hariC11 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Εκτός τα γνωστά CMS σε όλους μας, WordPress, Drupal κτλ.. και επειδή εμένα μου αρέσουν τα custom πράγματα, ξέρετε κάποιο library για responsive web development; Σίγουρα δεν θέλω να μου πείτε το bootstrap, αλλά κάποιο πιο μοντέρνο, πιο εύκολο και με περισσότερες δυνατότητες. Πάντα να είναι mobile-first... Σας ευχαριστώ.
vadou Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μην το πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω αλλά νομίζω ότι έχεις πολλά πράγματα μπερδεμένα στο κεφάλι σου. Προσπάθησε να καταλάβεις τι ακριβώς κάνει και που χρησιμοποιείται ένα CMS, τι είναι τα css frameworks (φαντάζομαι αυτό εννοείς με το "library"), τι σημαίνει responsive design, τι είναι το mobile-first κλπ Μου δίνεις την εντύπωση ότι απλά γράφεις λέξεις που δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνουν και τελικά δε βγαίνει νόημα. Αν ψάχνεις κάποιο css framework διαφορετικό από το bootstrap, μπορείς να δεις το foundation ή το semantic μήπως σε εξυπηρετήσουν καλύτερα. Αν ψάχνεις κάτι άλλο, ξαναρώτα με καλύτερη διατύπωση.
hariC11 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ξέρω τις διάφορες. Δεν ήξερα ότι είναι δοκιμή η λέξη framework διότι είναι πολύ κοντά το framework με το library. Το framework προσωπικά το θεωρώ κάτι πιο μεγάλο.. Ακριβώς για responsive design. Απλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι περνούν έτοιμα θέματα στα CMS και δεν κάνουν custom πράγματα. Για αυτό το είπα έτσι. Σε ευχαριστώ
dominotrix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Σίγουρα δεν θέλω να μου πείτε το bootstrap, αλλά κάποιο πιο μοντέρνο, πιο εύκολο και με περισσότερες δυνατότητες. Μα μολις βγηκε το Bootstrap 4 που ειναι πιο μοντέρνο, πιο εύκολο και με περισσοτερες δυνατότητες. 1
egoeimai1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 To βασικό πρόβλημα του bootstrap είναι ότι ο core κώδικας του βασίζεται σε global μεταβλητές με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η αλλαγή του (ίσως γι αυτό να άργησε και τόσο η ανάπτυξη του bootstrap 4). Γενικά προτίμησε να δουλεύεις με css frameworks που βασίζονται σε flex. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα αν το bootstrap 4 έχει πάει σε flex, γι αυτό εγώ θα σου πρότεινα το bulma .
dominotrix Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 To βασικό πρόβλημα του bootstrap είναι ότι ο core κώδικας του βασίζεται σε global μεταβλητές με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η αλλαγή του (ίσως γι αυτό να άργησε και τόσο η ανάπτυξη του bootstrap 4). Γενικά προτίμησε να δουλεύεις με css frameworks που βασίζονται σε flex. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα αν το bootstrap 4 έχει πάει σε flex, γι αυτό εγώ θα σου πρότεινα το bulma . https://v4-alpha.getbootstrap.com/utilities/flexbox/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα