Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω εγκατασταση στο παρακτω δισκο και μου βγαζει στην επανεκινηση το παρακατω μηνυμα.
Επισης πολλες φορες τον συγκεκριμενο δισκο δεν τον αναγνωριζει!!!
Περιμενω λυσεις...

Ευχαριστω

post-76329-0-74151000-1503307607_thumb.jpg

post-76329-0-60277700-1503307617_thumb.jpg

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι φταιει η ημερομηνια. Σαν ενημερωση, oι vertex 2 ηταν απαραδεκτοι ssd. Εχω δει πολλους χαλασμενους να μην αναγνωριζονται.

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομιζω οτι φταιει η ημερομηνια. Σαν ενημερωση, oι vertex 2 ηταν απαραδεκτοι ssd. Εχω δει πολλους χαλασμενους να μην αναγνωριζονται.σ

Συμφωνω ,καπως ετσι πρεπει να ειναι!!

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να βγάλεις τον SSD απο το κουτί (να μην είναι ενωμένος με καλώδιο sata ή ρεύματος) να τον αφήσεις για ώρες εκτός καλύτερα για σιγουριά τουλάχιστον ένα ολόκληρο βράδυ (για να εξαντληθεί όποια τάση έχει στους πυκνωτές του)

να κάνεις ένα clearcmos στην μητρική ( και μιας και θα τα κάνεις όλα αυτά βγάλε και την μπρίζα του PC όχι ότι σχετίζεται άμεσα αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με τον controller και την ηλεκτροστατική κατάσταση στο κουτί 1% αυτό αλλά θα περιμένεις που θα περιμένεις γιατι να μην κάνεις και αυτό παράλληλα; )

βάλε την επόμενη μέρα τον σκληρό αν τον βλέπει και μπαίνει windows το πρώτο πράμα που κάνεις ειναι να απενεργοποιήσεις όλα τα sleep και hibernation modes που έβαλες και να κάνεις update το firmware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...