NickBalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Γειά σας! Πήρα πρόσφατα το S8 (κάτοχος του S5 που είχε ενσωματομένο IR Blaster) Σκέφτομαι να πάρω από παλιότηλεκοντρόλ το LED και να το συνδέσω με 3.5 jack και μετά με την εφαρμογή να παίζω με τους προτζέκτορες του σχολείου όπως έκανα με το S5. Θα δουλέψει ή θα αποτύχω και θα το κάνω άδικα; Ψάχτηκα αλλά δεν βρήκα λύση. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2017 από NickBalis
cabdik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) αν θες να "παιζεις" με IR.. .αντε παρε ενα XIAΟMI, να εχεις και κινητο....!!!! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2017 από cabdik
Fubar.gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Γειά σας! Πήρα πρόσφατα το S8 (κάτοχος του S5 που είχε ενσωματομένο IR Blaster) Σκέφτομαι να πάρω από παλιότηλεκοντρόλ το LED και να το συνδέσω με 3.5 jack και μετά με την εφαρμογή να παίζω με τους προτζέκτορες του σχολείου όπως έκανα με το S5. Θα δουλέψει ή θα αποτύχω και θα το κάνω άδικα; Ψάχτηκα αλλά δεν βρήκα λύση. Καταρχάς υπάρχουν έτοιμα αυτά στα γνωστά κινεζοκαταστήματα. Αν θέλεις να το φτιάξεις μόνος σου θα χρειαστείς δύο LED: http://www.instructables.com/id/DIY-Infrared-transmitter-for-iPhone-iPod/ Ο λογος που χρειάζονται δύο LED είναι οτι το υπέρυθρο σήμα πρέπει να είναι στα 38KHz που είναι πολύ πάνω απ ότι μπορεί να βγάλει το DAC ήχου του κινητού. Με τα δύο LED συνδεδεμένα με αυτό τον τρόπο και το κατάλληλο software, εναλλάσονται πολύ γρήγορα το αριστερό με το δεξί κανάλι ήχου και μπορεί να βγάλει τα 38KHz Υπάρχει πάντα η πιθανότητα για διάφορους λόγους να μήν δουλέψει.
NickBalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) αν θες να "παιζεις" με IR.. .αντε παρε ενα XIAΟMI, να εχεις και κινητο....!!!! Xiaomi έχει η μαμά μου και κάτι γνωστοί μου. Γκαντέμηδες είμαστε δεν ξέρω κανενός δεν έχει βγει καλό το κινητό. Μία στις δύο κλήσεις και τρώει κόλλημα και θέλει επανεκκίνηση. Με φορματ δεν έφτιαξε το πρόβλημα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2017 από NickBalis
cabdik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Xiaomi έχει η μαμά μου και κάτι γνωστοί μου. Γκαντέμηδες είμαστε δεν ξέρω κανενός δεν έχει βγει καλό το κινητό. Μία στις δύο κλήσεις και τρώει κόλλημα και θέλει επανεκκίνηση. Με φορματ δεν έφτιαξε το πρόβλημα. αυτο ειναι θεμα Software - Rom. Φορματ...τι εννοεις? εκανες factory reset ή του περασες αλλη ROM..? αλλο το ενα, αλλο το αλλο....!! αν θες βοηθεια, να το λυσεις, ρωτα στο miui.gr, εκει θα βρεις λυση...! εγω, και 3 φιλοι που εχουμε παντως, δουλευουν μια χαρα...!!
NickBalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 αυτο ειναι θεμα Software - Rom. Φορματ...τι εννοεις? εκανες factory reset ή του περασες αλλη ROM..? αλλο το ενα, αλλο το αλλο....!! αν θες βοηθεια, να το λυσεις, ρωτα στο miui.gr, εκει θα βρεις λυση...! εγω, και 3 φιλοι που εχουμε παντως, δουλευουν μια χαρα...!! Factory Reset έκανα. Είχα διαγράψει και κάτι προεγκατεστημένες εφαρμογές οι οποίες έκαναν το κινητό ακόμα πιο αργό. Θα ψαχτώ εκεί που μου είπες. Πήρα Samsung γιατί προσφέρει κατά την γνώμη μου τεχνολογία και εγγύηση. Όσα Samsung έχουμε στην οικογένεια κρατάνε και 3 χρόνια ενώ με τα Xiaomi πήραμε καινούριο στον 1ο χρόνο.
cabdik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Factory Reset έκανα. Είχα διαγράψει και κάτι προεγκατεστημένες εφαρμογές οι οποίες έκαναν το κινητό ακόμα πιο αργό. Θα ψαχτώ εκεί που μου είπες. Πήρα Samsung γιατί προσφέρει κατά την γνώμη μου τεχνολογία και εγγύηση. Όσα Samsung έχουμε στην οικογένεια κρατάνε και 3 χρόνια ενώ με τα Xiaomi πήραμε καινούριο στον 1ο χρόνο. το Factory reset δεν ειναι ακριβως φορματ... απλα επαναφερει της εργοστασιακες ρυθμισεις. Φορματ σημαινει να ξαναπερασεις την ROM, απο το 0..!! κοιταξε... τα XIAOMI ειναι ιδιαιτερη περιπτωση -για την Ελλαδα- γιατι μεχρι πριν λιγους μηνες, δεν εισαγονταν επισημα στην χωρα μας. γι αυτο δεν υπηρχε και επισημη υποστηριξη. μην εχουμε λοιπον απαιτησεις εγγυησης και υποστηριξης απο μερικα μαγαζια που τα εκαναν παραεισαγωγη. εσυ, για παραδειγμα απο που το αγορασες? ειχε επισημη ROM επανω? ή καποια "πειραγμενη", η οποια δημιουργει και τα προβληματα? σε εναν φιλο μου, εφερα το Redmi 2 pro, πριν απο 2+ χρονια!! του περασα την ελληνικη Rom, και απο τοτε ουτε που ξανασχοληθηκα. κατα καιρους που τον ρωταω πως παει, μου λεει ...."νερακι".....!!!! οσοι αγορασαμε ΧIAOMI, τα αγορασαμε εις γνωση μας, απο Κινα μερια, χωρις να ξερουμε τι θα συναντησουμε στην πορεια. ομως αποδειχτηκαν πολυ καλες συσκευες και αξιοπιστες, VFM, και σιγα σιγα δημιουργηθηκε και η κοινοτητα miui.gr, η οποια ειναι κορυφαια στον κοσμο για αυτα που κανει (εχει ψηφιστει γι αυτο, δεν το λεω εγω, και εχει υποστηριξη απο την Xiaomi απ ευθειας, αν δεν κανω λαθος..). ρωτα εκει και δεν θα χασεις, μονο θα κερδισεις. αν θελεις περαιτερω βοηθεια....... ΡΜ me...!! ομως απο φετος, υπαρχει και επισημη αντιπροσωπεια, και δημιουργηθηκε και το πρωτο Mi Store στην Αθηνα. για την Samsung επετρεψε μου να εχω λιιιιιγο διαφορετικη αποψη. αλλα θα την κρατησω για εμενα...!! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2017 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα