Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είναι μια πλατεία στη γειτονιά μου (χωρίς περίφραξη και καμία σήμανση τροχαίας) όπου έχει χώρο για να παρκάρουν 5 αυτοκίνητα. Ένας γείτονας θέλει μια θέση μόνο για την πάρτη του και αν παρκάρει άλλος σε αυτή πάει και κλείνει το όχημα που πάρκαρε. (Σε Όλες τις άλλες θέσεις ανακυκλώνονται καθημερινά τα ΙΧ).

Το οικόπεδο το έψαξα και είναι της εκκλησίας. Επίσης μέσα στο οικόπεδο υπάρχουν κάγκελα του δήμου όπου σε μια γωνία είναι 2 κάδοι απορριμάτων. Αν καλέσω την τροχαία την ώρα που μπλοκάρει την έξοδο τι θα γίνει? Όσοι παρκάρουμε εκεί είμαστε παράνομοι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν δεν έχει σήμανση απαγόρευσης και δεν είναι παραβιασμένη κάποια περίφραξη δεν τίθεται θέμα παράνομου παρκαρίσματος. Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν να του κάνουν και κάτι. Εκεί γιατί θέλει να παρκάρει μόνο αυτός; Έχει σκιά;

Δημοσ.

Αρα να αισθανομαι πολυ τυχερος που απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει μεγαλο κενο οικοπεδο που παρκαρουν πανω απο 10 αμαξια και αν ηταν και σε ταξη  πανω απο 15 και κανεις δεν εχει μπλοκαρει την εισοδο

Απο το 1967 και ειναι αγνωστου ιδιοκτητη .

Δημοσ.

Αν δεν έχει σήμανση απαγόρευσης και δεν είναι παραβιασμένη κάποια περίφραξη δεν τίθεται θέμα παράνομου παρκαρίσματος. Τώρα δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν να του κάνουν και κάτι. Εκεί γιατί θέλει να παρκάρει μόνο αυτός; Έχει σκιά;

Μάλλον επειδή είναι κάπως ψηλά η θέση και δεν μπορούν να σε τρακάρουν με τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Αρα να αισθανομαι πολυ τυχερος που απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει μεγαλο κενο οικοπεδο που παρκαρουν πανω απο 10 αμαξια και αν ηταν και σε ταξη  πανω απο 15 και κανεις δεν εχει μπλοκαρει την εισοδο

Απο το 1967 και ειναι αγνωστου ιδιοκτητη .

Δεν μπλοκάρει την είσοδο μπλοκάρει μόνο εμένα! Για την ακρίβεια οι 2 πλευρές του οικοπέδου είναι ανοιχτές δεν έχει περίφραξη δηλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον επειδή είναι κάπως ψηλά η θέση και δεν μπορούν να σε τρακάρουν με τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

Δεν μπλοκάρει την είσοδο μπλοκάρει μόνο εμένα! Για την ακρίβεια οι 2 πλευρές του οικοπέδου είναι ανοιχτές δεν έχει περίφραξη δηλ. 

Σε κλειστο ιδωτικο χωρο δεν ξερω αν εχει δικαιωμα η τροχαια να επεμβη.Δεν μοου αρεσουν αυτες οι λυσεις αλλα καποιες "ξαφνικες" γρατζουνες στο αμαξι του ισως λυσουν το προβλημα .Του το ειπες ? Τι σου απαντησε ?

Δημοσ.

Σε κλειστο ιδωτικο χωρο δεν ξερω αν εχει δικαιωμα η τροχαια να επεμβη.Δεν μοου αρεσουν αυτες οι λυσεις αλλα καποιες "ξαφνικες" γρατζουνες στο αμαξι του ισως λυσουν το προβλημα .Του το ειπες ? Τι σου απαντησε ?

Το δικό του αυτοκίνητο είναι είναι έξω από το οικόπεδο δηλ. όπως μπαίνουν στη στη σειρά τα αυτοκίνητα κάθετα αυτός έκλεισε εμένα και περιμένει να φύγω, αλλά δεν είναι εκεί όταν θέλω να φύγω και έχω εγκλωβιστεί! Δεν βγαίνει άκρη με λόγια του είπα παρε το αμάξι θα φέρω την τροχαία αλλά δεν το πήρε... Σαν να μην τον νοιάζει καν αν φέρω την τροχαία... 

Επίσης δεν θέλω να φέρω τροχαία γιατί φοβάμαι ότι οι γρατσουνιές θα έρθουν με μαγικό τρόπο στο δικό μου αυτοκίνητο από εκδίκηση.... 

Δημοσ.

Εσένα δε σε βολεύει να το βάζεις αλλού; Αφού λες ότι οι θέσεις απλά ανακυκλώνονται άρα σας αρκούν γιατί το βάζεις εκεί;

Δημοσ.

Δεν αρκούν υπάρχει στενότητα και είναι μ@λ@κια να βλέπεις άδεια θέση και να μην το βάζεις γιατί ο άλλος έχει σκουριασμένα μυαλά 

Δημοσ.

Το δικό του αυτοκίνητο είναι είναι έξω από το οικόπεδο δηλ. όπως μπαίνουν στη στη σειρά τα αυτοκίνητα κάθετα αυτός έκλεισε εμένα και περιμένει να φύγω, αλλά δεν είναι εκεί όταν θέλω να φύγω και έχω εγκλωβιστεί! Δεν βγαίνει άκρη με λόγια του είπα παρε το αμάξι θα φέρω την τροχαία αλλά δεν το πήρε... Σαν να μην τον νοιάζει καν αν φέρω την τροχαία... 

Επίσης δεν θέλω να φέρω τροχαία γιατί φοβάμαι ότι οι γρατσουνιές θα έρθουν με μαγικό τρόπο στο δικό μου αυτοκίνητο από εκδίκηση.... 

Για να καταλαβω αυτος παρκάρει σε δημοσιο δρομο και εσυ μεσα στο οικόπεδό, αν ναι τοτε αυτος εχει δικιο οχι εσυ, το οικοπεδο δεν εχει καμια προτεραιότητα και νομιμότητα, κανονικά θα επρεπε να ειναι ολο περιφραγμένο και να μην παρκάρει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ έτσι νομίζω και να έρθει η τροχαία τίποτα δεν θα γίνει γιατί το δικό μου όχημα βρίσκετε σε ιδιοκτησία της εκκλησίας... Οπότε αμα παρκάρει θα τον κλείσω και εγώ 2-3 μέρες να πατσίσουμε και η ζωή συνεχίζετε! 

Υ.Γ. Αυτή η κατάσταση που δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα σαν εργαλεία για δουλειά αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κάθε κανίβαλο πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή!

• Like 2
Δημοσ.

Για να καταλαβω αυτος παρκάρει σε δημοσιο δρομο και εσυ μεσα στο οικόπεδό, αν ναι τοτε αυτος εχει δικιο οχι εσυ, το οικοπεδο δεν εχει καμια προτεραιότητα και νομιμότητα, κανονικά θα επρεπε να ειναι ολο περιφραγμένο και να μην παρκάρει κανείς.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει την κάτοψη της περιοχής και καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο ts με περισσότερες λεπτομέρειες ή ακόμα να ανεβάσει μια φωτογραφία με σχέδιο της περιοχής, αλλά αυτό που λες δεν ισχύει. Το ότι 1, 2, 3, 10 παρκάρουν παράνομα, δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα άλλο, ακόμα και νόμιμα παρκάρισμένο, να παρακωλύσει την "έξοδο" από την θέση παρκαρίσματος (δεν το περιγράφω σωστά, μα πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Φαντάσου π.χ. στην περίπτωση του ts κάποιος μέσα στο οικόπεδο να πάθαινε έμφραγμα και να ήταν αδύνατη η προσέγγιση από ασθενοφόρο. 

Δημοσ.

Κύριοι, η χρήση οποιουδήποτε οικοπέδου χωρίς την σχετική άδεια του ιδιοκτήτη προφανώς και δεν είναι σύννομη.

Επειδή και η Εκκλησία φέρει ευθύνη, το πιθανότερο είναι να "δηλώσει" ότι "άγνωστος" κατήργησε και μέρος της περίφραξης για να διευκολύνει τη μεταβολή της χρήσης του.

Η τροχαία και να κληθεί τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή?

Με δική σας ευθύνη χρησιμοποιείται το χώρο και μάλλον γνωρίζετε ότι σε περίπτωση σύγκρουσης εντός αυτού θα έχετε και θέμα με τις Ασφαλιστικές.

Βρείτε τα με κάποιο τρόπο γιατί διαφορετικά σας βλέπω όλους "εκτός" οικοπέδου (αν το τραβήξετε παραπάνω).

Ακόμα δεν έχω καταλάβει την κάτοψη της περιοχής και καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο ts με περισσότερες λεπτομέρειες ή ακόμα να ανεβάσει μια φωτογραφία με σχέδιο της περιοχής, αλλά αυτό που λες δεν ισχύει. Το ότι 1, 2, 3, 10 παρκάρουν παράνομα, δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα άλλο, ακόμα και νόμιμα παρκάρισμένο, να παρακωλύσει την "έξοδο" από την θέση παρκαρίσματος (δεν το περιγράφω σωστά, μα πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Φαντάσου π.χ. στην περίπτωση του ts κάποιος μέσα στο οικόπεδο να πάθαινε έμφραγμα και να ήταν αδύνατη η προσέγγιση από ασθενοφόρο. 

Προφανώς και ο NikosKallithea έχει δίκιο σε αυτό που γράφει. Ένα οικόπεδο ακόμα και χωρίς περίφραξη δεν μετατρέπεται σε parking, ούτε δικαιολογεί "άνοιγμα" εισόδου-εξόδου απο αυτό. Κανονικά το οικόπεδο όφειλε να ήταν περιφραγμένο συνολικά και να είχε αναρτημένη και πινακίδα με στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Αν θέλει η Εκκλησία ας προχωρήσει στην επίσημη μετατροπή του οικοπέδου σε χώρο στάθμευσης.

Κακώς παρκάρουν εντός, όσοι παρκάρουν (αλλά αυτό μάλλον το γνωρίζουν).

Φανταστείτε να σκάσει μύτη μητροπολίτης με συνεργείο και να "μαντρώσει" όσα βρεί.....................

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...