Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες να στο συγκρίνω με το Horizon: Zero Dawn που είναι open-world ; Πάλι πολύ πίσω είναι..

Δεν συγκρίνεται το επίπεδο διαδραστικότητας του FFXV με το εντελώς άδειο και "ελαφρύ" Horizon στο κομμάτι αυτό. Για να είμαι δίκαιος ούτε το FFXV έχει σοβαρό βαθμό διαδραστικότητας και το focus του κάθε παιχνιδιού είναι πολύ διαφορετικό το ένα με το άλλο. Μην λέμε όμως ότι είναι πίσω το FFXV, το παιχνίδι απλά είναι εκπληκτικό στον τεχνικό του τομέα και είναι μαζί με δυο-τρία ακόμα στην κορυφή και το καθένα για δικούς του λόγους. 

Οταν δεις μπροστά σου να τρέχει το παιχνίδι και να το παίζει κάποιος άλλος έτσι ώστε να παρατηρείς εσύ όλες τις λεπτομέρειες που την ώρα που παίζεις δεν μπορείς να ξεχωρίσεις θα με καταλάβεις. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τρομακτική. 

• Like 1
Δημοσ.

+1000 ikaruga εγώ θα πρόσθετα και το εκπληκτικο animation απλα κανει μαθήματα στο animation τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας του ;)

Δημοσ.

πολύ καλή κίνηση της SQUARE ENIX να το φέρει στα Pc , αλλά με προβληματίζουν λίγο τα recommended specs...ελπίζω να πέσει δουλειά στο UI και να μην είναι άλλο ένα πρόχειρο port...αν και κάτοχος δυνατής nvidia με προβληματίζει η απόδοση των gameworks....δες witcher 3 hairworks...υπερβολική πτώση fps...μακάρι να γίνει πιο  προσεγμένη δουλειά...αν και το έλιωσα στο PS4 το περιμένω πώς και πώς!!!!! παράγγειλα και ένα ssd 250gb για πάρτυ του.....μετονομασία σε FFXVfolder.....αχχαχαχαχα 

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τοσο ο χωρος. Το θεμα ειναι, ποτε να κατεβει ολο αυτο. Και αν το βγαλουν retail θα ειναι 20 dvd δισκακια. Μηπως να το εβαζαν σε 2 bluray δισκους?

Δημοσ.

Εντάξει αυτό είναι το installation size (ελπίζω). Το download size θα είναι μικρότερο. Για παράδειγμα αν θυμάμαι καλά το Doom είχε installation size γύρω στα 80 αλλά download size 30κάτι με 40.

Δημοσ.

Πάντως από γραφικά δεν λέει πολλά, μετά το Uncharted: The Lost Legacy, αυτό μοιάζει με παιχνίδι προηγούμενης γενιάς..Δυστυχώς τα NV features δεν είναι αρκετά για να μεταμορφώσουν ένα τίτλο.

Έχει από τα πιο ρεαλιστικά μοντέλα φωτισμού + εξαιρετικό animation. Να με θυμηθείς θα σε εντυπωσιάσει στο PC.

Δημοσ.

Μιλάς για μοντέλα και animation όταν έχεις παίξει Uncharted στο PS4..

Έχω παίξει και τα δυο και έχουν διαφορετικά + και - και τα δυο. Μην ξεχνάς ότι το FFXV έχει time of day και real time GI.

Δημοσ.

Μιλάς για μοντέλα και animation όταν έχεις παίξει Uncharted στο PS4..

Ναι και το FFXV είναι ανώτερο σε αυτόν τον τομέα. Ειδικά όσο το βλέπεις και το πως αντιδρούν οι χαρακτήρες ο ένας με τον άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις ψεγάδι στο animation του FFXV.

Δημοσ.

Άσε τι έχει, στο μάτι πως χτυπάει το καθένα κοιτάω εγώ. To ένα είναι cinema(Uncharted) και το άλλο video game. Για τέτοια διαφορά μιλάμε..Άσε το αν είναι linear το ένα και open-world το άλλο, εγώ εστιάζω στα μοντέλα ας πούμε και στο animation. Καμία σχέση, το ότι είναι κατώτερο λόγω open-world το ξέρω, δεν είμαι χθεσινός στα video games. Αλλά αυτό το hype με τις δήθεν γραφικάρες που έχει δημιουργηθεί δεν καταλαβαίνω, λες και μιλάμε για το επόμενο Crysis..

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τοσο ο χωρος. Το θεμα ειναι, ποτε να κατεβει ολο αυτο. Και αν το βγαλουν retail θα ειναι 20 dvd δισκακια. Μηπως να το εβαζαν σε 2 bluray δισκους?

Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Αν το βγάλουν σε retail θα έχει ένα δισκάκι για activation στο steam και το υπόλοιπο παιχνίδι θα κατεβαίνει από εκεί.

Δημοσ.
Psycho_Warhead

Μπερδεύεις τα aesthetics/artwork με το ίδιο το μοντέλο και συμπεριφορά αυτού. Το uncharted είναι cinematic παιχνίδι δυτικού τύπου με το αντίστοιχο artwork. Το FFXV είναι fantasy παιχνίδι με εντελώς διαφορετικό art direction και συνεπώς η όποια άμεση σύγκριση είναι τουλάχιστον άτοπη. Δε λέω ότι είσαι χθεσινός τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη όμως. Απλά έχει μάθει το μάθει το μάτι σου σε ένα πολύ συγκεκριμένο artwork και δεν μπορείς να διακρίνεις την ανωτερότητα του FFXV ακριβώς γιατί σου αποσπά την προσοχή το άλλο κομμάτι. 

Εγώ όμως που ούτε και είμαι χθεσινός αλλά έχω και ίση αξία μεταξύ δυτικού και ιαπωνέζικου artwork στο μάτι η διαφορά μεταξύ του uncharted/horizon και του FFXV είναι εμφανέστατα υπέρ του FFXV. Δεν μιλάμε για τρομακτικές διαφορές βέβαια αλλά σίγουρα υπάρχουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...