτής ομως το μόνο που θελει ειναι μάλλον να γκρινιάζει, εγώ θέλω ο υπολογιστής να δουλεύει για εμένα και οχι εγώ γι'αυτον.. Αρκετά προβληματα έχουμε με τα δυο λειτουργικά που αναπόφευκτα επιλέγουμε οι περισσότεροι. γι'αυτο αν δεις πάντα λέω 'το δοκιμασμένο" είναι βασικό αυτό για εμένα, Η Ιντελ θα συνεχίσει το βιολί της οσο έχει το single core η το Turbo max 3 οκ προσγειώθηκε ελάχιστα,αλλα μέχρι εκεί. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν αυτοί και οι άλλοι,και ο στόχος τους ειναι κοινός ανάμεσα σε αυτους τους δυο και λέγεται μερίδιο αγοράς. Η αγορά αυτη την στιγμή εχει τα πάντα,και ο καταναλωτής καλείται υπεύθυνα πλέον να επιλέξει, τσάμπα δεν υπάρχει πουθενά,και οτι επιλέξει αυτο θα λουστεί. Το ιδανικό το κάνει πλέον και μόνο η χρήση όποιος πατάει σε αυτό θα είναι κερδισμένος και ευχαριστημένος,όποιος κυνηγάει την ουρά του η την ουρά του γείτονα θα ειναι συνέχεια στο τρέξιμο και στο ψάξιμο.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Περάσαμε σε μια άλλη εποχή,που μπορούμε να την ονομάσουμε "ότι θέλει ο λαός" Ο καταναλωτής ομως το μόνο που θελει ειναι μάλλον να γκρινιάζει, εγώ θέλω ο υπολογιστής να δουλεύει για εμένα και οχι εγώ γι'αυτον.. Αρκετά προβληματα έχουμε με τα δυο λειτουργικά που αναπόφευκτα επιλέγουμε οι περισσότεροι. γι'αυτο αν δεις πάντα λέω 'το δοκιμασμένο" είναι βασικό αυτό για εμένα, Η Ιντελ θα συνεχίσει το βιολί της οσο έχει το single core η το Turbo max 3 οκ προσγειώθηκε ελάχιστα,αλλα μέχρι εκεί. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν αυτοί και οι άλλοι,και ο στόχος τους ειναι κοινός ανάμεσα σε αυτους τους δυο και λέγεται μερίδιο αγοράς. Η αγορά αυτη την στιγμή εχει τα πάντα,και ο καταναλωτής καλείται υπεύθυνα πλέον να επιλέξει, τσάμπα δεν υπάρχει πουθενά,και οτι επιλέξει αυτο θα λουστεί. Το ιδανικό το κάνει πλέον και μόνο η χρήση όποιος πατάει σε αυτό θα είναι κερδισμένος και ευχαριστημένος,όποιος κυνηγάει την ουρά του η την ουρά του γείτονα θα ειναι συνέχεια στο τρέξιμο και στο ψάξιμο.. Πολύ σωστά αλλα θέλω να μου πείς που σε απογοήτευσε. Στα games στα benchmarks στην επεξεργασία;
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Θα σου πω αν και τα εχω ξαναγράψει και θα ανοίξει πάλι λάθος συζήτηση, μιλάω για τον 1700 σκέτο και στις δυο περιπτώσεις. Στην μια περίπτωση την δικη μου είχα θέματα με το lightroom αλλά ήταν και σε όλη την σουίτα αρκετά πιο αργό,σε σχέση με τον 7700κ αν και είχα τσιμπήσει και προς τα επάνω όλα τα cores. Επίσης τα lanes ειναι ελάχιστα για το όπως εχω μάθει να λειτουργώ εγώ σε σχέση με την στελέχωση. Σε έναν φίλο όμως που εγώ τον παρότρυνα να στήσουμε 1700 έχουμε προβλήματα ακόμα άλυτα επειδή είναι μακριά σε νησί με μπλε οθόνες.Ετσι τον εχω βαλει σε ενα τρυπακι να κυνηγάει απο πίσω τα bios updates και τα windows/driver updates κάτι που καταλαβαίνεις ομως οτι είναι αντιπαραγωγικό και σπαστικό. Ένα 3ο σύστημα Gaming με 1600x και 1070 εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες που "λέγεται" ότι οφείλονται σε bug αλλά ακόμα δεν τα έχουν διορθώσει άγνωστο το γιατί,δεν εχω ακόμα κάποιο παράπονο,διατυπωμένο. Θέλεις να με πεις υπερβολικό ? οτι είμαι ψείρας ? δεν θα το αρνηθώ αλλα εγω ετσι εχω μάθει όπως έγραψα πιο πάνω τα computer να δουλεύουν για εμάς και όχι εμείς για αυτά. Μου έχουν συμβεί και αλλού ? ναι μου έχουν συμβεί,στην αρχή στο 2011-3 socket έστειλα μητρική πίσω,αλλα εκεί ήξερα τι είναι το άλλαξα τελείωσε,και το είχε δείξει απο την πρώτη στιγμή στο στήσιμο οχι στην πορεία με αψυχολόγητες αστάθειες επανεκκινήσεις και μπλε οθόνες,πόσο μάλλον σε απλές καταστάσεις,χωρίς oc κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Θα σου πω αν και τα εχω ξαναγράψει και θα ανοίξει πάλι λάθος συζήτηση, μιλάω για τον 1700 σκέτο και στις δυο περιπτώσεις. Στην μια περίπτωση την δικη μου είχα θέματα με το lightroom αλλά ήταν και σε όλη την σουίτα αρκετά πιο αργό,σε σχέση με τον 7700κ αν και είχα τσιμπήσει και προς τα επάνω όλα τα cores. Επίσης τα lanes ειναι ελάχιστα για το όπως εχω μάθει να λειτουργώ εγώ σε σχέση με την στελέχωση. Σε έναν φίλο όμως που εγώ τον παρότρυνα να στήσουμε 1700 έχουμε προβλήματα ακόμα άλυτα επειδή είναι μακριά σε νησί με μπλε οθόνες.Ετσι τον εχω βαλει σε ενα τρυπακι να κυνηγάει απο πίσω τα bios updates και τα windows/driver updates κάτι που καταλαβαίνεις ομως οτι είναι αντιπαραγωγικό και σπαστικό. Ένα 3ο σύστημα Gaming με 1600x και 1070 εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες που "λέγεται" ότι οφείλονται σε bug αλλά ακόμα δεν τα έχουν διορθώσει άγνωστο το γιατί,δεν εχω ακόμα κάποιο παράπονο,διατυπωμένο. Θέλεις να με πεις υπερβολικό ? οτι είμαι ψείρας ? δεν θα το αρνηθώ αλλα εγω ετσι εχω μάθει όπως έγραψα πιο πάνω τα computer να δουλεύουν για εμάς και όχι εμείς για αυτά. Μου έχουν συμβεί και αλλού ? ναι μου έχουν συμβεί,στην αρχή στο 2011-3 socket έστειλα μητρική πίσω,αλλα εκεί ήξερα τι είναι το άλλαξα τελείωσε,και το είχε δείξει απο την πρώτη στιγμή στο στήσιμο οχι στην πορεία με αψυχολόγητες αστάθειες επανεκκινήσεις και μπλε οθόνες,πόσο μάλλον σε απλές καταστάσεις,χωρίς oc κλπ. Κατανοητός, το βλέπουμε καθημερινά με ασυμβατότητες και bugs και συμφωνώ για το 'σπαστικό' της υπόθεσης. Απο την άλλη παίρνεις ένα προϊόν που εκ προοιμίου γνωρίζεις οτι είναι νέο και θέλει το χρόνο του. Παράλληλα η τιμή του είναι δελεαστική και επίσης η αντίδραση του ανταγωνιστή σε οδηγεί στο συμπέρασμα οτι το παιχνίδι βραχυπρόθεσμα κιόλας θα παίξει με παραπάνω πυρήνες. Οπότε ή παίρνεις απόφαση οτι θα βγάλει τα λεφτά του μακροπρόθεσμα διότι είναι futureproof μη λέμε χαζά ή πάς στην πεπατημένη με παραπάνω χρήμα και σχόλασες. Anyway το καλό είναι οτι έχουμε επιλογές και ποικιλία να προτείνουμε όπως σωστά προείπες και χαίρομαι που υπάρχουν άτομα στο forum σαν και την πάρτη σου στο λέω πραγματικά.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Υπάρχει αυτο που περιγράφεις σε ενα βαθμό,οπως υπάρχει και ο ενθουσιασμός που μας έκανε να δοκιμάσουμε τους Ryzen εν τη γεννεση τους,εγώ είμαι πεπεισμένος όμως ότι η όποια λύση θα δοθεί στην επόμενη γενιά Ryzen, τα αυτονόητα πλέον ότι χρειάζονταν αυτή η κίνηση και ο ανταγωνισμός δεν θα τα ξαναγράψω, αλλα αυτό είναι άλλο και όχι αρκετό για να εθελοτυφλησω στα όποια προβλήματα τους,και πολύ περισσότερο να τους ξαναπροτείνω σε Ανθρώπους που με εμπιστεύονται και εμμέσως να εκτεθώ. Εξαλλου ειναι φτηνότεροι αλλα οχι δα και τοσο φτηνοί ωστε να δικαιολογούν σε ενα βαθμό ολο αυτό. Όπως και ο 7700κ είναι ο βασιλιάς του single core αλλα για να στελεχωθεί σωστα θα έχει ελάχιστη χρηματική διαφορα απο σαφώς καλύτερες πλατφόρμες. Επίσης ολοι αυτοί οι επεξεργαστές μπορουν κάλλιστα να δουλεψουν για 3-5 χρονια απροβλημάτιστα μεχρι να γινει η ουσιαστική μετάβαση στο software. Δεν κατάλαβα ποτε δηλαδή γιατί πριν 6 μήνες ήταν overkill σε πολλα συστήματα και ξαφνικά οι πολυπύρηνοι εγιναν απαραίτητοι ακομα και αν παίζεις ναρκαλιευτη.Πιστεύω λοιπον οτι το θεμα ειναι πρωτίστως "καταναλωτικό"και μετα ουσιαστικό,και ποτε δεν πιστευα οτι το 100ρικο θα ηταν πρόβλημα απο την στιγμή που καποιος εχει αποφασίσει να στήσει ενα build πάνω απο 1000 ευρώ. Επίσης αν το καλοκοιτάξεις γιατι η AMD έδωσε πολλούς καλούς πυρήνες αλλα απο την άλλη έδωσε ελάχιστα lanes και τους έκοψε ουσιαστικά το futureproof μπορείς να το πεις και "δόλο". και αν εχεις και λιγο πιο βαθεια αντικειμενική σκεψη θα καταλάβεις ότι αν θελεις απλη δουλειά γραφείου κατι που μπορείς να κάνεις δηλαδη με την ενσωματωμένη,η περίπτωση ryzen θα σου βγει πιο ακριβά αφου χρειάζεσαι και καρτα γραφικών. Έχουμε αρκετό λοιπόν δρομο μπροστά μας ακόμα,και αυτη την στιγμη κανενας επεξεργαστής δεν αποτελεί "πανάκεια"γι'αυτο μίλησα και μιλάω για χρήση που ορίζει κ την επιλογή. Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αυτα είναι Ανθρώπινα σε κάποιους "θα κανουμε" σε κάποιους άλλους όχι,σίγουρα όμως ο καθένας δικαιούται την οπτική του γωνία και την υποκειμενική του ματιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έχει νόημα η προσέγγισή σου αλλα δεν ξέρω σάν νέος αγοραστής άν θα πήγαινα σε παλιότερο σόκετ αλήθεια. Έθεσες τον όρο καταναλωτισμό και έχεις δίκιο αλλα πως να μην είσαι όταν βλέπεις για παράδειγμα σήμερα αυτό; http://www.dsogaming.com/news/i3-8350k-quad-core-coffee-lake-leaked-cpu-performance/ Ασχέτως τιμής που μπορεί να έχει το z370 μόνο οτι ξέρεις οτι ο 7700k παλιώνει μαζί και το ακριβό σπόρ 2011-3 μπερδεύεσαι παραπάνω. Δεν ξέρω μπερδεύτηκε μαζί και ο ts πολύ νομίζω και η φιλολογία μας εδώ βγαίνει εκτός. Για να έρθω λοιπόν ξανά στο θέμα σήμερα ο 1700 μαζί με την αξιόλογη ψύκτρα του στα 310€ είναι καλό deal και κλείνω με αυτό.
panoc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια τσακωνεστε για τον επεξεργαστη και κανενα σας δεν εδωσε βαση στο βασικο εξαρτημα οταν μιλαμε για επεξεργασια βιντεο και ειδικα φωτογραφιας, την οθονη ! Δε πα να εχεις και supercoputer οταν η οθονη σου ειναι πιο μαπα και απο σαπιο λαχανο δεν κανεις προκοπη. Τι ακριβως επεξεργασια φωτογραφιας θα κανεις οταν τα παντα στη φωτογραφια θα φαινονται λαθος; οταν το gamma ειναι οτι να'ναι, οταν οι σκιες δε φαινονται, οταν εχεις gradient στα χρωματα ? κλπ Οπως και επεξεργαστης το βιντεο και τη φωτογραφια θα ειναι παντελως λαθος, και εκει που νομιζεις οτι την εφτιαξες οταν πας να τη τυπωσειςε ή τη δεις σε αλλη οθονη θα εχει τα μαυρα χαλια της ; Σοβαρευτειτε λιγο, μπορει ο συντακτης να μη το ζητησε, αλλα το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να τον συμβουλεψετε ειναι να αγορασει οθονη της προκοπης, οθονη που προοριζεται για τη δουλεια που θελει να κανει. Ας μη το ζητησε, αυτο πρεπει να κανει πρωτα απο ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια τσακωνεστε για τον επεξεργαστη και κανενα σας δεν εδωσε βαση στο βασικο εξαρτημα οταν μιλαμε για επεξεργασια βιντεο και ειδικα φωτογραφιας, την οθονη ! Δε πα να εχεις και supercoputer οταν η οθονη σου ειναι πιο μαπα και απο σαπιο λαχανο δεν κανεις προκοπη. Τι ακριβως επεξεργασια φωτογραφιας θα κανεις οταν τα παντα στη φωτογραφια θα φαινονται λαθος; οταν το gamma ειναι οτι να'ναι, οταν οι σκιες δε φαινονται, οταν εχεις gradient στα χρωματα ? κλπ Οπως και επεξεργαστης το βιντεο και τη φωτογραφια θα ειναι παντελως λαθος, και εκει που νομιζεις οτι την εφτιαξες οταν πας να τη τυπωσειςε ή τη δεις σε αλλη οθονη θα εχει τα μαυρα χαλια της ; Σοβαρευτειτε λιγο, μπορει ο συντακτης να μη το ζητησε, αλλα το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να τον συμβουλεψετε ειναι να αγορασει οθονη της προκοπης, οθονη που προοριζεται για τη δουλεια που θελει να κανει. Ας μη το ζητησε, αυτο πρεπει να κανει πρωτα απο ολα. Είπε κανείς το αντίθετο; Επίσης δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Ο ίδιος έγραψε προς το παρόν έχει οθόνες οπότε προφανώς ρίχνει χρήμα σε pc και θα δει μετά για οθόνη αναλόγως κόστους. Ένας λόγος που επιμένω στο οικονομικότερο είναι και αυτός που λές είναι και o m2 δίσκος και το νέο case και το τροφοδοτικό. Δεν είναι + αυτά λές; Και κάτι τελευταίο. Ποιός τσακώνεται;
panoc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το οτι εχει 2 οθονες δε λεει κατι. Προφανως και εχει ηδη και καποιο υπολογιστη. Οπως ακαταλληλος ειναι (προφανως) ο υπολογιστης που εχει τωρα για τη δουλεια που το θελει, ετσι ακαταλληλες ειναι και οι οθονες. Το οτι θα βλεπει "κατι"¨σαν output δε λεει τιποτα. Οτι υπολογιστη και να παρει οταν το αποτελεσμα το βλεπει λαθος δεν εχει κανενα νοημα. Ο TS ειναι λαθος και θα πρεπει να του το πειτε, για τη δουλεια αυτη πρωτα ριχνεις χρημα στην οθονη και μετα στον υπολογιστη. Δε νομιζω οτι εχει κατι το υφος μου, περα απο το να τονισει το παραπανω. Το τσακωνεστε ειναι μαλλον αστοχο, διαφωνειτε επρεπε να γραψω.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το οτι εχει 2 οθονες δε λεει κατι. Προφανως και εχει ηδη και καποιο υπολογιστη. Οπως ακαταλληλος ειναι (προφανως) ο υπολογιστης που εχει τωρα για τη δουλεια που το θελει, ετσι ειναι και οι οθονες. Οτι υπολογιστη και να παρει οταν το αποτελεσμα το βλεπει λαθος δεν εχει κανενα νοημα. Ο TS ειναι λαθος και θα πρεπει να του το πειτε, για τη δουλεια αυτη πρωτα ριχνεις χρημα στην οθονη και μετα στον υπολογιστη. Δε νομιζω οτι εχει κατι το υφος μου, περα απο το να τονισει το παραπανω. Το τσακωνεστε ειναι μαλλον αστοχο, διαφωνειτε επρεπε να γραψω. Ωραία του το είπες εσύ γιαυτό είναι το forum
narta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 H adobe είναι μια άθλια επιλογή,εν'ετη 2017. παρ'ολα αυτά λόγω παρελθόντος είναι η πιο διαδεδομένη για ημιεπαγγελματικη χρήση. Αν λοιπόν για τον δεύτερο λόγο έχεις αποφασίσει να την ακολουθήσεις,η Ιντελ από 7700 και πάνω είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή, και ο λόγος είναι ότι η adobe χρειάζεται δυνατό υψισυχνο single core. Μια budget επιλογή μου θα ήταν λοιπόν 7700 και δυνατή κάρτα γραφικών, μια ακόμα καλή και δοκιμασμένη συνταγή είναι ο 6850κ ανεβασμένος όμως στα 4.2 που πάει για πλάκα κ πανεύκολα,έχει εξαιρετική σημερινή τιμή και 40 lanes με μια Gigabyte Ultra Gaming θα ήταν αν και socket στο τέλος της ζωής του μια άριστη επιλογή. Όταν θα γυρίσω από τις διακοπές τις οποίες είμαι εγώ εχω να στήσω δυο builds το ένα θα είναι αυτό που σου προανέφερα,με τον 6850κ και το δεύτερο θα είναι στο 2066 με τον 7820x ώστε να εχω και από αυτό προσωπική εικόνα όπως συνηθίζω θέλω κ μ'αρεσει. Οι coffee είναι μακριά ακόμα,και από τους Ryzen εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος,αν έχεις χρόνο να περιμένεις η την θέληση να δοκιμάσεις it's up to you. Επειδή όλα αυτά είναι σε διαφορετική κλίμακα κόστους,δεν σου γράφω ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς,αν με ρωτάς όμως εγώ αύριο το πρωί τι θα έστηνα σε αυτά περίπου τα χρήματα θα σου απαντούσα το δοκιμασμένο και το futureproof 2011,με κάτι τις παραπάνω θα πήγαινα 7800x και Mark ii όπου κι εδώ μπορεί κάποιος να παίξει πολύ μπάλα και στο μέλλον με έναν i9 στο ίδιο socket,τον μόνο ενδοιασμό που εχω εδώ είναι ότι δεν το εχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου και δεν εμπιστεύομαι κανένα (από αυτά τα πουλημένα τομάρια που γράφουν ανάλογα από που τα παίρνουν και αναδεικνύουν μόνο την μια όψη του νομίσματος κατά το δοκούν) να το κάνει αυτό γα εμένα,. Διαφωνω καθετα και οριζοντια. Τι πάει να πει ημιεπαγγελματικη λύση; Οι συντριπτικη πλειοψηφία που την χρησιμοποιει, ειναι ερασιτέχνες; Βγάζω εκτος μονο τα studio και τα setup των 100δων χιλιαδων €. Η εννοεις; Το FCX που ΠΡΕΠΕΙ να τα σκασεις χοντρα για ακριβο και fixed hardware? Και το οποιο σε μερικες περιπτώσεις ειναι απλα παιδικο? DaVinci Resolve? Δωρεαν αλλα η studio εκδοση θελει χιλιαρικο; Και η οποια χωρις την κονσολα ειναι oh well? Ας αφησουμε τις προσωπικες προτιμήσεις εκτος κουβεντας... Τωρα την σουιτα adobe και την αποδοση σε πολυπυρηνα, δες σε παρακαλω κανενα review προ μηνα και οχι τα αρχικα με τις μνημες στα 2400. Oι R7 χτυπανε ανετα τον 7820x στην μιση τιμη χωρις να συνυπολογισουμε την διαφορα κοστους μητρικων σε καθε πλατφορμα. Και παλι μην κοιτας την προσωπικη σου εμπειρια που εστησες ΕΝΑ συστημα οταν ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ η πλατφορμα και ειχες τα προβληματα που ειχες. Υπάρχουν χιλιαδες συστηματα που δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα απολυτως. Προσωπικα εδω και 2 μηνες, εστησα 3 συστηματα με R7 1700X, Asus Hero και GTX1070. Ολα παιζουν ρολοι απ οτι αναφερουν οι κάτοχοι, χωρις κιχ με τις μνημες στα 3200 και ελαφρυ OC. Μηχανηματα που χρησιμοποιουνται επαγγελματικα και βγαζουν τα προς το ζην πάντα. 2
greg4 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Τωρα την σουιτα adobe και την αποδοση σε πολυπυρηνα, δες σε παρακαλω κανενα review προ μηνα και οχι τα αρχικα με τις μνημες στα 2400. Oι R7 χτυπανε ανετα τον 7820x στην μιση τιμη χωρις να συνυπολογισουμε την διαφορα κοστους μητρικων σε καθε πλατφορμα. Όχι σύμφωνα με αυτό που ο King παραμένει ο 7700k που είναι 10 ευρώ πάνω από τον 1700 και 40 κάτω από τον 1700x https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Photoshop-CC-2017-1-1-CPU-Comparison-Skylake-X-Kaby-Lake-X-Broadwell-E-Kaby-Lake-Ryzen-7-976/ (5 Ιουλίου βγήκε το άρθρο)
tmjuju Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Διαφωνω καθετα και οριζοντια. Τι πάει να πει ημιεπαγγελματικη λύση; Οι συντριπτικη πλειοψηφία που την χρησιμοποιει, ειναι ερασιτέχνες; Βγάζω εκτος μονο τα studio και τα setup των 100δων χιλιαδων €. Η εννοεις; Το FCX που ΠΡΕΠΕΙ να τα σκασεις χοντρα για ακριβο και fixed hardware? Και το οποιο σε μερικες περιπτώσεις ειναι απλα παιδικο? DaVinci Resolve? Δωρεαν αλλα η studio εκδοση θελει χιλιαρικο; Και η οποια χωρις την κονσολα ειναι oh well? Ας αφησουμε τις προσωπικες προτιμήσεις εκτος κουβεντας... Τωρα την σουιτα adobe και την αποδοση σε πολυπυρηνα, δες σε παρακαλω κανενα review προ μηνα και οχι τα αρχικα με τις μνημες στα 2400. Oι R7 χτυπανε ανετα τον 7820x στην μιση τιμη χωρις να συνυπολογισουμε την διαφορα κοστους μητρικων σε καθε πλατφορμα. Και παλι μην κοιτας την προσωπικη σου εμπειρια που εστησες ΕΝΑ συστημα οταν ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ η πλατφορμα και ειχες τα προβληματα που ειχες. Υπάρχουν χιλιαδες συστηματα που δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα απολυτως. Προσωπικα εδω και 2 μηνες, εστησα 3 συστηματα με R7 1700X, Asus Hero και GTX1070. Ολα παιζουν ρολοι απ οτι αναφερουν οι κάτοχοι, χωρις κιχ με τις μνημες στα 3200 και ελαφρυ OC. Μηχανηματα που χρησιμοποιουνται επαγγελματικα και βγαζουν τα προς το ζην πάντα. μια χαρα τα λές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ολοι καλα τα λενε. Ριξτε και καμμια προταση ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα