Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριςτω! Ειμαι με την 960 4gb και προς το παρον παιζω ελαφρια παιχνιδια οπως heroes of the storm για να πιανω τα 100fps. Εχω σκοπο να παρω την vega 64 για να εχω και το freesync :)

καλά μόλις την μπαρίς τότε θα dis τι θα πάθεις από διαφορα τώρα με την νέα κάρτα

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@firepc καλοριζηκη! Ποσο την πηρες και απο που αν επιτρεπεται;

Ευχαριστω. Γερμανικο amazon 639€ την BF

@firepc καλοριζηκη! Ποσο την πηρες και απο που αν επιτρεπεται;

Εσυ την vega 64?

• Like 1
Δημοσ.

Mindfactory 630 με μεταφορικα με εταιρικο αφμ.

Α οκ. Παντως βλεπω, δυσκολα να την βρει καποιος τωρα. Εχουν βγαλει λιγες? τι φαςη? Τσπ καπου θα την βρω και γω, που θα παει :)

Δημοσ.

Γενικα λιγες υπαρχουν η δικη μου ηταν σε προσφορα 710 ευρω νομιζω εκανε τωρα πρεπει να εχουν την msi στα 800 ευρω.

• Moderators
Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω για τα HDR-thingys (+ Δεκέμβρης είναι... η καταναλωτική μανία ξεπετιέται :P )

Μου γυαλίζει αυτή. Διαβάζω θετικά σχόλια και από σας και από τα review που είδα.

Το σύστημά μου είναι ικανό να ανταπεξέλθει; Είναι i7-6700, 16GB DDR4 2400 και M.2 SSD (ναι ξέρω δεν υπάρχει στην υπογραφή...)

Το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι πρέπει να πάω σε VEGA, οι οποίες έχουν... σχεδόν όσο η οθόνη και η απόδοσή τους είναι λίγο meh. Αλλά τα λεφτά για G-Sync combo με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι τουλάχιστον +200€.

Να το κάνω το βήμα? Από πού αγοράζουμε? :D :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Βαρέθηκα να περιμένω για τα HDR-thingys (+ Δεκέμβρης είναι... η καταναλωτική μανία ξεπετιέται :P )

Μου γυαλίζει αυτή. Διαβάζω θετικά σχόλια και από σας και από τα review που είδα.

Το σύστημά μου είναι ικανό να ανταπεξέλθει; Είναι i7-6700, 16GB DDR4 2400 και M.2 SSD (ναι ξέρω δεν υπάρχει στην υπογραφή...)

Το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι πρέπει να πάω σε VEGA, οι οποίες έχουν... σχεδόν όσο η οθόνη και η απόδοσή τους είναι λίγο meh. Αλλά τα λεφτά για G-Sync combo με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι τουλάχιστον +200€.

Να το κάνω το βήμα? Από πού αγοράζουμε? :D :D :D

H οθονη ειναι ενα διαμαντι. Αλλα να ξερεις οτι αν την παρεις, επιβαλλεται μετα να πας σε vega 64. Αν ομως θες nvidia, εχω ακουσει καλα λογια για την pg348q και την aw3418dw

Υπαρχει και αυτη η asus με freesync και VA https://www.alternate.de/ASUS/XG35VQ-LED-Monitor/html/product/1393417?

• Moderators
Δημοσ.

Μόνο που η ASUS έχει 1200 και η Alienware 1600 (???) και δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μιλάμε για πολύ μεγαλύτερα ποσά. Και τότε θα υπάρχει και το δέλεαρ της 1080 Ti που θα στραγγίξει την τσέπη όσο δεν πάει...

Θα προτιμούσα τη συγκεκριμένη Samsung από την ASUS freesync μόνο και μόνο για το μεγαλύτερο curvature.

Να μπορούσα να έβρισκα και καμιά προσφορά σε Vega...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/12/2017 στις 2:17 ΜΜ, firepc είπε

H οθονη ειναι ενα διαμαντι. Αλλα να ξερεις οτι αν την παρεις, επιβαλλεται μετα να πας σε vega 64. Αν ομως θες nvidia, εχω ακουσει καλα λογια για την pg348q και την aw3418dw

Υπαρχει και αυτη η asus με freesync και VA https://www.alternate.de/ASUS/XG35VQ-LED-Monitor/html/product/1393417?

ειναι να παρω αυτη 

Samsung C34F791WQU με καρτα την sapphire rx 5700 xt nitro + ...γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα στο freesync με τον συνδιασμο αυτο; φλιτσερινγκ κτλπ;

Δημοσ.
Στις 9/2/2020 στις 2:50 ΜΜ, PantKo είπε

ειναι να παρω αυτη 

Samsung C34F791WQU με καρτα την sapphire rx 5700 xt nitro + ...γνωριζει κανεις αν υπαρχει προβλημα στο freesync με τον συνδιασμο αυτο; φλιτσερινγκ κτλπ;

Έχω ακριβώς αυτό τον συνδυασμό και λειτουργούν όλα απρόσκοπτα. Η κάρτα είναι μια χαρά για αυτή την οθόνη. Πριν είχα vega 64 και πήγα στον 5700xt και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...