Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ενσύρματο ποντίκι μικρού(όχι mini) προς μεσαίου μεγέθους λόγο μικρών δακτύλων-παλάμης.

Η χρήση του θα είναι κυρίως για multitasking αλλα θα ήθελα να είναι ικανοποιητικό και σε μέτριο gaming.

Να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο,ελαφρύ,ξεκούραστο,με αρκετά πλήκτρα,μαύρο ή κόκκινο χρώμα με τουλαχιστον 2-3 χρόνια εγγύηση και μέχρι 40 ευρώ.

Γενικά δεν ξέρω που να κοιτάξω,σε gaming mouse ή σε desktop;

Δημοσ.

Δες κανα Motospeed V30

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα αυτο το ποντίκι http://www.e-shop.gr/zalman-zm-m200-optical-mouse-black-p-PER.806951 όπου έχει βάρος 73g.Αυτό που προτείνεις βλέπω να είναι πιο μεγάλο και αρκετά πιο βαρύ(180g).

Φίλε μου ανάλογα και τι το θέλεις όμως.. Για ποιότητα κατασκευής θα σου πρότεινα κανένα Corsair..

Multitasking και ελάχιστο gaming.65ε έχει στο σκρουτζ οπότε απορρίπτεται 

Αρκετοί το αναφέρουν θορυβώδες,ξεπερνάει το budget και μου φαίνεται καθαρά gaming mouse.Δεν παίζω και fps games.

Δημοσ.

Τελικά επέλεξα το logitech 203 prodigy με συνδιασμό και το πληκτρολόγιο logitech 213 prodigy στα 59.40ε από εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/171837-logitech-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-g213-prodigy-&-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9-g203-prodigy

Νομίζω πέτυχα καλή προσφορά αν σκεφτεί κανείς ότι στο σκρουτζ το πληκτρολόγιο από μόνο του έχει 62ε και το ποντίκι 38ε δηλαδή σύνολο 100ε μαζί.

Προφανώς και δεν αξίζουν τα λεφτά που πωλούνται στα σκροτζομάγαζα αλλά και πάλι είναι σε πολύ καλή τιμή το πακέτο.

Θα μπορούσε να μπει και στο τοπικ των προσφορών...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά επέλεξα το logitech 203 prodigy με συνδιασμό και το πληκτρολόγιο logitech 213 prodigy στα 59.40ε από εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/171837-logitech-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-g213-prodigy-&-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9-g203-prodigy

Νομίζω πέτυχα καλή προσφορά αν σκεφτεί κανείς ότι στο σκρουτζ το πληκτρολόγιο από μόνο του έχει 62ε και το ποντίκι 38ε δηλαδή σύνολο 100ε μαζί.

Προφανώς και δεν αξίζουν τα λεφτά που πωλούνται στα σκροτζομάγαζα αλλά και πάλι είναι σε πολύ καλή τιμή το πακέτο.

Θα μπορούσε να μπει και στο τοπικ των προσφορών...

Κι εγώ προτείνω να μπει στις προσφορές! Και μάλιστα μόλις παράγγειλα ένα και για μ' ένα! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Κι εγώ προτείνω να μπει στις προσφορές! Και μάλιστα μόλις παράγγειλα ένα και για μ' ένα! Ευχαριστώ πολύ!

Να'σαι καλα!

Θα το ανεβάσω εγώ τελικά.

Ελπίζω να αξίζει η προσφορά,μη πάρω κι άλλον στο λαιμό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Να'σαι καλα!

Θα το ανεβάσω εγώ τελικά.

Ελπίζω να αξίζει η προσφορά,μη πάρω κι άλλον στο λαιμό μου.

Όποιος ενδιαφέρεται αγοράζει, δεν θα πάρεις κανέναν στο λαιμό σου μην αγχώνεσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...