GoMaR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Εμενα εχει αρχισει και μου αρεσει. Βεβαια τοσα χρονια μαθημενος στους συνδιασμους του ΑΟΕ2, μου ειναι αρκετα δυσκολο να μαθω τους νεους συνδιασμους, οποτε εχω χασει την γρηγοραδα μου υπο πιεση μαχης. Τα κουμπια δεν αλλαζουν και ειναι μεγαλο foul αυτο οπως επισης στο οπτικο τομεα, καλυτερες αναλογιες units με buildings. Υ.Γ Μονο τους Αγγλους εχω πιαξει μεχρι στιγμης. 1
firepc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δεν ειναι θεμα rts. Γενικα η συμμετοχη στην ενοτητα ειναι απειροελαχιστη και συνεχεια γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι. Ολοι εχουν παει στα facebook, στα discord και οι youtubers τους εχουν μαντρωσει στα καναλια τους 3 1
jmirko15 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, firepc είπε Δεν ειναι θεμα rts. Γενικα η συμμετοχη στην ενοτητα ειναι απειροελαχιστη και συνεχεια γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι. Ολοι εχουν παει στα facebook, στα discord και οι youtubers τους εχουν μαντρωσει στα καναλια τους Έχει μείνει η αφρόκρεμα εδώ μέσα.. 😂 (γενικά στο inso..)
Skywalker333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 γενικα τα RTS εχουν γινει σαν τα adventures, για λιγους και καλους. πανε οι εποχες που γινοταν ο κακος χαμος για αυτα. Ειναι κριμα αλλα ετσι ειναι η αγορα. Οπως κ να εχει το πραγμα ομως, βλεπω τα παει καλα εμπορικα κ παιχτικα ειναι πολυ ωραιο. περιμενω πως κ πως το map editor
dalan2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 6:17 ΜΜ, dalan2007 είπε παιδες εχει βελτιωθει καθολου απο την μπετα? ειδικα για τα γραφικα μιλαω. Εντυπώσεις?
Easy_Rider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε περιμενω πως κ πως το map editor Map Editor, Custom Hotkeys, Mods για το UI και όχι μόνο και το expansion με τους Byz Φυσικά και έχει θέματα αλλά όλο και περισσότερα παιδιά από το 2 το παίζουν.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) up to date και το xbox app και τα windows και το παιχνίδι και όλα, παίρνω αυτό το μήνυμα συνέχεια και το παιχνίδι δε μπορεί να τρέξει βρίσκω διάφορα παρόμοια προβλήματα πχ στην λίστα του firewall δεν υπάρχει, το δοκίμασα να το παίξω με κλειστό fw, αλλά και πάλι τίποτα. Κάποια ιδέα; 24 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε up to date και το xbox app και τα windows και το παιχνίδι και όλα, παίρνω αυτό το μήνυμα συνέχεια και το παιχνίδι δε μπορεί να τρέξει βρίσκω διάφορα παρόμοια προβλήματα πχ στην λίστα του firewall δεν υπάρχει, το δοκίμασα να το παίξω με κλειστό fw, αλλά και πάλι τίποτα. Κάποια ιδέα; άκυρο το πρόβλημα, απλώς είναι ΗΛΙΘΙΟΙ! και κάνουν maintenance 11 το βράδυ Ευρώπη.....οπότε είναι offline οι servers. Server Maintenance - Wednesday, November 3 - I, II, III DE, and IV Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
GoMaR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, dalan2007 είπε Εντυπώσεις? Γιατί δε μπαίνεις να δεις απόYouTube το παιχνίδι;
Diinekis21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, GoMaR είπε Γιατί δε μπαίνεις να δεις απόYouTube το παιχνίδι; Ταυτόχρονα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει κίνηση το topic! 2
GoMaR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ταυτόχρονα παραπονιόμαστε ότι δεν έχει κίνηση το topic! Σωστη η τοποθετηση σου, αλλα επειδη δεν απανταγε κανενας, πιστευω πως κανενας δεν ειχε εμπειρια απο την Beta για να σου απαντησει. Και επειδη ρωτουσες συγκεκριμενο πραγμα, εδωσα μια λυση μηπως σε καλυψει.
dalan2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Έχει παιχτεί η μπετα αν δεις τις πρώτες σελίδες.αλλα το φόρουμ έχει γίνει 4-5 άτομα να απαντάνε μεταξύ τους..αν δεν είσαι από αυτούς δεν σου απαντά/βοηθά κανείς... Its my last post goodbye
Diinekis21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, GoMaR είπε Σωστη η τοποθετηση σου, αλλα επειδη δεν απανταγε κανενας, πιστευω πως κανενας δεν ειχε εμπειρια απο την Beta για να σου απαντησει. Και επειδη ρωτουσες συγκεκριμενο πραγμα, εδωσα μια λυση μηπως σε καλυψει. Δεν έχω κάνει κάποια ερώτηση! 😅 Στα του game, θα βάλω κάποια στιγμή gamepass να το δοκιμάσω. Μου φαίνεται ως μια καλύτερη εκδοχή του 3. Όχι ότι έχω ασχοληθεί πολύ με δαύτο.
Easy_Rider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, dalan2007 είπε Εντυπώσεις? Έχει βελτιωθεί σημαντικά από την beta, έχει καλό ρυθμό - είναι πιο γρήγορο από το 2 και θέλει λιγότερα vills για να προχωρήσεις. Έχει ακόμα θέματα, όπως λέμε πιο πάνω, και θέλει βελτιώσεις. Αρκετές από αυτές θα έρθουνε με το patch που θα έρθει λίγο πριν ή μέσα στις γιορτές. Τότε θα έρθουν και τα season οπότε θα έχει και official multi. Όσο για game play Μπορείς εδώ να δεις το Themista να παίζει ένα παιχνίδι αν θες ΥΓ αν δεν επιτρέπεται το youtube link πείτε μου να το σβήσω Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από Easy_Rider 1
GoMaR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Δεν έχω κάνει κάποια ερώτηση! 😅 Στα του game, θα βάλω κάποια στιγμή gamepass να το δοκιμάσω. Μου φαίνεται ως μια καλύτερη εκδοχή του 3. Όχι ότι έχω ασχοληθεί πολύ με δαύτο. Ναι σε μπερδεψα με τον φιλο παραπανω @dalan2007 1
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, GoMaR είπε Ναι σε μπερδεψα με τον φιλο παραπανω @dalan2007 Ρε κάνε add ρε! Θα έρθω να σου ρίξω τα τείχη! τί έχουν πει για τους λαούς; Θα βάλουν κιάλλους; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα