firepc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 kakos84, Τωρα που την εχεις 10 μερες, πως σου φαινεται το extreme curved που εχει?
kakos84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) kakos84, Τωρα που την εχεις 10 μερες, πως σου φαινεται το extreme curved που εχει? είναι ένα αντίγραφο από το skroutz Ο μεγαλύτερος φόβος μου, πριν αποκτήσω την οθόνη ήταν μήπως μου έρθει ελαττωματική. Διάβασα διάφορα για καμμένα ή σβησμένα pixels, για φωτεινές ή σκοτεινές λωρίδες στην οθόνη και λοιπά τα οποία με είχαν κάνει πολύ διστακτικό. Επειδή όμως έδιναν 7 ημέρες DOA είπα να πάρω το ... ρίσκο και ότι βγει. Τελικά δεν έχασα! Η οθόνη (έως τώρα δλδ μετά απο 2 εβδομάδες) δεν έχει απολύτως κανένα ελάττωμα!! Είναι η καλύτερη οθόνη που είχα ποτέ επάνω στο γραφείο μου. Είναι τόσο εντυπωσιακή που το δωμάτιο (όπως και στη διαφήμιση της συγκεκριμένης οθόνης) αρχίζει να μοιάζει παράταιρο. Πέρα όμως από τις πρώτες εντυπώσεις έχω να πω τα εξής.... 1. Design: Απλά απίστευτος σχεδιασμός. Πολύ εργονομική αφού χαμηλώνει ή σηκώνεται και δέχεται και αρκετή κλίση. Η καμπυλότητα είναι αρκετά έντονη αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε. Νομίζω πως μόλις τη συνηθίσω, θα θέλω ακόμα μεγαλύτερη ... Η οθόνη έρχεται σε ενα κουτί που είναι τεράστιο και άβολο για μεταφορά. 2. Χρώματα : Εχει ελαφρώς κορεσμένα χρώματα, που μπορούν όμως να ρυθμιστούν απο το μενού. Μετά απο λίγους πειραματισμούς η εικόνα φαίνεται με εξαιρετική ζωντάνια. Βοηθάει φυσικά και η υψηλή της ανάλυση. Την οθόνη την δουλεύω με DisplayPort. 3. Backlight Bleed: Δεν υπάρχει σε καμία γωνία απολύτως τίποτα 4. VA Glow : Σε απόλυτα σκοτεινή οθόνη φαίνεται φυσικά μια λάμψη απο τον οπίσθιο φωτισμό (δεν είναι και OLED) αλλά δεν είναι καθόλου ενοχλητική. Επίσης, όσο πιο μακριά κάθεσαι τόσο μειώνεται το φαινόμενο. Εχει να κάνει και με την γωνία απο όπου παρατηρείς την οθόνη. Αν είσαι πολύ κοντά, η γωνία με την οποία βλέπεις τις άκρες μεγαλώνει άρα και το φαινόμενο της λάμψης στις άκρες. Πάντως το μαύρο είναι πολύ βαθύ. Δυστυχώς επειδή δεν είχα ποτέ οθόνη IPS δεν μπορώ να συγκρίνω. 5. Ομοιομορφία χρώματος: Σε διάφορα test που έκανα, το λευκό και τα άλλα τρία χρώματα φαίνονται πολύ ομοιόμορφα (ευτυχώς γιατί πάλι είχα διαβάσει για κάτι προβλήματα ανομοιομορφίας) 6. Freesync: Freesync drivers 17.10.3 ok Τέλος, υπάρχει και ενας driver για το monitor αλλα οχι στο cd που δίνουν μαζί. Συμπερασματικά, είναι η καλύτερη οθόνη που έχω αγοράσει και ελπίζω να κρατήσει αρκετά χρόνια (για να κάνω και απόσβεση αφού η τιμή της είναι αρκετά τσουχτερή) Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2017 από kakos84
kakos84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 το ειχα διαβασει.. το μονο διαφορετικό είναι για το Freesync που λέω το θέμα είναι και εγώ μπει στο τριπάκι να πάρο το Spyder5 καμια γνώμη αξίζει ?
firepc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κατι λενε οτι με τις vega καρτες, δεν εχει το προβλημα του flickering
kakos84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κατι λενε οτι με τις vega καρτες, δεν εχει το προβλημα του flickering λενε αλλα εχει βελτιωθει αρκετα
PanosYX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 To flickering, συμφωνα με το gn, παρουσιαζεται σε ενα ευρος συχνοτητων καπου εκει στα 50 hz. Αν λειτουργει απο 60 και πανω δεν εχει κανενα θεμα.
kakos84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 To flickering, συμφωνα με το gn, παρουσιαζεται σε ενα ευρος συχνοτητων καπου εκει στα 50 hz. Αν λειτουργει απο 60 και πανω δεν εχει κανενα θεμα. δεν ξέρω εγώ πεζό σταθερά στα 100 και το πιο χαμηλό είναι στα 85 πρέπει να το δω να είμαι σίγουρος που το βγάζει γιατί όταν μου το έβγαλε έβαλα το vsync δεν το έχω ξανά βγάλει
kakos84 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 είναι όλα ok βλακεία δικη μου τώρα με τους drivers 17.10.3 ok
firepc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ενα ωραιο βιντεο για την οθονη που ολοι πρεπει να δειτε https://www.youtube.com/watch?v=c1b9ra49_WE 2
tarantules Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι για αγορά τη μικρότερη 27άρα της Samsung και συγκεκριμένα την LC27H711.Σε ποιότητα εικόνας είναι καλή; Έχει βέβαια μικρότερη ανάλυση αλλά δεν με απασχολεί.
firepc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σκέφτομαι για αγορά τη μικρότερη 27άρα της Samsung και συγκεκριμένα την LC27H711.Σε ποιότητα εικόνας είναι καλή; Έχει βέβαια μικρότερη ανάλυση αλλά δεν με απασχολεί.εισαι offtopic. Γραψε στο Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς για οθόνες
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πηρα και γω αυτο το κοσμημα και εχω παθει την πλακα μου. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες. 1. Το μεγεθος ειναι επιτελους αυτο που πρεπει και παιζεις ανετα με ποντικι/πληκ ή αραχτος με το χειριστηριο. (ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι η 29αρα δεν λεει και τοσο οταν παιζεις με χειριστηριο) 2. Το design της ειναι απιστευτο, απλα πανεμορφη και η κυρτοτητα 1500R απλα ερωτας. (Επιτελους ενα αληθινο curved monitor) To προηγουμενο μου μονιτορ, μετα απο 2 βδομαδες νομιζες οτι ηταν επιπεδο. 3. Τα 100hz ειναι παρα πολυ smooth. Καταλαβαινω την διαφορα στο scrolling, στο συρσιμο των παραθυρων, στο gaming, παντου! 4. BLB=0 Glow=0 και Ghosting=0 5. Τα χρωματα απλα ουααααου. Κανουν τρελο popout. Ειναι πολυ ζωηρα, φωτεινα με υψηλο contrast και βαθυ μαυρο. Πιστευω ολα αυτα λογο Quantum Dot 6. Ακομα ενα πραγμα που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο καθαρα ειναι τα γραμματα!! Μιλαμε πεντακαθαρα. Νομιζω μερικες φορες οτι ειναι πιο καθαρα και απο το ipad μου. Και εδω ειναι που θελω να πω, μην πατε σε 34αρι 1080p. Θα χασετε παρα πολλα, πιστεψτε με. Ξαναλεω, μεχρι στιγμης εχω μεινει... Στα ολα της ειναι ανωτερη απ την προηγουμενη μου 2
kakos84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Πηρα και γω αυτο το κοσμημα και εχω παθει την πλακα μου. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες. 1. Το μεγεθος ειναι επιτελους αυτο που πρεπει και παιζεις ανετα με ποντικι/πληκ ή αραχτος με το χειριστηριο. (ειχα γραψει και παλαιοτερα οτι η 29αρα δεν λεει και τοσο οταν παιζεις με χειριστηριο) 2. Το design της ειναι απιστευτο, απλα πανεμορφη και η κυρτοτητα 1500R απλα ερωτας. (Επιτελους ενα αληθινο curved monitor) To προηγουμενο μου μονιτορ, μετα απο 2 βδομαδες νομιζες οτι ηταν επιπεδο. 3. Τα 100hz ειναι παρα πολυ smooth. Καταλαβαινω την διαφορα στο scrolling, στο συρσιμο των παραθυρων, στο gaming, παντου! 4. BLB=0 Glow=0 και Ghosting=0 5. Τα χρωματα απλα ουααααου. Κανουν τρελο popout. Ειναι πολυ ζωηρα, φωτεινα με υψηλο contrast και βαθυ μαυρο. Πιστευω ολα αυτα λογο Quantum Dot 6. Ακομα ενα πραγμα που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο καθαρα ειναι τα γραμματα!! Μιλαμε πεντακαθαρα. Νομιζω μερικες φορες οτι ειναι πιο καθαρα και απο το ipad μου. Και εδω ειναι που θελω να πω, μην πατε σε 34αρι 1080p. Θα χασετε παρα πολλα, πιστεψτε με. Ξαναλεω, μεχρι στιγμης εχω μεινει... Στα ολα της ειναι ανωτερη απ την προηγουμενη μου καλορίζικη . όπως τα είπες είναι μη πω και λίγα λες xaxaxa με τι κάρτα είσαι ?
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καλορίζικη . όπως τα είπες είναι μη πω και λίγα λες xaxaxa με τι κάρτα είσαι ? Ευχαριςτω! Ειμαι με την 960 4gb και προς το παρον παιζω ελαφρια παιχνιδια οπως heroes of the storm για να πιανω τα 100fps. Εχω σκοπο να παρω την vega 64 για να εχω και το freesync 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα