ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Έχουμε αγορασει ένα dyn hostname και το είχα βάλει στο νέο ρουτερ του οτε. Δουλεψε κανονικά λίγες μέρες. Κλείσαμε μετά για διακοπές και πήγα να μπω και μου έβγαζε σφάλμα. Μπήκα σήμερα στο router Να δω, ο λογαριασμός ήταν ενεργός. Πήγα από το contol panel του dyn και αντιστοιχισα την νεα ip χειροκίνητα. Να φταίει το router του οτε? Να βάλω καλύτερα εναν client στον server αντί για το router?
corsair04 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Έχουμε αγορασει ένα dyn hostname και το είχα βάλει στο νέο ρουτερ του οτε. Δουλεψε κανονικά λίγες μέρες. Κλείσαμε μετά για διακοπές και πήγα να μπω και μου έβγαζε σφάλμα. Μπήκα σήμερα στο router Να δω, ο λογαριασμός ήταν ενεργός. Πήγα από το contol panel του dyn και αντιστοιχισα την νεα ip χειροκίνητα. Να φταίει το router του οτε? Να βάλω καλύτερα εναν client στον server αντί για το router? είχα το ίδιο πρόβλημα πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ και θα το διορθώσουν είναι πρόβλημα με την ip που σου δίνει ο παροχος
fireblade9 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το ιδιο μου κανει στο no-ip dns που το εχω συνδέσει στο router μου που δεν ειναι του οτε(εχω βαλει αλλο). Δεν ανανεωνει την ip στον παροχο no-ip. Ειναι το ιδιο λετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα