Προς το περιεχόμενο

Image + Αρχείο σε cd

FireFoxGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους ,

Πώς γίνετε, αφού κάνω image ένα cd μετά να αντιγράψω ένα αρχείο που θέλω μαζί με το image ;

Για παράδειγμα :

Κάνω backup ένα παιχνίδι σε image και βλέπω οτι όταν πάω να το κάψω σε cd , το cd χωράει και άλλα πράγματα. Έτσι θέλω να βάλω και το patch του μαζί μέσα στο cd . Πώς μπορώ να το κάνω αυτό ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά .

Υ.Σ.: Έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό ! Μπορεί να μην έψαξα καλά , πάντως αν υπάρχει κάτι στείλτε link . Thanks.

Δημοσ.

Δοκίμασα το WinIso αφού το έκανα image με το clone cd , έβαλα κάποια αρχεία ήθελα στο image και μετά προσπάθησα να το κάψω σε cd , αλλά το clone cd μου έβγαλε πρόβλημα οτι το image file δεν είναι ίδιο ( έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο image) . Λογικά το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζετε και εσείς ....

Ιδέες ;

Υπόψιν οτι δοκίμασα και με το Alcohol 120% αλλα στο 100% που έγραφε το cd έβγαλε error. Το cd μπορούσε να το διαβάσει αλλά τα αρχεία που έγραψα δεν τα άνοιγε ..

Δημοσ.

To image arxeio pou tha dimiourgiseis kalo einai na to kaneis me to winiso stin epilogi pou exei action->make iso from cd....Meta anoigeis ato iso bazeis oti thes mesakai meta kaneis save...Kleineis to winiso kai me to nero epeita grafeis to iso arxeio pou exeis dimiourgisei kai eisia ok logika...Egw etsi ta ekena ola osa ithela kai pigainan ola mia xara... :)

Δημοσ.

Φίλε μου FireFox, αυτό που θέλεις γίνεται με το Alcohol120%. Όταν επιλέγεις Image Burning και αφού διαλέξεις το image file, στις επιλογές μπορείς να διακρίνεις μία που ονομάζεται "Don't close last session", την ενεργοποιείς, γράφεις το image, ανοίγεις το Nero (ή όποιο άλλο soft χρησιμοποιείς), κάνεις continue multisession, προσθέτεις τα αρχεία που θές, γράφεις, και...αυτααααά. ΟΥΦ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...