Προς το περιεχόμενο

Ποιο G6-HONOR6X-HONOR8PRO-P10PLUS?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα την γνωμη σας. Ενδιαφερομαι μα παρω ενα κινητο απο αυτα του τιτλου.

http://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html#specs

http://www.skroutz.gr/s/10183442/Huawei-Honor-6X-4GB-64GB.html#specs

http://www.skroutz.gr/s/11170469/Huawei-P10-Plus-6GB-128GB.html

http://www.skroutz.gr/s/11129418/Huawei-Honor-8-Pro-6GB-64GB.html?from=catspan&keyphrase=honor+8+pro

Κανω τα παντα απο το κινητο οποτε χρειαζομαι αρκετη μνημη, και επειδη εχω το lg g3 3grRam και εχει αρχισει κ κολαει αρκετα ειπα να αλλαξω.

το Honor 6x ειναι το μονο που μαλλον τρωει ακυρο απο τα 4.

Ευχαριστω πολυ για την γνωμη σας.

Δημοσ.

ρε αδερφε εχεις πιασει 4 διαφορετικες κατηγοριες κινητων...στα 300 στα 400 450 και 600...τι να πουμε εμεις?αν εχεις τα 600 παρε s8/p10 plus η iphone και τελος!οποιο σ αρεσει πιο πολυ ολα ειναι σουπερ και τελος!βρες σε ομορφια ποιο ειναι αυτο π καθεται καλυτερα στο χερι σου και τελος!

Δημοσ.

εαν εξερεσεις το p10 πλας τα αλλα αξιζουν? γιατι πχ το honor 8 pro υπαρχει μονο σε μαγαζι μεσω σκρουτζ. αλλα εχει χαμηλη καμερα 12mp ενω το p10 plus εχει 20. απο επεξεργαστες πχ το g6 exei 2+2 ενω τγα αλλα 3 εχουν 4+4.

Δημοσ.

εαν εξερεσεις το p10 πλας τα αλλα αξιζουν? γιατι πχ το honor 8 pro υπαρχει μονο σε μαγαζι μεσω σκρουτζ. αλλα εχει χαμηλη καμερα 12mp ενω το p10 plus εχει 20. απο επεξεργαστες πχ το g6 exei 2+2 ενω τγα αλλα 3 εχουν 4+4.

Και ποιος σου είπε ότι παίζουν ρόλο τα mp.

Όπως επίσης ο επεξεργαστής,ισα,ισα που το 2+2 είναι και ποιο δυνατό.

Σαν σύνολο με τη σειρά εγώ θα έβαζα αυτη:

G6

P10plus

Honor 8 pro

Honor 6 x

Δημοσ.

Αν εχεις τα λευτα πας στο p10 plus προφανως, αλλα αμα ειναι να δωσεις τοσα γιατι δεν κοιτας s8/s8 plus?

δεν μου αρεσουν τα samsung γενικως

Δημοσ.

Αν εχεις λεφτα P10 plus αν δεν θες να δωσεις τοσα πας στο G6 δεν υπαρχει κατι αλλο...και τα λεφτα ειναι τα μονα κριτηρια.Δεν θα κανει το ενα κατι που δεν θα κανει το αλλο.Απο τη στιγμη που δεν γραφεις και για καποιια εξειδικευμενη χρηση.Ειναι και θεμα ομορφιας παντα,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

Δημοσ.

Αν εχεις λεφτα P10 plus αν δεν θες να δωσεις τοσα πας στο G6 δεν υπαρχει κατι αλλο...και τα λεφτα ειναι τα μονα κριτηρια.Δεν θα κανει το ενα κατι που δεν θα κανει το αλλο.Απο τη στιγμη που δεν γραφεις και για καποιια εξειδικευμενη χρηση.Ειναι και θεμα ομορφιας παντα,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.

αγαπητε χρησιμοποιω για ιντερνετ,word,excel,Mail,βιντεοκλησεις, λογο δουλειας ολα αυτα,να βγαζω καμια φωτογραφια κανενα βιντεακι. Φυσικα εαν εχω τα λεφτα θα παω για το P10 plus αλλα ρωταω και για τα αλλα μηπως μπορω να κανω την δουλεια μου κ με κατι λιγοτερο απο θεμα χρηματων.

Δημοσ.

Με το g6 θα τα κανείς ολα αυτα αρκετά καλά θα έλεγα.και η μπαταρία του δεν είναι άσχημη,την μερα της βγάζεις άνετα αν δεν το λιώνεις στα παιχνίδια.Υπάρχουν βέβαια και καλύτερες προτάσεις αλλα ανεβαίνουν τα χρήματα.Το g6 δεν έχει την τέλεια μπροστινη καμερα όχι ότι παίζει ρόλο στις βιντεοκλησεις.

Δημοσ.

Με το g6 θα τα κανείς ολα αυτα αρκετά καλά θα έλεγα.και η μπαταρία του δεν είναι άσχημη,την μερα της βγάζεις άνετα αν δεν το λιώνεις στα παιχνίδια.Υπάρχουν βέβαια και καλύτερες προτάσεις αλλα ανεβαίνουν τα χρήματα.Το g6 δεν έχει την τέλεια μπροστινη καμερα όχι ότι παίζει ρόλο στις βιντεοκλησεις.

Ερωτηση,εχοντας το g3 με τα 3gb ram,τα 4 του g6 δεν ειναι λιγα? και δεν θα ειναι λιγα σε 1 χρονο απο τωρα?ειδικα με τον ρυθμο που αναβαθμιζονται οι εφαρμογες?

Δημοσ.

Αν είναι να πας σε P10 Plus ενώ σκέφτεσαι το μέλλον με την RAM, ίσως να κοιτάξεις το άριστο OnePlus 5.

6gb RAM στο βασικό μοντέλο στα 500 είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου, ειδικα εφόσον σκέφτεσαι το G6 στα 400...

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να πας σε P10 Plus ενώ σκέφτεσαι το μέλλον με την RAM, ίσως να κοιτάξεις το άριστο OnePlus 5.

6gb RAM στο βασικό μοντέλο στα 500 είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου, ειδικα εφόσον σκέφτεσαι το G6 στα 400...

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα εχει τα ιδια λεφτα το OnePlus 5 με το p10 plus,ενταξει ειναι 30 ευρω πιο φθηνο. κατα τα αλλα εχει κ πιο μικρη αναλυση,κ πιο λιγο αποθηκευτικο (τομ ,ισο δλδ) και δν περνει κ sd (εκτος εαν στην 2η σλοτ μπαινει sd)  :confused:

Δημοσ.

Ερωτηση,εχοντας το g3 με τα 3gb ram,τα 4 του g6 δεν ειναι λιγα? και δεν θα ειναι λιγα σε 1 χρονο απο τωρα?ειδικα με τον ρυθμο που αναβαθμιζονται οι εφαρμογες?

Δεν νομίζω ότι σε ενα χρόνο θα έχεις θεμα με το g6.το g3 ίσως σου ψιλο κολαει λόγο επεξεργαστή και υψηλής ανάλυσης οθόνης.το one plus5 με τα 8 γίγα ραμ είναι το ιδανικό αλλά είναι και ακριβότερο.Επισης μερικές εφαρμογες μπορεις να της περασεις στην κάρτα sd.Είναι και αυτό κάτι.
Δημοσ.

αγαπητε χρησιμοποιω για ιντερνετ,word,excel,Mail,βιντεοκλησεις, λογο δουλειας ολα αυτα,να βγαζω καμια φωτογραφια κανενα βιντεακι. Φυσικα εαν εχω τα λεφτα θα παω για το P10 plus αλλα ρωταω και για τα αλλα μηπως μπορω να κανω την δουλεια μου κ με κατι λιγοτερο απο θεμα χρηματων.

ολες αυτες τις εφαρμογες τις κανεις με κινητω 200 ευρο του 2015...αλλα μας αραδιασες 1500 ευρο κινητα απο πανω...οποτε κατι δεν παει καλα!αν οντως ψαχνεις να δωσεις τα λιγοτερα λεφτα για να κανεις τα παραπανω παρε ενα xiaomi με 150 ευρο...η το p10 lite...

Δημοσ.

ολες αυτες τις εφαρμογες τις κανεις με κινητω 200 ευρο του 2015...αλλα μας αραδιασες 1500 ευρο κινητα απο πανω...οποτε κατι δεν παει καλα!αν οντως ψαχνεις να δωσεις τα λιγοτερα λεφτα για να κανεις τα παραπανω παρε ενα xiaomi με 150 ευρο...η το p10 lite...

γιατι ποιο κινητο απο αυτα που εγραψα εχει 1500 ευρω? κ οπως ειπα δεν θελω να παρω ενα κινητο το οποιο σε 1 χρονο θα μου κολαει και θα μου σπαει τα νευρα για αυτο ρωταω την γνωμη σας. ναι αυτες τις εφαρμογες τις εκανα με το g3 αλλα κολαγε σαν τρελο τωρα πια,σε σημειο να με καλουν,να χτυπαει αλλα στην οθονη να μην δειχνει τπτ για 5-10 δευτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...