mp0ukLas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Tοτε δεν θα εχετε το ιδιο laptop.Mαλλον μπερδευτηκα με το μοντελο που εγραψες. ΥΓ. Το λειτουργικο που ηρθε ειναι ασχετο με αυτο που θα κατεβασει το internet recovery. To internet recovery βλεπει μοντελο λαπτοπ και οχι το λειτουργικο που μπορει να το περασε καποιος μεταπωλητής ή αντιπροσωπια. Αρα αν θα δει το ιδιο μοντελο με το δικο σου θα του κατεβασει το mountain lion. Νομιζω οτι εχει να κανει το ποτε αγοραστηκε το λαπτοπ! ΠΧ εγω το πηρα καινουργιο απο US κ ειχε μεσα Mountain Lion. Οταν το πηρα κυκλοφορουσαν ειδει τα Mavericks 2 μηνες. μολις το πηρα του περασα Mavericks (γτ δν ηξερα χαχαχαχα) εχω κανει πολλες φορες internet rec κ παντα μου περναει ML. Ο φιλος μπορει να αγορασε το λαπτοπ 1 χρονο μετα απο μενα κ να ειχε ειδει μεσα Mavericks κ μαλλον γιαυτο δν μπορει να περασει ML
atheatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Νομιζω οτι εχει να κανει το ποτε αγοραστηκε το λαπτοπ! ΠΧ εγω το πηρα καινουργιο απο US κ ειχε μεσα Mountain Lion. Οταν το πηρα κυκλοφορουσαν ειδει τα Mavericks 2 μηνες. μολις το πηρα του περασα Mavericks (γτ δν ηξερα χαχαχαχα) εχω κανει πολλες φορες internet rec κ παντα μου περναει ML. Ο φιλος μπορει να αγορασε το λαπτοπ 1 χρονο μετα απο μενα κ να ειχε ειδει μεσα Mavericks κ μαλλον γιαυτο δν μπορει να περασει ML Θελεις να πεις οτι το internet recovery αναγνωριζει το ποτε αγοραστηκε το laptop? Εγω νομιζω βλεπει μονο το αναγνωριστικο της συσκευης και οχι παραπανω προσωπικα στοιχεία.Σε καθε περιπτωση δεν ξερω πως εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν μπορει να βαλει το mountain lion απο το internet recovery και δεν θα σχολιασω αλλο κατι που δεν γνωριζω τοσο καλα οσο εσυ....
mp0ukLas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Συμφωνω με το αναγνωριστικο, το θεμα ειναι οτι σου περναει το OS που ειχε το μηχανημα οταν αγωραστηκε. στο Sierra εχεις 3 επιλογες για Rec αναλογος τα πληκτρα που θα πατησεις! https://support.apple.com/en-us/HT204904 ... Μπορει κ εγω να κανω λαθος αλλα εχω κανει 3 φορες Internet Rec ποτε δν μου ειχε να επιλεξω ποιο OS θελω! μια επιλογη ειχα απλα να κανω re-install το OS η να περασω το OS οταν ηταν pre-install στο μηχανημα οταν το αγορασα, στην περιπτωση μου Mountan Lion.
atheatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Συμφωνω με το αναγνωριστικο, το θεμα ειναι οτι σου περναει το OS που ειχε το μηχανημα οταν αγωραστηκε. στο Sierra εχεις 3 επιλογες για Rec αναλογος τα πληκτρα που θα πατησεις! https://support.apple.com/en-us/HT204904 ... Μπορει κ εγω να κανω λαθος αλλα εχω κανει 3 φορες Internet Rec ποτε δν μου ειχε να επιλεξω ποιο OS θελω! μια επιλογη ειχα απλα να κανω re-install το OS η να περασω το OS οταν ηταν pre-install στο μηχανημα οταν το αγορασα, στην περιπτωση μου Mountan Lion. To ιντερνετ recovery γινεται με παρατεταμενο πατημα του comand + R με χρι να εμφανιστει η υδρογειος. Αν δεν το κρατησεις αρκετα θα μπεις στο recovery που εχει εσωτερικα στο recovery partition.Εκει εχεις την δυνατοτητα να κανεις αυτα που λες. Aς ελπισουμε ο φιλος μας να εχει τουλάχιστον siera .4 , recovery partition και δεν ειναι available το mountain lion για κατεβασμα.... ΥΓ. Εγω για να μην μπερδευομαι με το command + r, κραταω το alt πατημενο μεχρι να μουεμφανισει τα boot partitions και μεσα σε αυτα ειναι συνηθως το recovery partition Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2017 από atheatos
Iord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Επιλογή εγκατάστασης με το internet recovery μου έβγαλε τα mavericks, οπότε και τα εγκατέστησα και όλα καλά, σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την Βοήθεια, το εκτιμώ πολύ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα