Easy_Rider Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Αύριο στις 19:00 λοιπόν το event. Να δούμε τί θα δούμε. Ο λογαριασμός στο facebook του παιχνιδιού γράφει: Θα έχουμε και στο community live το event και θα σχολιάζουμε τα όσα βλέπουμε! A New Age Is Upon Us, ας ελπίσουμε να είναι αντάξια των προσδοκιών! 14! 1
bilya Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 δεν ξερω αν μου αρεσε αυτό που ειδα, κυρίως γιατι μοιαζει περισσότερο σαν expansions του 2 [οχι οτι με χαλαει] παρα συνεχεια του 3.
aekoupoli Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Τα τοξα ηταν καπως περιεργα,λες και εχουν aimbot
GoMaR Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 παντως σε γραφικα και σε στυλ παιχνιδιου, περισσοτερο του 3 μου κανει. Δεν ξερω ουτε εγω αν μου αρεσε...Φθινοπωρο θα ξερουμε
aekoupoli Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Θα δουμε πιο πολυ gameplay απο την closed beta Που θα βγει,και λογικα μεχρι να βγει θα αλλαξουν αρκετα πραματα
Easy_Rider Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Ανάμεικτα συναισθήματα, καλά στοιχεία. Βλέπουμε και στη beta Εμείς το είδαμε και εδώ https://age4greeks.gr/to-age4greeks-sto-fan-preview-event/ Φθινόπωρο βγαίνει, κοντά είναι Σε λίγες μέρες και η ανάλυση του event wololoooo
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Later this year ειπαν αλλα δεν πιστευω τπτ Τσπ, αυτα που δειξανε, ετσι κι ετσι
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Steam page https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV/
LongTom Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Με θύμισε τρέϊλερ από παιχνίδια κινητών. Πολύ φανταχτερά χρώματα, καρτουνίστικες μονάδες και περίεργη μάχη. Πολύ μικρό καλάθι και περιμένουμε την κυκλοφορία για περισσότερα. 3
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Θα φαει το κραξιμο της αρκουδας (οπως ηδη γινεται στο steam) και θα πεφτει το ενα delay μετα το αλλο Ευχομαι πραγματικα να βγει καλο γτ το ονομα ειναι τεραστιο
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 35 minutes ago, LongTom said: Με θύμισε τρέϊλερ από παιχνίδια κινητών. Πολύ φανταχτερά χρώματα, καρτουνίστικες μονάδες και περίεργη μάχη. Πολύ μικρό καλάθι και περιμένουμε την κυκλοφορία για περισσότερα. μαλλον εχεις καποια φανταστικα παιχνιδια στο κινητο σου αν αυτο σου θυμισε trailer απο παιχνιδι κινητου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα