silve Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά, Έχω στην κατοχή μου την οθόνη Dell UltraSharp U2515H εδώ και 6-7 μήνες. Στην αρχή από τις πρώτες ημέρες σε κάποιο σημείο, παρατήρησα μια ανεπαίσθητη γραμμή όταν το φόντο ήταν λευκό, αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τώρα δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή όχι αλλά βλέπω αυτές τις γραμμούλες λίγο πιο έντονα σε εκείνο το σημείο. Στα μαύρα δεν έχει τίποτα απολύτως, όπως επίσης δεν την έχω χτυπήσει, γρατσουνίσει ποτέ μου τόσο καιρό. Μόνο στο λευκό φόντο φαίνεται έντονα και στα πιο ανοιχτόχρωμα λιγότερο. Τι λέτε να είναι αυτό; Καμμένα pixels; Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί αυτό ή παραμένει στάσιμο; Την είχα αγοράσει πριν ένα 6μηνο περίπου όπως είπα από το e-shop. Λέτε να πάω για αντικατάσταση, θα το δεχτούν, θα βγάλω άκρη ή θα παιδευτώ τσάμπα; Ευχαριστώ! ΥΓ: Την ανέβασα και εδώ για καλύτερη ανάλυση ίσως. http://imgur.com/kbOvutS
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 μιλάς απευθείας με DELL support 210-8129810 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 17:00
silve Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Είναι σε σημείο κάτω δεξιά χαμηλά, που δεν ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλά δε ξέρω. Αυτό το σημάδι είναι καμμένα pixel ή κάτι άλλο; Έτσι φαίνονται τα καμμένα pixels; Και κυρίως με ενδιαφέρει αν παραμένει έτσι ή μπορεί να χειροτερέψει...
coolerman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Σε ποιό παλιό πόστ,η dell hellas ΔΕΝ δέχθηκε οθόνη απο eshop(έλειπε το service tag/κωδικός)δεν χάνεις και τίποτα να μιλήσεις μαζί τους. μίλησε και με το eshop.
coffeex Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Γεια σας παιδιά, Έχω στην κατοχή μου την οθόνη Dell UltraSharp U2515H εδώ και 6-7 μήνες. Στην αρχή από τις πρώτες ημέρες σε κάποιο σημείο, παρατήρησα μια ανεπαίσθητη γραμμή όταν το φόντο ήταν λευκό, αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Τώρα δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου ή όχι αλλά βλέπω αυτές τις γραμμούλες λίγο πιο έντονα σε εκείνο το σημείο. Στα μαύρα δεν έχει τίποτα απολύτως, όπως επίσης δεν την έχω χτυπήσει, γρατσουνίσει ποτέ μου τόσο καιρό. Μόνο στο λευκό φόντο φαίνεται έντονα και στα πιο ανοιχτόχρωμα λιγότερο. Τι λέτε να είναι αυτό; Καμμένα pixels; Υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί αυτό ή παραμένει στάσιμο; Την είχα αγοράσει πριν ένα 6μηνο περίπου όπως είπα από το e-shop. Λέτε να πάω για αντικατάσταση, θα το δεχτούν, θα βγάλω άκρη ή θα παιδευτώ τσάμπα; Ευχαριστώ! ΥΓ: Την ανέβασα και εδώ για καλύτερη ανάλυση ίσως. http://imgur.com/kbOvutS Επειδή έχω αλλάξει 2 φόρες ένα monitor Dell να σου πω τι να κάνεις. Πριν πάρεις τηλέφωνο στο support της Dell φρόντισε να έχεις μπροστά σου την ταυτότητα και να γράψεις σε ένα χαρτάκι τους κωδικούς που υπάρχουν στο πίσω μέρος της οθόνης. Αφού τους πάρεις τηλέφωνο τους εξηγείς το πρόβλημα κατά 99% θα σου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα και θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου και τους κωδικούς της οθόνης ώστε να σου στείλουν καινούργια με μεταφορική και θα τους δώσεις αυτήν που έχεις. Να πάρεις τηλέφωνο πρωί ώστε την επόμενη μέρα να έχεις το νέο μονιτορ. ΥΓ Αν όλα πάνε καλά και στην αλλάξουν μην πετάξεις το κουτί γιατί σε περίπτωση που είσαι μέσα στην εγγύηση και χρειαστείς ξανά αλλαγή θα χρειαστείς κάποιους κωδικούς που έχει πάνω το κουτί. Την δεύτερη φορά που άλλαξα την οθόνη δεν έβρισκε στην βάση τους κωδικούς που είχε πίσω η οθόνη και αφού τους εξήγησα ότι την έχω αλλάξει είδη μια φορά μου ζήτησαν τους κωδικούς που υπήρχαν στο κουτί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα