Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εμένα το ff xv ηταν και είναι ενα πολύ δυνατό ff και όπως όλα δείχνουν το ff 15 είναι αρχή της σειρας για να γίνει πολύ πιο action ,να προσαρμοστεί στην μοδερνα εποχή και τα καταφερνει πολύ καλά,χαμένη ευκαιρία για μένα ήταν το ff 13 

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 13 ήταν χαμένο από χέρι

πρόσφατα έμαθα ότι έχει και ανοικτό κόσμο :lol: τόσο καιρό νόμιζα ότι έχει μόνο διαδρόμους (είχα παίξει κάνα 8ωρο και uninstall και το είχα πληρώσει κιόλας.. ) 

εντάξει δεν είπα ας γίνει πιο action, αλλά η μάχη του 15 είναι κακό παράδειγμα και action και rpg και  συνδυασμός των 2 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, logistoulis said:

πρόσφατα έμαθα ότι έχει και ανοικτό κόσμο :lol: τόσο καιρό νόμιζα ότι έχει μόνο διαδρόμους (είχα παίξει κάνα 8ωρο και uninstall και το είχα πληρώσει κιόλας.. ) 

Πολλοί κάναμε αυτό το λάθος, "βιαστήκαμε" να το κρίνουμε στις 25 ώρες πριν ανοίξει το Gran Pulse :P:P:P 

Προσωπικά "λάτρεψα" το FF-13 για τον ίδιο λόγο που "λάτρεψα" και το RE5, γουστάρω τρελά over-the-top bad acting και πλοκή στα όρια Z-movie και το συγκεκριμένο είχε τραγικά κακό writing/acting στην English version :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα γιατί το λες αυτό, αφού "το παιχνίδι εξηγεί τα πάντα στις 289208190481290 σελίδες του in-game encyclopedia" :rolleyes:

Το πιο πάνω, by the way, το έχω ακούσει ως δικαιολογία απο γνωστό ο οποίος μέχρι και σήμερα επιμένει πως είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχει παίξει, ever.

Edit: Πάντως, αυτό που έπρεπε σώνει και καλά να διαβάζω τα chapter summaries για να καταλάβω τι γινόταν, δεν το'χω ξαναδεί σε παιχνίδι (και εύχομαι να μην) :P 

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Greygore είπε

Μα γιατί το λες αυτό, αφού "το παιχνίδι εξηγεί τα πάντα στις 289208190481290 σελίδες του in-game encyclopedia" :rolleyes:

Το πιο πάνω, by the way, το έχω ακούσει ως δικαιολογία απο γνωστό ο οποίος μέχρι και σήμερα επιμένει πως είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχει παίξει, ever.

σχετικα με τον γνωστο σου, και εμενα μου αρεσε το 13 οχι οτι καλυτερο εχω παιξει αλλα το θεωρω πολυ καλο και καλυτερο απο το 15, το combat στο 15 ειναι απλα meh και η lightning ειναι waifu :wub: το 15 ειναι τερμα casual και καμια σχεση με το 13 ως προς το combat, To 13 ειναι κακο σε αλλα πραματα αλλα το combat δεν ειναι ενα απο αυτα

Δημοσ.

Για μενα προσωπικα που ειμαι μεγαλος λατρης των jrpgs το καλυτερο action συστημα μαχης το εχει μαλλον το Final Fantasy 12 απο τα πιο συγχρονα παιχνιδια επειδη καταφερνει και πετυχαινει αψογα ολα οσα προσπαθησε το 13.

Οσο για το FF15 που αναφερθηκε πιο πισω,ο λογος που πουλησε αρκετα στις κονσολες ειναι γιατι την περιοδο που βγηκε εφαγε τρελη διαφημιση.

Τα dlc του που βγηκαν πχ ελαβαν πολυ χειροτερες κριτικες.

Εγω οπως ειπα παντως το ακυρο το εριξα στο παιχνιδι πριν βγει η φημη για το denuvo και οπως ειπα ο λογος που ζητησα refund δεν ηταν το denuvo(που δεν ηξερα καν οτι θα εχει).

Το final fantasy 12 το πηρα χωρις δευτερη σκεψη και ας ειχε denuvo αλλα το βρηκα σε καλη τιμη και δεν προκειται να βγαλει κανενα dlc.

Στο 15 πηγαν οι κεφτεδες της Square και μου ανακοινωνουν πριν βγει η εκδοση οτι θα βγουν και αλλα dlc επι πληρωμη και το κερασακι στην τουρτα το denuvo,αρα προς το παρον αναμενω να πεσει η τιμη του και αλλο κατω λογω των dlc πριν το παρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Greygore

εντάξει ο καθένας όπως τη βρίσκει..

πάντως και το XV που είναι το θέμα μας έχει ένα lore με το οποίο πρέπει να ασχοληθείς πριν παίξεις αλλιως δεν μπαίνεις στο κλίμα και εννοώ την ταινία και τα σύντομα επεισόδια 

εγώ το έκανα αυτό για να μην ξενερώσω που δεν θα καταλάβαινα τίποτα και όντως καθώς ξεκινάει το παιχνίδι ξέρεις για τους χαρακτήρες  και τη σχέση τους και την γενικότερη ιστορία του παιχνιδιού, το παιχνίδι δεν στα εξηγεί αυτά (δυστυχώς θα έλεγα, αν και βρήκα ενδιαφέρουσα τη προσέγγιση από τη στιγμή που δεν μπήκα στη διαδικασία να πληρώσω κάτι ) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρωτο Final Fantasy εδω και ποσα χρονια που δεν ελεγχεις τα summons και καταστρεψανε εν μερη την μαγεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι βγαίνουν όταν βγαίνουν αψυχολόγητα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες.. (αν τραβήξει πολύ η μάχη ίσως..; ) 

πέρα από εκεί που εμφανίζονται σεναριακά πρέπει να μου έσκασαν κάνα δυο φορές σε όλο το campaign 

επίσης όπως είπα και παραπάνω η μαγεία είναι τόσο δύσχρηστη και σπάνια ουσιαστικά αποτελεσματική και πολύπλοκη ώρες ώρες να πετύχεις αυτό που θες που δεν ασχολείσαι καν μαζί της, μόνο ξύλο.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, najinblue3 said:

σχετικα με τον γνωστο σου, και εμενα μου αρεσε το 13 οχι οτι καλυτερο εχω παιξει αλλα το θεωρω πολυ καλο και καλυτερο απο το 15, το combat στο 15 ειναι απλα meh και η lightning ειναι waifu :wub: 

Για να μην παρεξηγούμαστε, και εμένα μου άρεσε (κάπως) το 13 (έχω αν δεις σχετικη απάντηση στο topic που ρωτάνε εισηγήσεις για το FF series, νομίζω το χαρακτηρίζω μέτριο) - αλλά ως μηχανισμός, αυτό το "πάνε διάβασε in-game encyclopedias για να βγάλεις άκρη τι είναι τα I'Cie και τα fal'Cie και τι ρόλο βαράνε γενικά όλοι οι χαρακτήρες και γιατί με νοιάζει ως παίκτης κτλ κτλ" δεν το θεωρώ σωστό, ειδικά σε μια σειρά όπου είχε πέσει τόσο world-building σε προηγούμενα παιχνίδια.

Απο combat, ΟΚ το βρήκα, κάτι "περισσότερο" ήθελε για να γίνει απο μέτριο -> καλό, ίσως περισσότερα valid combinations (θυμάμαι μεγάλο κομμάτι το είχα βγάλει με medic + 2x ravager όπου σε άφηνε) και ίσως την ικανότητα να κινείς τους χαρακτήρες άμεσα (πέφτανε πολλά interrupts χωρίς αυτή τη λειτουργία και γενικά είχα συχνά το feeling πως θα βελτίωνε πολύ τα περισσότερα fights).

Για Lightning, είμαι στη φάση "ούτε κρύο, ούτε ζεστό" αλλά απο την άλλη μου έσπασε πραγματικά τα νεύρα το writing για την Vanille και τον Hope, ενώ βρήκα αρκετά πιο διασκεδαστικό τον Sazh.

/offtopic :P

13 minutes ago, logistoulis said:

ναι βγαίνουν όταν βγαίνουν αψυχολόγητα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες.. (αν τραβήξει πολύ η μάχη ίσως..; )

Βασικά αν θυμάμαι σωστά, διάβαζα πως κάθε 10-κάτι δευτερόλεπτα παίζει κρυφό roll με όλα τα Astrals που πληρούν τις προϋποθέσεις για να γίνουν summon, αλλά το chance γενικά είναι πολύ χαμηλό. Δεν θυμάμαι όλα τα prerequisites, αλλά νομίζω αυτό που λές με το length της μάχης ισχύει για τον Ramuh, ενώ για τον Titan πρέπει να έχεις την ομάδα σε low HP και να βρίσκεσαι σε αρκετά ανοιχτό χώρο ώστε να "χωρέσει" το summon :P 

Επεξ/σία από Greygore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://store.steampowered.com/app/637650/FINAL_FANTASY_XV_WINDOWS_EDITION/

Σε 1 ωρα ξεκλειδωνει και ηδη στις κουβεντες εχει παρει φωτια.

Η πιο κορυφαια πατατα ειναι που ρωταει ενας αν θα τρεχει το παιχνιδι στο συστημα του με Gt730.Μιλαμε για καρτα γραφικων που πλεον πωλειται φθηνοτερα απο οσο το παιχνιδι που ηθελε να αγορασει...

http://steamcommunity.com/app/637650/discussions/

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

ψηνομαι τοσο πολυ για αγορα αλλα ειναι απαγορευτικο για 1 tb δισκο που εχω!! οταν του χρονου με το καλο πεσουν οι τιμες κ αλλο στους ssd....

Δημοσ.

Ειναι απαγορευτικα τα 100gb περιπου που ζηταει ενα παιχνιδι εν ετη 2018?Και στην τελικη single player ειναι,το παιζεις το τερματιζεις και μετα διαγραφη...

Εδω το gears ζηταγε τοσα απο το 2016....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείτε Fulgore είναι πολλά, ελάχιστα games έχουν ξεπεράσει τα 50gb και αυτό συνήθως due to laziness με uncompressed textures και pre-rendered cutscenes. Διόρθωσε με άμα κάνα λάθος. Εγώ πάλι λέω να περιμένω να βγει με όλα τα DLC και μετά θα το τιμήσω.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...