panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Έχω αδυναμία στο 60fps gameplay. Θα δούμε. Ίσως να το δοκιμάσω στα 4Κ/30fps με motion interpolation στην TV, αλλά το input lag θα πάει στο Θεό.
ADHD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αν σε ενδιαφερει να "μαθεις" το battle system τοτε 60fps σιγουρα, βασικα 60fps οτι και να θες να κανεις με το game..
hitman69 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 21/8/2017 στις 5:30 ΜΜ, Metaksas είπε και ημουν ετοιμος να παρω ps4 για αυτο το αριστούργημα, ευτυχως π ειχα ελπιδες για pc, ελπιζω στην 1920χ1200 οθονη μ η gtx 970 να σταθει λιγο στο υψος της Χωρις τα Nvidia features αλλα ολα τα αλλα στα max θα εισαι καπου στα 45 με 50 fps σε 1080p με την 970gtx
Metaksas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, hitman69 είπε Χωρις τα Nvidia features αλλα ολα τα αλλα στα max θα εισαι καπου στα 45 με 50 fps σε 1080p με την 970gtx Να σου πω από το demo που έπαιξα στα 30 με 35 όλα φουλ ήταν ανεκτικό το gameplay, αλλά στο off θα τα έχω τα nvidia μου φαίνεται γτ είχα και πολύ stuttering στις μάχες.. έτσι κ αλλιώς και στο ps4 στα 30 θα έπαιζα αν τ επαιρνα
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το δεύτερο αφού μιλάμε για single-player. Ναι αλλα μιλαμε για single player action rpg πλεον,αρα προφανως και μας ενδιαφερει περισσοτερο το 60ρι fps και οσο γινεται σταθερο.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσάς, εγώ πάντα προτιμώ τα visuals. Σε action παιχνιδια που εχεις το ενδιαφερον σου στην δραση και στις μαχες,ποια visual θα κατσεις να κοιταξεις,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για action jrpg(μην πεταχτει κανεις και αναφερει το god of war πχ). 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Έχω αδυναμία στο 60fps gameplay. Θα δούμε. Ίσως να το δοκιμάσω στα 4Κ/30fps με motion interpolation στην TV, αλλά το input lag θα πάει στο Θεό. Το πηρες το παιχνιδι?Παιζει καμια καλη προσφορα περαν των κλειδαδικων?
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Σε action παιχνιδια που εχεις το ενδιαφερον σου στην δραση και στις μαχες,ποια visual θα κατσεις να κοιταξεις,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για action jrpg(μην πεταχτει κανεις και αναφερει το god of war πχ). Το πηρες το παιχνιδι?Παιζει καμια καλη προσφορα περαν των κλειδαδικων? Όχι δεν το πήρα ακόμη, αλλά είναι σίγουρα μέσα στις επόμενες αγορές μου. Με motion interpolation έπαιξα το Persona 5 και έκανε πολύ καλή δουλειά στο να κάνει τα 30fps 60. Αλλά το input lag ήταν αισθητό.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, panther_512 είπε Όχι δεν το πήρα ακόμη, αλλά είναι σίγουρα μέσα στις επόμενες αγορές μου. Με motion interpolation έπαιξα το Persona 5 και έκανε πολύ καλή δουλειά στο να κάνει τα 30fps 60. Αλλά το input lag ήταν αισθητό. Για το persona 5 που ειναι και turn based και το μεγαλυτερο κομματι του ειναι οι διαλογοι δεν εχει θεμα να το παιξεις στα 30(λογω του gameplay δηλαδη). Το Final fantasy XV συγκεκριμενα παλι το θεμα ειναι οτι μονο στο pc προσφερει σταθερο(λογικα θα βγουν και patch αργοτερα)60ρι,αλλα δυστηχως οπως βλεπω αναφερει και ο Karak παραπανω στο video υπαρχει stuttering. Φυσικα οταν το παρεις με το καλο δοκιμασε να δεις αν οι οπτικες διαφορες μεταξυ 4κ και 1080p(σε τηλεοραση φανταζομαι θα το παιξεις και αυτο)ειναι τοσο αισθητες για να θυσιασεις τα 60fps,ειδικα μιας και παιζεις ουτως ή αλλως σε χ αποσταση.
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Κοίταξε, σε 55 ίντζες, 2μιση μέτρα απόσταση, η 4Κ εικόνα είναι σαφέστατα πιό ευκρινής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα 1080p είναι άσχημα. Απλά με το motion interpolation της TV, μπορείς να έχεις 60fps με πραγματική εικόνα των 30fps, ενώ παράλληλα φεύγει το stuttering.
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, σε 55 ίντζες, 2μιση μέτρα απόσταση, η 4Κ εικόνα είναι σαφέστατα πιό ευκρινής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα 1080p είναι άσχημα. Απλά με το motion interpolation της TV, μπορείς να έχεις 60fps με πραγματική εικόνα των 30fps, ενώ παράλληλα φεύγει το stuttering. Αυτο τοτε θα το κρινεις εσυ ο ιδιος οποτε με το καλο παρεις το παιχνιδι. Δεν εχω παιξει σε τοσες ιντσες τηλεοραση αρα δεν ξερω αν οντως αξιζει περισσοτερο στα 30hz με αυτο το κολπο ας το πουμε(στα παιχνιδια εννοω)τι διαφορες δηλαδη εχει απο τα 60hz. Το μονο κακο με το 4κ ειναι οτι θελει παραπανω χωρο στο παιχνιδι πανω απο 150gb .
mastixas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Κοίταξε, σε 55 ίντζες, 2μιση μέτρα απόσταση, η 4Κ εικόνα είναι σαφέστατα πιό ευκρινής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα 1080p είναι άσχημα. Απλά με το motion interpolation της TV, μπορείς να έχεις 60fps με πραγματική εικόνα των 30fps, ενώ παράλληλα φεύγει το stuttering. Επειδή το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν την δική μου 4κ, να πούμε ότι ναι μεν παίρνεις κ καλά 60fps (πραγματικά έχεις 30) όμως σε γρήγορες κινήσεις της εικόνας πχ όταν περιστρεφεις την κάμερα γρήγορα, επανέρχεται το jitter των 30fps. Επίσης ανεβαίνει στα ύψη το input lag. Το είχα δοκιμάσει σε uncharted 4. Όταν περπατούσα κ γυρνούσα να δω τα τοπία με αργές κινήσεις όλα καλά, όταν έτρεχα κανονικά έβλεπα πάλι τα 30fps cinematic. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από mastixas
panther_512 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Το motion interpolation αποδίδει πολύ διαφορετικά από τηλεόραση σε τηλεόραση. Σε μένα στο Persona 5 είχα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά το input lag το "ένιωθα", χωρίς όμως να είναι ενοχλητικό. Στην TV μου (55ΧΕ9005) έχει άλλους που έπαιζαν το Horizon σε αυτο το mode. Όπως και να έχει, για να μήν κάνω derail το topic, όταν με το καλό πάρω το FF XV, θα το δώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα