Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε αυτο ειπα και εγω.Ας βγει πρωτα το παιχνιδι να δουμε στο συνολο του πως θα τρεχει και μετα εχουν νοημα τα οποια σχολια στον τεχνικο τομεα(και τομεα αποδοσης).

Εγω παντως το τσιμπησα το παιχνιδι απο Greenman με κουπονι 23% αρα μην φοβασαι οταν ερθει η ωρα θα ειμαι οσο αυστηρος χρειαζεται(δεν κυκλοφορει και τιποτα αλλο τον καιρο αυτο).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ε αυτο ειπα και εγω.Ας βγει πρωτα το παιχνιδι να δουμε στο συνολο του πως θα τρεχει και μετα εχουν νοημα τα οποια σχολια στον τεχνικο τομεα(και τομεα αποδοσης).

Εγω παντως το τσιμπησα το παιχνιδι απο Greenman με κουπονι 23% αρα μην φοβασαι οταν ερθει η ωρα θα ειμαι οσο αυστηρος χρειαζεται(δεν κυκλοφορει και τιποτα αλλο τον καιρο αυτο).

δεν το τελειωσες και στο πσ4? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Όχι δε φοβάμαι εντάξει.. Είναι σίγουρος ότι θα ακούσω εκτενέστατα την άποψη σου. :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

δεν το τελειωσες και στο πσ4? 

Αν δεν εβγαινε στο pc θα το αγοραζα στo Ps4,αλλα επειδη και το World Of Final Fantasy που πηρα στο ps4 το πηρα με την προοπτικη οτι δεν θα εβγαινε στο pc και τελικα βγηκε(οπως και το FInal Fantasy XII που βγηκε εχτες και εννοειται οτι το πηρα :P),τελικα εκανα υπομονη και περιμενα να βγει στο PC.Ασε που διαβαζα αρκετα παραπονα κυριως για την ιστορια ετσι οπως παρουσιαζεται σε ολο το παιχνιδι που ηθελα να αγοραζα και τα dlc μαζι.

Κοινως αγορασα και τα 2 Final Fantasy και το 12 και το 15 επειδη επαιξαν κουπονια απο greenman και μου βγηκε απο 100ευρω 65 και για τα δυο.

1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Όχι δε φοβάμαι εντάξει.. Είναι σίγουρος ότι θα ακούσω εκτενέστατα την άποψη σου. :D

Το θεμα ειναι να διαβαζεται και καμια αλλη αποψη γιατι δεν ειμαι reviewer να πεις οτι γιαυτο γραφω στα περισσοτερα θεματα :(

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να παραθέσει χωρίς spoiler τι πρόβλημα υπάρχει με το story; 

Γιατί εγώ αυτό που είδα στο Kingsglaive μου άρεσε και στο κάτω κάτω αυτό μου δημιούργησε το cliffhanger για το game. 

Δημοσ.
Στις 21/1/2018 στις 11:50 ΜΜ, Spartan117 είπε

Απλά η ιστορία είναι λίγο περίεργα δομημένη.

Το αυτο.Αν γινει καποιος πιο συγκεκριμενος θεωρειται spoiler ακομα και αν σου πει πχ οτι το chapter 700 ειναι που γινεται χαμος ή οτι ξενερωσε ας πουμε με το τελος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν δεν εβγαινε στο pc θα το αγοραζα στo Ps4,αλλα επειδη και το World Of Final Fantasy που πηρα στο ps4 το πηρα με την προοπτικη οτι δεν θα εβγαινε στο pc και τελικα βγηκε(οπως και το FInal Fantasy XII που βγηκε εχτες και εννοειται οτι το πηρα :P),τελικα εκανα υπομονη και περιμενα να βγει στο PC.Ασε που διαβαζα αρκετα παραπονα κυριως για την ιστορια ετσι οπως παρουσιαζεται σε ολο το παιχνιδι που ηθελα να αγοραζα και τα dlc μαζι.

Κοινως αγορασα και τα 2 Final Fantasy και το 12 και το 15 επειδη επαιξαν κουπονια απο greenman και μου βγηκε απο 100ευρω 65 και για τα δυο.

Το θεμα ειναι να διαβαζεται και καμια αλλη αποψη γιατι δεν ειμαι reviewer να πεις οτι γιαυτο γραφω στα περισσοτερα θεματα :(

Νόμιζα το είχες κ PS4 κ μου φάνηκε παραξενο,.γενικά είναι καλό το παιχνίδι και πολύ περιεχόμενο 60 ωρες+ μου πήρε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Νόμιζα το είχες κ PS4 κ μου φάνηκε παραξενο,.γενικά είναι καλό το παιχνίδι και πολύ περιεχόμενο 60 ωρες+ μου πήρε

Θα το επαιρνα στο ps4 οντως μιας και εχω παιξει ολα τα προηγουμενα αλλα μιας και βγηκε στο pc θα παιχτει εκει.

Εντομεταξυ το παιχνιδι ακομα και στο Xbox One X εχει πολλα θεματα σε αρκετα σημεια(μετα το 7ο λεπτο) γιαυτο ειπα και πιο πισω οτι κακως ασχολειστε με το benchmark του παιχνιδιου.

Αυτα τα framedrops που αναφερονται παρακατω για τις πολεις ισως τα δουμε και στο pc,αλα geothermal valley του Rise.

Δημοσ.

Ας περιμενουμε λιγο και θα δουμε τι θα παρουμε στα χερια μας σαν τελικο προιον και τι ισχυει τελικα..

Εγω παντως ξαναπηρα το PS4 Pro που το ειχα πουλησει και επιασα το Lost Legacy.. Ενταξει sorry αλλα η Naughty Dog το εχει περασει σε αλλο επιπεδο.. Εβαλα HDR στην TV και εμεινα ψιλοχαζος με το cinematic feel και την δουλεια που εχει γινει στο art direction και στο φωτισμο.. Δεν υπαρχει το παιχνιδι το thief's end ηταν πολυ καλο, τα πρωτα 3 κεφαλαια αυτου μεχρι στιγμης ειναι απλα σε αλλο επιπεδο.. Αρκετα με τα OT στο θεμα μας

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ας περιμενουμε λιγο και θα δουμε τι θα παρουμε στα χερια μας σαν τελικο προιον και τι ισχυει τελικα..

Απόκρυψη περιεχομένων

Εγω παντως ξαναπηρα το PS4 Pro που το ειχα πουλησει και επιασα το Lost Legacy.. Ενταξει sorry αλλα η Naughty Dog το εχει περασει σε αλλο επιπεδο.. Εβαλα HDR στην TV και εμεινα ψιλοχαζος με το cinematic feel και την δουλεια που εχει γινει στο art direction και στο φωτισμο.. Δεν υπαρχει το παιχνιδι το thief's end ηταν πολυ καλο, τα πρωτα 3 κεφαλαια αυτου μεχρι στιγμης ειναι απλα σε αλλο επιπεδο.. Αρκετα με τα OT στο θεμα μας

Καλά ναι το Lost Legacy ειδικά στην αρχή και προς το τέλος είναι απίστευτο. Περιμένω πως και πως το TLOU Part 2. Το FFXV μην το κρίνετε από το benchmark πάντως, όταν παίζεις το παιχνίδι και βλέπεις το dynamic time of day και τον φωτισμό και animation που έχει δένει παρα πολύ όμορφα, σε 1440p και 4K θα είναι εξαιρετικό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Spartan117 είπε

Καλά ναι το Lost Legacy ειδικά στην αρχή και προς το τέλος είναι απίστευτο. Περιμένω πως και πως το TLOU Part 2. Το FFXV μην το κρίνετε από το benchmark πάντως, όταν παίζεις το παιχνίδι και βλέπεις το dynamic time of day και τον φωτισμό και animation που έχει δένει παρα πολύ όμορφα, σε 1440p και 4K θα είναι εξαιρετικό.

Thanks που το επιβεβαιώσες εμπιστεύομαι την γνώμη σου .. Οι ληψεις του benchmark είναι λιγο ΓΤΠ και φαντάστηκα οτι πιθανότατα θα δουμε καλύτερα πράγματα στο παιχνίδι..

Προς το παρόν NG+LL

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Όντως. 

Και όταν υπάρχει πληθώρα καλύτερων παιχνιδιών με πολύ καλύτερα γραφικά στα Master PCs δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθεί κανείς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...