d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μα παντα το AO ειναι σε αμεση συναρτηση με τον φωτισμο του παιχνιδιου για αυτο περιμενω κατι καλυτερο στο παιχνιδι.. Γενικα ολες οι ληψεις που εχω δει απο τα βιντεος και το benchmark δεν προσφερονται για ασφαλη συμπερασματα σε αυτα που θελω να δω.. Η καλα θελουν να τα κρυψουν για να μην φανει η μετριοτητα του σε επιπεδο γραφικων ή απλα θα τα δουμε και θα στοιχιζουν αρκετα παραπανω αν ενεργοποιηθουν.. Θα δουμε..
nikos5800 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε polygon count,animation,physics και particle effect το ff15 των κονσολών είναι ανώτερο του witcher 3 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από nikos5800
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Φωτοσκιάσεις high-end αν θες πας στο Kingsglaive..Αυτή είναι ποιότητα..
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Για τα μοντελα και το animation πιθανοτατα να ισχυει γιατι οπως ειπα αυτο ειναι το FF (αν και δεν το εχω παιξει επιτηδες γιατι περιμενω να το δω στο pc) σε particle fx αυτη η σκηνη με την φωτια στο τελος θυμισε 2014..
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μ' αυτά που βλέπω πάλι σε GTX2070 θα πάω..Χορτάσαμε peasantiές..
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια πως γινεται να μην εχει 21:9 support?Κυκλοφορησε χτες το Final Fantasy XII zodiac age(αλλο πρωην ps4 exclusive)και εχει μια χαρα υποστηριξη για 21:9,αρα δεν παιζει να μην εχει το 15. Κατα τα αλλα ο σκοπος του εν λογω benchmark δεν ειναι για να κανεις τις οποιες συγκρισεις με αλλα παιχνιδια αλλα για να δεις αν θα τρεχει στο PC σου ή οχι ενα παιχνιδι που υποτιθεται σε ενδιαφερει για αγορα. Το τονιζω το τελευταιο γιατι γενικα στο PC εχει ψιλο χαθει η μπαλα με αυτο το πραγμα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι συγκρισεις γινονται αναποφευκτα θελουμε δεν θελουμε και λιγο πολυ τις κανουμε ολοι ενσυνειδητα.. Σεντονια βλεπω ωρες ωρες για θεματα ακυρα τελειως σε επιπεδο γραφικων ακομη και απο ατομα που ισχυριζονται πως δεν ενδιαφερονται για γραφικα (που να ενδιαφερονταν δηλαδη κιολας). Παντα ομως θα πρεπει να εχουμε υποψιν για τι ειδους παιχνιδιου μιλαμε γιατι π.χ δεν μπορω να εχω τις ιδιες απαιτησεις απο ενα κλειστου τυπου παιχνιδι με ενα τεραστιο open world game και δη επιπεδου FF.. Για υποστηριξη 21:9 νομιζω γραφτηκε κατι πιο πισω, ενας τυπος εχει πειραξει ηδη πολλα στο ini file Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Το να συγκρινουμε ομως ενα benchmark παιχνιδιου με ενα ολοκληρο παιχνιδι δεν ειναι και οτι το καλυτερο για να βγουν τα οποια συμπερασματα. Και το Benchmark του gears of war 4 πχ αν το συγκρινεις με το κανονικο παιχνιδι υπαρχουν αρκετες διαφορες(που ειναι και πιο linear παιχνιδι). Οσο για τα σεντονια για τα γραφικα που αναφερεις εχει γινει και πιο παλια παραπονο απο αρκετο κοσμο,γιαυτο και η συμμετοχη σε αρκετα θεματα εχει μειωθει. Ας βγει πρωτα το παιχνιδι(εχει και ενα 20% κουπονι το GMG για αγορες σημερα)και μετα βλεπουμε. Τωρα οποιος θελει να το παρει μονο για τα καλα γραφικα που θελει να εχει,τοτε καλυτερα να κοιταξει αλλου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Κανεις δεν συγκρινε το benchmark του παιχνιδιου για να βγαλει συμπερασματα για το παιχνιδι πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα; Για τα γραφικα μιλαγαμε αλλο καπελο αυτο αλλο μιλαμε για το παιχνιδι στο συνολο του..
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μα για τα γραφικα λεω και εγω οτι συγκρινεται το benchmark του παιχνιδιου σε σχεση με ολοκληρα παιχνιδια οπως το Witcher 3. Οσο για την κουβεντα του παιχνιδιου στο συνολο του,τα βλεπω και απο τα αλλα θεματα των παιχνιδιων τι ''κουβεντες''γινονται ....
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Sureeeeeeee Final Fantasy XV for the PC was built from the ground up, is a generation ahead of the console version
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μα για τα γραφικα λεω και εγω οτι συγκρινεται το benchmark του παιχνιδιου σε σχεση με ολοκληρα παιχνιδια οπως το Witcher 3. Οσο για την κουβεντα του παιχνιδιου στο συνολο του,τα βλεπω και απο τα αλλα θεματα των παιχνιδιων τι ''κουβεντες''γινονται .... Βρε συ Fulgore το πρόβλημα σου ποιο ειναι δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τοση ωρα που μιλαμε. Σε τεχνολογικό φορούμ είμαστε και δη για pc games οπότε αναπόφευκτα θα μιλήσουμε και για γραφικά περαν των αλλων. Δεν πήραμε και μια κονσολα και αραξαμε να μην μας νοιάζει τιποτα συζηταμε κατι που μας ευχαριστει. Τωρα αν καποιοι χαλιουνται ε ας μην γράφουν καθολου.. Συν τις αλλοις αναφερθηκε αν διαβασεις καλα τουλάχιστον απο εμενα οτι πιστευω οτι δεν ανταποκρίνεται πλήρως η εικονα του μετροπρογραμματος σε σχεση με το τι πιστευω οτι θα ειναι η τελικη του εικονα. Τωρα το ζητημα σε ποια βαση το θέτεις δεν μπορω να καταλάβω και τι νοημα εχει να υπεραναλυουμε κατι που ειπώθηκε εστω και αν πρόκειται για γραφικά. Benchmark ειναι τι θα σχολιάσουμε το gameplay; Δεν θα γινουν συγκρισεις με αλλα παιχνιδια σε επίπεδο γραφικων γιατι σου φαίνεται περιεργο; Οσο για το γιατι δεν γραφουν αν δεν γράφουν καποιοι στα τοπικ, κατι που δεν δεν χω παρατήρησει ιδιαιτερα να σου πω την αλήθεια, επετρεψε μου να εχω διαφορετική αποψη γιατι συμβαινει.. Μη βλέπουμε παντού φάντασματα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εάν φτιαχνόταν FF ''from the ground up'' για PC, θα ήταν οπτικά αρκετά κοντά στην ταινία Kingsglaive. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν δεν ξέρω..
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Βρε συ Fulgore το πρόβλημα σου ποιο ειναι δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τοση ωρα που μιλαμε. Σε τεχνολογικό φορούμ είμαστε και δη για pc games οπότε αναπόφευκτα θα μιλήσουμε και για γραφικά περαν των αλλων. Δεν πήραμε και μια κονσολα και αραξαμε να μην μας νοιάζει τιποτα συζηταμε κατι που μας ευχαριστει. Τωρα αν καποιοι χαλιουνται ε ας μην γράφουν καθολου.. Συν τις αλλοις αναφερθηκε αν διαβασεις καλα τουλάχιστον απο εμενα οτι πιστευω οτι δεν ανταποκρίνεται πλήρως η εικονα του μετροπρογραμματος σε σχεση με το τι πιστευω οτι θα ειναι η τελικη του εικονα. Τωρα το ζητημα σε ποια βαση το θέτεις δεν μπορω να καταλάβω και τι νοημα εχει να υπεραναλυουμε κατι που ειπώθηκε εστω και αν πρόκειται για γραφικά. Benchmark ειναι τι θα σχολιάσουμε το gameplay; Δεν θα γινουν συγκρισεις με αλλα παιχνιδια σε επίπεδο γραφικων γιατι σου φαίνεται περιεργο; Οσο για το γιατι δεν γραφουν αν δεν γράφουν καποιοι στα τοπικ, κατι που δεν δεν χω παρατήρησει ιδιαιτερα να σου πω την αλήθεια, επετρεψε μου να εχω διαφορετική αποψη γιατι συμβαινει.. Μη βλέπουμε παντού φάντασματα Αυτα που ανεφερα παραπανω δεν ειναι προβληματα μου αλλα γεγονοτα/πραγματικοτητα,και αρα τα αναφερω σαν παρατηρησεις. Το Benchmark εχει λογο υπαρξης καθαρα για να δει ο υποψηφιος αγοραστης πως θα τρεχει στο συστημα του. Οκ να γινει και φυσικα αναφορα στα γραφικα,αλλα στις εως τωρα 9σελιδες που εχουμε φτασει το μονο που εχει αναφερθει ειναι ο οπτικος τομεας(πριν καν βγει το παιχνιδι).Αλλο να πει καποιος 2 κουβεντες για αυτον,ειδικα σε σχεση και με τις αστειες δηλωσεις που εκαναν, και αλλο ολη η κουβεντα να γυριζει γυρω απο αυτο συνεχεια. Προσωπικα δεκαρα δεν δινω αν το παιχνιδι δειχνει 1,2,5 ή 10φορες καλυτερο με βαση τις δηλωσεις του καθε χαζο Ιαπωνα,ουτε βεβαια η επομενη μου καρτα θα κριθει απο το πως τρεχει το εν λογω παιχνιδι.Εχω παψει να πιστευω εδω και χρονια τετοιες δηλωσεις απο τον καθενα. Μου αρκει που θα το παιξω σε υψηλοτερη αναλυση και το σημαντικοτερο με καλυτερα frames απο τις σαπιες εκδοσεις των κονσολων και λογικα και φθηνοτερα απο αυτες. Και αν με το καλο η τελικη εκδοση εχει προβληματα τοτε ναι να κατσω να τους κραξω για αυτα ή και για τον χωρο που ζηταει οπως εκανα και στην περιπτωση του Gears of War 4. Δεν θα κραξω το παιχνιδι με βαση ενα χαζο benchmark αλλα με βαση το τελικο αποτελεσμα. Και για το τελευταιο που αναφερεις ασε με εμενα να εχω μια καλυτερη αποψη στο κομματι αυτο επειδη τα βλεπω συνεχεια στα περισσοτερα θεματα που συμμετεχω(περαν απο ubi και EA που γενικα απο τα περισσοτερα παιχνιδια τους απεχω). Το εχω ξαναπει και πιο παλια,μια εταιρεια στο PC αν δεν ειναι σιγουρη για τις πωλησεις της δεν προκειται να ριξει μεγαλη δουλεια. Και η οποια δουλεια εγινε τελικα με το Final Fantasy πιο πολυ λογω της οποιας συνεργασιας οφειλεται,παρα στις πωλησεις που περιμενουν να κανουν. Θα τα δουμε στο τελος τι σχεση θα εχουν οι πωλησεις στο pc σε σχεση με τις κονσολες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εμας το ιδιο μας ενδιαφερει Fulgore να τρεχει καλα στα συστηματα μας και να δουμε κατι καλυτερο στον οπτικο τομεα. Για αυτο πληρωνουμε κατι παραπανω απο μια απλη κονσολα για να εχουμε και καποιες παραπανω απαιτησεις, οπως εχει ενας audiophile,ενας videophile κ.ο.κ. Συζηταμε καθαρα επι του θεματος γιατι τα γραφικα ειναι αναποσπαστο κομματι του παιχνιδιου. Και επειδη το μετροπρογραμμα εχουμε προς το παρον με βαση αυτο μιλαμε. Που το περιεργο για να κανουμε τετοια αναλυση; Και αν για καποιον ειναι αδιαφορο αυτο στις 9 σελιδες φαντασου ποσο αδιαφορο του ειναι αυτο που συζηταμε οι δυο μας εδω και λιγη ωρα.. Εδω ειμαι να αλλαξω 5 αποψεις για τα παιχνιδια, τα προγραμματα και τις τεχνολογικες εξελιξεις με καποιους συμφορουμιτες, οχι να κανω κοινωνιολογικη και στατιστικη προσεγγιση στις προτιμησεις τους. Αυτα απο εμενα δεν θα συνεχισω γιατι περαν του οτι δεν εχω κατι αλλο να πω δεν νομιζω οτι ενδιαφερει και κανενα η αποψη μου για κατι περαν του παιχνιδιου.. Αντιθετα πιστευω οτι κουραζει και δεν θελω να το κανω.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από d4ydr33m3r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα