Προς το περιεχόμενο

action cam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ψαχνομαι για αγορα καμερας, εχω ηδη την xiaimi yi και σκεφτομαι να τη δωσω να παω σε κατι καλυτερο. εχει κανεις την yi 4k? αλλιως καποια καλυτερη μεχρι 200Ε?

Δημοσ.

καμερα γιατι χρηση ? 

καλησπερα, ναι δεν το διευκρινησα, επειδη το θεωρησα αυτονοητο μιας και μιλαω για action cams.

action cam Λοιπον, και η χρηση θα ειναι βουνο χιονια σκι, και καμια βουτια στη θαλασσα το καλοκαιρι!

Δημοσ.

Την Xiaomi yi 4k έχω, άψογη όλο το καλοκαίρι σε θάλασσα, υποβρύχια λήψη σε 1080p/60 τέλεια, διπλή αυτονομία σε σχέση με άλλες (μου έβγαζε μιάμιση ώρα άνετα). Ψάξε μήπως βρεις σε αγγελία καμία.

Δημοσ.

και η sj 4000  που εχω 2 ωρες κραταει...το ζητουμενο ειναι σε χιονι πχ πως τραβαει που ειναι δυσκολο περιβαλλον 

h gopro session στα 169 που δεν ειναι 4κ δε σε ενδιαφερει ??? καπου εχω βαλει 2 βιντεακια σε παρομοιο θεμα με βιντεο

με windsurf λουτρακι......για ψαξτο λιγο

Δημοσ.

και η sj 4000  που εχω 2 ωρες κραταει...το ζητουμενο ειναι σε χιονι πχ πως τραβαει που ειναι δυσκολο περιβαλλον 

h gopro session στα 169 που δεν ειναι 4κ δε σε ενδιαφερει ??? καπου εχω βαλει 2 βιντεακια σε παρομοιο θεμα με βιντεο

με windsurf λουτρακι......για ψαξτο λιγο

Την ειδα την go pro σε review κλπ,δεν ξερω αν αξιζει αληθεια! ειχα την xiaomi yi και σκεφτομουν μηπως παω σε κατι με οθονη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...