Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω μεταχειρισμενη οθονη για εναν υπολογιστη που δεν εχει, διοτι η δικη του την εχω για αλλη χρηση σε αλλο Pc. 

Τη θελω για υπολογιστη χρονολογιας 2003 περιπου, ετσι το αναφερω, δεν ξερω τι παιζει ρολο.

Και μου ηρθε μια φλασια τωρα, χριεαζομαι μονο την οθονη και το καλωδιο, η θα χρειαστει και προγραμμα για να την διαβαζει ο υπολογιστης την οθονη/ DRIVER κατι τετοιο;

Ειμαι ολιγον ασχετος με υπολογιστες και απλως σκεφτομαι μη παρω τζαμπα μεταχειρισμενη οθονη και δεν τη διαβαζει ο υπολογιστης μου μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο υπολογιστης γραφει επανω ALTEC PERFOMER, φοραει Intel επεξεργαστη λεει σε αυτοκολλητο και ειναι windows xp.

Δεν θελει τιποτα οντως;  Ευχαριστω

Αλλη μια απαντηση (για σιγουρια) απο δευτερο συμφορουμιτη θελω, και μετα κλειδωστε το! 

:-)   :ph34r:

Δημοσ.

Είναι plug&play αν έχει το ίδιο universal standard (πχ VGA).

Παίζει να τυλιχτεί με το καλώδιο, να φωνάξει αγιούτο και να βουτήξει απ τη βεράντα,

προσπαθώντας να καταλάβει τι του γραψες.

• Like 5
Δημοσ.

Όχι δεν θα χρειαστείς. Αν και γενικά υπάρχουν ή υπήρχαν αλλά όχι δεν χρειάζονται. Όσο για το plug n play (το συνδέεις και το αναγνωρίζει αυτόματα)που είπαν παραπάνω, εννοεί να κοιτάξεις να ταιριάζει το καλώδιο στην υποδοχή της κάρτας και της οθόνης αντίστοιχα. Αλλά αυτό δεν είναι σοβαρό καθώς και καλώδια έτοιμα πουλάνε ή και ανταπτορες. Δηλαδή παρ' την και θα βρεις την άκρη. Δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης

Δημοσ.

Παίζει να τυλιχτεί με το καλώδιο, να φωνάξει αγιούτο και να βουτήξει απ τη βεράντα,

προσπαθώντας να καταλάβει τι του γραψες.

Χαχα χα χα οκ παιδια καταλαβα, ευχαριστω για τις απαντησεις :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...