web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Παρηγγειλα το τηλεφωνακι του τιτλου απο αγγλια για να το κανω δωρο στον πεθερο. Πανεμορφο το τηλεφωνακι και για αυτο το παρηγειλλα αλλωστε,αλλα το ριμαδι ειναι στη 2.1 και εχει μονο 10 γλωσσες,φυσικα καμια απο αυτες δεν ειναι η ελληνικη. Updates δεν υπαρχουν,εχετε καποια ιδεα? Υπαρχει Updater για τοσο παλιο τηλεφωνο? Τελευταια επιλογη ( που μαλλον αυτη θα ειναι ) ειναι το root/φλασαριμα αλλης rom,κατι που θελω να αποφυγω. edit Το τηλ ειναι στη 2.2.1 δικο μου λαθος. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από web_assasin
AlienTechGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δοκίμασες να βάλεις SIM μέσα, μπας και βγάλει τα Ελληνικά; Θυμάμαι, ότι κάτι παλιά HTC ήταν βλαμμένα σε αυτό το θέμα, και έβγαζαν τα Ελληνικά μόνο αν υπήρχε Ελληνική SIM μέσα. Επίσης, πρέπει να υπήρχε και μια εφαρμογή (MoreLocale νομίζω ή κάτι τέτοιο) που σου έβγαζε τις υπόλοιπες γλώσσες. 1
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δοκίμασες να βάλεις SIM μέσα, μπας και βγάλει τα Ελληνικά. Θυμάμαι, ότι κάτι παλιά HTC ήταν βλαμμένα σε αυτό το θέμα, και έβγαζαν τα Ελληνικά μόνο αν υπήρχε Ελληνική SIM μέσα. Επίσης, πρέπει να υπήρχε και μια εφαρμογή (MoreLocale νομίζω ή κάτι τέτοιο) που σου έβγαζε τις υπόλοιπες γλώσσες. Νομιζω οτι διαβασα για αυτη,αλλα ο τυπος ελεγε οτι θα γινει μεταφραση σε καποιες πληροφοριες,οχι σε ολο το μενου. Κατεβασα ενα HTC sync,αν δε βγαλω ακρη σε λιγο θα δοκιμασω και τη sim. Thanks. Είχε βγει 2.2 Κανοντας ελεγχο για ενημερωσεις δε βρηκε τποτ. Παμε για flash fw ?
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Νομιζω οτι διαβασα για αυτη,αλλα ο τυπος ελεγε οτι θα γινει μεταφραση σε καποιες πληροφοριες,οχι σε ολο το μενου. Κατεβασα ενα HTC sync,αν δε βγαλω ακρη σε λιγο θα δοκιμασω και τη sim. Thanks. Κανοντας ελεγχο για ενημερωσεις δε βρηκε τποτ. Παμε για flash fw ? Στο xda έχει.
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αυτο ειναι το τελευταιο που θελω να κανω αυτη τη στιγμη. Δεν εχω ουτε χρονο ουτε ορεξη να δοκιμαζω roms τωρα..
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δεν υπάρχει κάτι .... Damn.. Μονοδρομος δλδ το μπλεξιμο με root/rom/flash. Δοκιμασα με ελληνικη sim,δεν αλλαξε κατι.
web_assasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από web_assasin
web_assasin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Αν εχει καποιος υποψην fw για το μοντελο ας δωσει ενα λινκ,γιατι δεν εχω καταφερει να βρω live link.
chios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ποιος θα ασχοληθεί με αυτήν την σαβούρα, τόσο παλιό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις κάνει και αυτό με κολλήματα, πάρε ένα τηλέφωνο με τουλάχιστον 2gb ram, δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι.
web_assasin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ποιος θα ασχοληθεί με αυτήν την σαβούρα, τόσο παλιό τηλέφωνο μόνο για κλήσεις κάνει και αυτό με κολλήματα, πάρε ένα τηλέφωνο με τουλάχιστον 2gb ram, δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι. Το σχολιο της βδομαδας ηταν αυτο. Οποιος μπορει να ποσταρει κατι εποικοδομητικο ας το κανει,γιατι το χρειαζομαστε το τηλεφωνο.
AlienTechGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εδώ θα βρεις λογικά ότι χρειάζεσαι. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275680 Για ROM, κατέβασε και βάλε μία WWE Froyo. *Σε τι τιμή το αγόρασες το κινητό, αν επιτρέπεται;
web_assasin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εχω μπει σε αυτο το νημα,αλλα οι ruu που κατεβαζα μου εμφανιζαν οτι ειναι λαθος.
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Παιδες ακομα δεν εχει βγει ακρη. Δε βρισκω ενεργο Link για το ριμαδοτηλεφωνο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα