Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα. Τίποτα το ουσιαστικό στην αναβάθμιση. Να χαμε να λέγαμε είναι. Θα βγάλουν και μια διαφήμιση που θα λέει ότι έχει 3586 αλλαγές οι οποίες απλά δεν φαίνονται αλλά είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικές.

Ήθελαν απλά να βγάλουν κάτι λόγο του καινούργιου ios

• Like 1
Δημοσ.

Τραγική ειρωνία, σήμερα το πρωί το S7 μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση λογισμικού... λολ
Άσχετη αναβάθμιση (φυσικά), οπότε εμείς οι κάτοχοι samsung τα λέμε σε κάνα χρόνο όταν οι άλλοι θα έχουν ήδη τα preview του P... :P

Δημοσ.

Και επειδή ήμουν σίγουρος ότι εδώ έχουμε άπειρους προγραμματιστές και ειδικούς που θα έλεγαν και θα εστίαζαν μονο αυτά που καταλαβαίνουν μόνο όπως τα " νέα εικονίδια, αλλαγή στις ρυθμίσεις και στις ειδοποιήσεις" και εκεί θα σταματούσαν.. διαβάστε μερικά πράγματα πάνω σε τι API τρέχουν οι εφαρμογές και τι νέο δίνουν αυτές οι αλλαγές στις εφαρμογές και μετά πείτε ότι θέλετε για τα νέα εικονίδια.. όλο το XDA DEVELOPERS εδώ μέσα μαζεύτηκε.. ο κλασσικός Έλληνας που διάβασε ένα άρθρο από αυτό κατάλαβε 2 πράγματα και έβγαλε το συμπέρασμα του...

Σέβομαι και εννοείται εκτιμούμε το λογισμικό ios αλλά όποιος ξέρει 5 πράγματα πάνω στο θέμα λογισμικού ξέρει ότι κάθε λογισμικό έχει τα καλά και τα κακά του... Τώρα εάν δεν σου αρέσουν τα υπέρ του Android μην ψάχνεις να χτυπήσεις με τα μείον του... Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα.

https://developer.android.com/about/versions/o/android-8.0.html

• Like 3
Δημοσ.

Όπου διαβάζω τις λέξεις μαζί

Ασφαλές

Γρήγορο

Android

.....Νομίζω είμαι εσκιμόος και αγοράζω ψυγείο ρε παιδιά....

Δηλαδή σου δίνουν κάτι περιττό,γιατί το Android ήταν ήδη όσο ασφαλές και γρήγορο μπορούσε,έτσι; Αυτό το νόημα έχει αυτό που έγραψες.

Αν ήθελες να "κράξεις",που μου φαίνεται πιο πιθανό από το ύφος του ποστ,πραγματικά λάθος παράδειγμα διάλεξες και μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια της φράσης :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρουν τι να κάνουν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον στην αγορά ... Αφου δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να προσφέρεις  διόρθωσε μερικά bugs για να προσφέρεις καλύτερη εμπειρία χρήσης. Και στην τελική μη συναγωνίζεσαι το iOS που βγάζει ενημέρωση κάθε χρόνο, διοτι εκεί τη δίνουν από day1 σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές και έχουν ένα στιβαρό οικοσύστημα (π.χ. 80% των συσκευών με ios 10). Στο android που παίρνουν αναβαθμίσεις όποτε να'ναι μόνο κακό κάνει αυτό το fragmentation.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...