Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Nexus 5 στο οποιο μου χαλασε το touch screen και θα ηθελα να το κανω Factory reset αλλα δεν ξερω πως,μπορει καποιος να βοηθησει?Επισης το power button δεν δουλευει ωστε να κανω απο το bootloader.Το εχω κανει root και εχω ξεκλειδωσει το bootloader. 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκίμασε OTG cable + Mouse οπότε πας στις ρυθμίσεις και το κάνεις.

Προσωπικά θα έλεγα να κάνεις copy ότι θες απο αρχεία και να αφαιρέσεις λογαριασμούς εφόσον θες να το δώσεις για επισκευή. (θα είναι πιο εύκολο να κάνουν το τελικό test ότι όλα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα Nexus 5 στο οποιο μου χαλασε το touch screen και θα ηθελα να το κανω Factory reset αλλα δεν ξερω πως,μπορει καποιος να βοηθησει?Επισης το power button δεν δουλευει ωστε να κανω απο το bootloader.Το εχω κανει root και εχω ξεκλειδωσει το bootloader.

Ευχαριστω

Δες με το adb αν έχεις τον εντοπισμό σφαλμάτων usb ενεργοποίημενο http://www.insomnia.gr/topic/652503-adb-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8E%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/?do=findComment&comment=55901633
  • Like 1
Δημοσ.

Και για το power button που έχει χαλάσει δες εδώ αν κάνεις κάτι http://www.doctorandroid.gr/2017/06/broken-power-button.html?m=1

για το powerbutton ειχα μια εφαρμγη που εκανε το volume up και ηταν κομπλε 

Ίσως μέσω του google account με το find my phone (από pc) να μπορέσεις να τα σβήσεις όλα.

θα το δοκιμασω τωρα

ενταξει το εκανα μεσω του google account ευχαριστω πολυ 

• Like 1
Δημοσ.

Τα έσβησες ?

Ίσως μέσω του google account με το find my phone (από pc) να μπορέσεις να τα σβήσεις όλα.

Δεν το έχω ακούσει αυτό !!
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω ακούσει αυτό !!

Το έμαθες. :P

Στην περίπτωση που χάσεις την συσκευή να μπορείς να τα σβήσεις όλα από μακριά. :)

Δημοσ.

Το έμαθες. :P

Στην περίπτωση που χάσεις την συσκευή να μπορείς να τα σβήσεις όλα από μακριά. :)

Είδες όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...