kakos84 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να μας πεις εντυπώσεις μέχρι τώρα? Σε τι μηχάνημα την έχεις? λοιπον πριν παω σε αυτον ειχα μια 2κ στα 144hz μετά πήρα LG 29UM69G-B να δω πως είναι η επήρεια τις UltraWide.έχω να πω μονο θετικές εντυπώσεις για την επήρεια στα games και movies . και τώρα αυτή C34F791 απλά τέλεια αλλα τα λεφτά είναι πολλά δυστυχώς . την προτείνω με κλειστά ματια οποιος μπορεί να την πάρι αλλα αν μπορείς να δόσης και κάτι ακόμα θα προτείνω την Asus Rog Swift PG348Q είναι ένα σκαλί πιο πάνω . ότι και να πω είναι λίγα πρέπει να το δεις να καταλάβεις. AMD Ryzen 7 1700 Asus Rog Crosshair VI Hero Ram 16gb vega 56 Samsung 840 Pro 256GB 1
kakos84 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 γτ ειναι η asus ενα σκαλι πιο πανω? Λογο Panel IPS ετσι νομιζω δηλαδης
PanosYX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Η Samsung λογω Quantum Dots εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας και καλυτερο μαυρο. Η Vega 56 πως τα παει στα παιχνιδια με τετοια αναλυση; 1
kakos84 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Η Samsung λογω Quantum Dots εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας και καλυτερο μαυρο. Η Vega 56 πως τα παει στα παιχνιδια με τετοια αναλυση; τώρα λόγο χρόνο πεζό μονο το Battlefield 1 με αυτά που βλέπεις στην φωτό το έχω bali να μην ανεβαίνει από 100 και πάνω είμαι σταθερά 100 και σε κάποια σημεία πέφτει μέχρι 80 στην χειρότερη.όταν δοκιμάσω και αλλα θα σας πω 2
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 τώρα λόγο χρόνο πεζό μονο το Battlefield 1 με αυτά που βλέπεις στην φωτό το έχω bali να μην ανεβαίνει από 100 και πάνω είμαι σταθερά 100 και σε κάποια σημεία πέφτει μέχρι 80 στην χειρότερη.όταν δοκιμάσω και αλλα θα σας πω μηπως να εκλεινες το motion brur εντελως?
kakos84 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μηπως να εκλεινες το motion brur εντελως? Θα δο διαφορα? Θα το κανο το βραδυ...
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Θα δο διαφορα? Θα το κανο το βραδυ... ναι κλειστο. Πιανεις πολλα fps και δεν το χρειαζεσαι. Ειναι πιο πολυ για τις κονσολες για να διωξει καπως το τρεμουλο των 30fps. Προσθετει δλδ ενα Θόλωμα Κίνησης 2
PanosYX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το εχεις στο medium γιαυτο παιζει τοσο ψηλα. Δοκιμασε σε high+ να δουμε ποσα βγαζει και βγαλε το vsync ειναι αχρειαστο αρκει να εχεις το freesync ενεργοποιημενο.
kakos84 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το εχεις στο medium γιαυτο παιζει τοσο ψηλα. Δοκιμασε σε high+ να δουμε ποσα βγαζει και βγαλε το vsync ειναι αχρειαστο αρκει να εχεις το freesync ενεργοποιημενο. αν θες να εχεις και freesync και 100hz ανακαστικα στο medium. Το vsync Αν το κλεισω Θα εχω σπασιματα και με freesync. Για τα αλλα θα τα δοκιμασω το βραδυ
PanosYX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κανονικα δεν πρεπει να εχεις καθολου σπασιματα με το freesync εξαρταται ομως αν πεσει κατω απο 60 fps εχει θεματα. Παντως και σε μενα με την 460 σε καποια παιχνιδια εχει θεματα οπως το GTA V και αναγκαστικα ανοιγω vsync.
kakos84 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Κανονικα δεν πρεπει να εχεις καθολου σπασιματα με το freesync εξαρταται ομως αν πεσει κατω απο 60 fps εχει θεματα. Παντως και σε μενα με την 460 σε καποια παιχνιδια εχει θεματα οπως το GTA V και αναγκαστικα ανοιγω vsync. λοιπόν όλα τέρμα κάτω από 60 δεν πέφτει δεν το είχα ούτε με vsync ούτε με freesync . πεζή κανένα πρόγραμμα να μετρα μέσο ορο ποσα πεζής fps? 1
kakos84 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 MSI Afterburner το καλύτερο. ναι αυτό το ξέρω αλλα αυτό που λέω θέλω ένα να πεζό μιση ώρα και να μου δόση στατιστικά το πιο χαμηλό fps πήγε και το πιο ψιλο fps και μέσο ορο ωραία βρήκα....
kakos84 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το εχεις στο medium γιαυτο παιζει τοσο ψηλα. Δοκιμασε σε high+ να δουμε ποσα βγαζει και βγαλε το vsync ειναι αχρειαστο αρκει να εχεις το freesync ενεργοποιημενο. https://forums.guru3d.com/threads/rx-vega-owners-thread-tests-mods-bios-tweaks.416287/page-14 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα