Iord Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα σε όλους, έκανα πρίν μερικές μέρες Update από mavericks σε sierra και το λάπτοπ μου έγινε αισθητά πιο αργό, ξερή κάποιος αν και πως μπορώ να επιστρέψω στο παλιό μου λογισμικό. Ευχαριστώ ΥΓ Δεν έχω κράτηση κανένα Backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μπορεις μονο εαν εχεις στο appstore στα Purchased τα Mavericks για να τα κανεις download. αλλη λυσει ειναι να στα δωσει καποιος σε USB! Το mac τη OS ειχε οταν το πηρες? Γτ να πας σε Mavericks? Ειναι οτι απο τα ποιο "χαλια" OS!!! τη RAM εχεις πανω στο μηχανημα κ τη δισκο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Επίσης σε λίγο καιρό βγαίνει και το High Sierra με καινούριο σύστημα αρχείων εντυπωσιακά πιο γρήγορο από το προηγούμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iord Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ για τη Βοήθεια, οταν το αγόρασα είχε mavericks και πρόσφατα είπα να κάνω την αναβάθμιση, με τα mavericks τη να σας πω ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με την ταχύτητα τούς και γενικά δεν είχα καπιο θέμα με τα sierra απλά σερνετε. Εχω i5 στα 2.5 ghz, 4 gb ram, 500gb hdd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Macbook pro mid 2012 να φανταστω.. αδερφε κ εγω το ιδιο λαπτοπ εχω κ το εχω για επαγγελματικη χρηση.. τα mavericks τα δουλεψα ακριβος για 2 εβδομαδες μετα του περασα Yosemite κ μετα απο χρονο πηγα στα El Capitan. στα Yosemite ετρεχε μια χαρα στο Capitan πηγενε λιγο καλυτερα κ πεταξε μεχρι που εβαλα Ram (16GB).. τωρα αυτη την στιγμη τρεχω Capitan με full Ram & SSD! Απλα τα Capitan κανει καλη διαχειριση σε RAM σε σχεσει με Mavericks! Γνωμη μ ειναι βεβαια! Περιμενε να σου απαντηση κ κανενας αλλος!! Ποσο καιρο το εχεις? λες για ταχυτητα, που να δεις το δικο μ με SSD + Ram πως πηγενε στα Mountain Lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iord Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ακριβώς αυτό, το έχω πάρει πρίν 2 χρόνια περίπου αλλά δεν το χρησιμοποιούσα και είχε μείνει με mavericks. Mountain lion...λες;;; Καλή ιδεα άσε που εμφανισιακά δεν έχη καμία σχέση με αυτο το έκτρωμα που έχουν τα μετά mavericks εποχή... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2017 από Iord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ακριβώς αυτό, το έχω πάρει πρίν 2 χρόνια περίπου αλλά δεν το χρησιμοποιούσα και είχε μείνει με mavericks. Mountain lion...λες;;; Καλή ιδεα άσε που εμφανισιακά δεν έχη καμία σχέση με αυτο το έκτρωμα που έχουν τα μετά mavericks εποχή... Νομιζω αφου ειχε ερθει με Mavericks , υπαρχει πιθανοτητα αν μπεις στο recovery partition να τα κανει reinstall. Αν και νομιζω θα βαλει το mountain lion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Συμβούλη: 1oν βάλε Ram(8+GB)! Μετά δες και για SSD, αν μπορείς. Γιατί ο 4200rpm ο "μαμά" είναι απογοήτευση. Δεν ξέρω τη χρήση κάνεις. Πάντως το Mavericks όσο γρήγορο και να σου φαίνεται... έχει αποσυρθεί επίσημα από το support, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp0ukLas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Νομιζω αφου ειχε ερθει με Mavericks , υπαρχει πιθανοτητα αν μπεις στο recovery partition να τα κανει reinstall. Αν και νομιζω θα βαλει το mountain lion... Αν το μηχανημα του ηρθε με Mavericks αν κανει reinstall απο internet recovery θα περαστουν παλι τα Mavericks. Mountain Lion δν θα τα βρει ευκολα πιστευω.. εγω μπορω να βαλω ML γτ το λαπτοπ μου ηρθε με αυτο το OS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αν το μηχανημα του ηρθε με Mavericks αν κανει reinstall απο internet recovery θα περαστουν παλι τα Mavericks. Mountain Lion δν θα τα βρει ευκολα πιστευω.. εγω μπορω να βαλω ML γτ το λαπτοπ μου ηρθε με αυτο το OS! Tοτε δεν θα εχετε το ιδιο laptop.Mαλλον μπερδευτηκα με το μοντελο που εγραψες. ΥΓ. Το λειτουργικο που ηρθε ειναι ασχετο με αυτο που θα κατεβασει το internet recovery. To internet recovery βλεπει μοντελο λαπτοπ και οχι το λειτουργικο που μπορει να το περασε καποιος μεταπωλητής ή αντιπροσωπια. Αρα αν θα δει το ιδιο μοντελο με το δικο σου θα του κατεβασει το mountain lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το 1ο MacBook που βγήκε με original OS τα Mavericks, είναι το Late 13 (11,1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δοκίμασα το internet recovery και μου βγάζει επιλογή να ξανακάνω εγκατάσταση τα sierra, ξερή κανείς γιατί συνέβη αυτό και δεν μού βγάζει κάποιο απο τα πιο παλια os; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δοκίμασα το internet recovery και μου βγάζει επιλογή να ξανακάνω εγκατάσταση τα sierra, ξερή κανείς γιατί συνέβη αυτό και δεν μού βγάζει κάποιο απο τα πιο παλια os; Στην εκκίνηση, πάτα: Shift(⇧)-Option(⌥)-Command(⌘)-R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Το δοκίμασα σ'ευχαριστώ, μου έβγαλε την επιλογή για mavericks, αλλά δεν προχώρησε η διαδικασία γιατί οταν έφτασα στην επιλογή δίσκου μου έγραψε οτι δεν μπορω να συνεχίσω γιατί υπάρχει εγκατεστημένο νεότερο λογισμικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα σ'ευχαριστώ, μου έβγαλε την επιλογή για mavericks, αλλά δεν προχώρησε η διαδικασία γιατί οταν έφτασα στην επιλογή δίσκου μου έγραψε οτι δεν μπορω να συνεχίσω γιατί υπάρχει εγκατεστημένο νεότερο λογισμικό. Πρέπει αρχικά να μπεις στο Disk Utility, να κάνεις erase τον δίσκο σου και στη συνέχεια να περάσεις το λειτουργικό. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις. Edit: Εσύ φυσικά θα πατήσεις τον συνδυασμό που σου ανέφερα πριν για το Internet Recovery. Κάτι ακόμα. Με την διαδικασία αυτή έχε υπόψη σου ότι θα γίνει ολική διαγραφή του δίσκου, που σημαίνει ότι θα χαθούν τυχόν αρχεία που έχεις μέσα. Θα χαθούν όλα δηλαδή. Πάρε πρώτα λοιπόν ότι χρειάζεσαι σε έναν δίσκο -για να μπορείς να τα επαναφέρεις στη συνέχεια- και μετά προχώρα στην εγκατάσταση. Κακός που δεν έχεις κρατήσει κάποιο backup με το Time Machine. Αρκετούς οδηγούς στα Ελληνικά για διάφορες διαδικασίες μπορείς να βρεις εδώ. Για οποιαδήποτε απορία, πριν κάνεις οτιδήποτε και εφόσον δεν γνωρίζεις, ρώτησε πρώτα. Eάν δεν έχεις κρατήσει κάποιο backup δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί downgrade. Ο μόνος τρόπος για να γυρίσεις σε προγενέστερο λειτουργικό σε αυτή την περίπτωση, είναι μόνο το clean install, όπου πρέπει να τα περάσεις όλα από την αρχή. Καλή επιτυχία! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2017 από Illuvatar1981 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα