Marios1981 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αγχος γιατι ολο κατι γινεται κ αναβαλοταν η αγορα τους κ με εκνευριζε ....Τωρα που ξαναμαζεψα το χρημα δεν θελω αλλες επιπλοκες θελω να τα παρω να τα βαλω να παιζουν κ να τελειωνω να τα ευχαριστηθω... Τωρα αμα ειναι να μου κανουν κολπα κ να μην παιζουν κ στειλε πισω κ περιμενε ενα μηνα κ τετοια κλαφτα... Γιαυτο ειπα να δωσω κ 60 ευρω παραπανω κ να παω στα 16γιγα αν κ ξερω οτι εμενα δεν θα μου χρειαστουν θα πρεπει να παιζω witcher3 κ να εχω κ 10 παραθυρα στον χρομ απο πισω ανοιχτα για να πεις οτι θα περασω τα 8 γιγα που κυριως ειναι ανοιχτα μονο το φεισμπουκ κ το γιουτουμπ
IceFrog Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Κανεις λαθος. Το Pugb Με λιγοτερα απο 8 δεν παιζει σωστα. Και μιλαμε για online παιχνιδι..
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Απέφευγε καλύτερα την msi λόγω προϊστορίας, αλλά και την άθλια ψυκτρα στα vrm, με 1μιση πόντο thermal pad. Δες κανα VRM analysis του bullzoid.
Marios1981 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ο Bullzoid λεει οτι δεν κανουν για τους οχταπυρηνους R7... Για οποιονδηποτε r5 ειναι αρκετες... Ο Bullzoid λεει οτι δεν κανουν για τους οχταπυρηνους R7... Για οποιονδηποτε r5 ειναι αρκετες...
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ναι, οι διάφορες είναι της τάξης των 20-30 Α, μικρο θα έλεγα. Αν κάνει oc τον εξαπυρηνο θα φτάσει τα 100Α του μεγάλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα