ikaruga24 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι βασικά (Moto Z Play και J7 2017), θα πάω να τα δω από κοντά !!! (υποθέτω πως Motorola Moto Z Play είναι το ίδιο με Lenovo Moto Z Play) Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα θεωρώ τις 12 άτοκες που έχει το you για το J7 ενώ για το Z θα πρέπει να τα στάξω όλα με την μία και θα τσούξει !! Αν υπάρχουν τα λεφτά σκάστα και ας τσούξει καθώς θα πάρεις σίγουρα καλύτερο και πληρέστερο εργαλείο με όχι μεγάλη διαφορά στην τιμή. Πήγαινε σε κάνα public και τσέκαρε τα όλα από κοντά.
vchristod84 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 αν εχεις τα λεφτα παρε moto Z αλλα προσεξε να πας να το δεις πρωτα το μεγεθος... μετα αν δεν σε βολεψει θα το σκοτωσεις... Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Ο άνθρωπος έχει πει ότι ένα απ'τα βασικά που θέλει είναι η αυτονομία κι εσύ του προτείνεις το moto z? Καλό, χρυσό, άγιο αλλά μέχρι το απόγευμα δεν τη βγάζει το έρμο το z
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Ο άνθρωπος έχει πει ότι ένα απ'τα βασικά που θέλει είναι η αυτονομία κι εσύ του προτείνεις το moto z? Καλό, χρυσό, άγιο αλλά μέχρι το απόγευμα δεν τη βγάζει το έρμο το z Τότε ας πάρει xiaomi note 4x, κρατάει β μπαταρία άνετα από το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, μετά υπάρχει και το lenovo p2 με 5.000 μπαταρία, δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτά είναι. Αυτό θα κάνω ! Ευχαριστώ παιδιά ! Εφόσον θες αυτονομία φίλε θα πάρεις J7 2017 η xiaomi note 4x Η Lenovo P2, διάλεξε ένα από τα 3.
iparou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τότε ας πάρει xiaomi note 4x, κρατάει β μπαταρία άνετα από το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, μετά υπάρχει και το lenovo p2 με 5.000 μπαταρία, δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτά είναι. Εφόσον θες αυτονομία φίλε θα πάρεις J7 2017 η xiaomi note 4x Η Lenovo P2, διάλεξε ένα από τα 3. Από τη στιγμή που το J7 είναι dual active και έχει και επιπλέον θύρα για SD card, μάλλον θα πάω εκεί.
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Από τη στιγμή που το J7 είναι dual active και έχει και επιπλέον θύρα για SD card, μάλλον θα πάω εκεί. Να πας αλλά προσοχή... Τα 16 γιγα το κάνουν μικρή συσκευή 64 έχω και πάλι είμαι στο όριο.
iparou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Να πας αλλά προσοχή... Τα 16 γιγα το κάνουν μικρή συσκευή 64 έχω και πάλι είμαι στο όριο. Με την επέκταση σε SD, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να μην επιτρέπεται να περαστούν όλες οι εφαρμογές στην SD αλλά όσες από αυτές μπορώ να περάσω καθώς και τις φωτο και τα βίντεο αν στείλω εκεί, πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Με την επέκταση σε SD, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να μην επιτρέπεται να περαστούν όλες οι εφαρμογές στην SD αλλά όσες από αυτές μπορώ να περάσω καθώς και τις φωτο και τα βίντεο αν στείλω εκεί, πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Μακάρι, εγώ είχα κ έφυγε νύχτα
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μεγάλος λάθος... Έχει σλοτ για δύο κάρτες σιμ.. Και σλοτ για κάρτα μνήμης... Μπαταρία μέτρια κάνα 4 ώρες οθόνη με φορ τζι. Γενικώς καλή συσκευή. Εχει μην ακούς τον κάθε ένα εδώ μέσα... Καλή συσκευή είναι κ τα έχει όλα φουλ. Εμένα θα ρωτάτε για συσκευές.. Έχω δώσει πάνω από 10 χήνες Δεν μας ενδιαφέρει οι χήνες σου μεγάλε .Ότι είναι να πεις πέστο χωρίς πολλά πολλά. Επειδή εσύ τα σκας σε αλυσίδες δεν σου φταίει ο κάθε ένας. Αυτό βέβαια είναι δικαιομα σού και έτσι είναι η αντίληψη σου . Αλλά μην λες να ρωτάμε και εσένα ..... Από τη στιγμή που το J7 είναι dual active και έχει και επιπλέον θύρα για SD card, μάλλον θα πάω εκεί.Το moto Z play που λέει ο ikaruga24 είναι το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο. 1
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν μας ενδιαφέρει οι χήνες σου μεγάλε . Ότι είναι να πεις πέστο χωρίς πολλά πολλά. Επειδή εσύ τα σκας σε αλυσίδες δεν σου φταίει ο κάθε ένας. Αυτό βέβαια είναι δικαιομα σού και έτσι είναι η αντίληψη σου . Αλλά μην λες να ρωτάμε και εσένα ..... Το moto Z play που λέει ο ikaruga24 είναι το ποιο ολοκληρωμένο πακέτο. Ήδη με ρωτάνε στο πριβε μικρε
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Ο άνθρωπος έχει πει ότι ένα απ'τα βασικά που θέλει είναι η αυτονομία κι εσύ του προτείνεις το moto z? Καλό, χρυσό, άγιο αλλά μέχρι το απόγευμα δεν τη βγάζει το έρμο το z Πρόσεχε λίγο τα γραφόμενα. Moto Z PLAY, όχι τον μεγάλο αδερφό του το Ζ (το σκέτο).
vchristod84 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πρόσεχε λίγο τα γραφόμενα. Moto Z PLAY, όχι τον μεγάλο αδερφό του το Ζ (το σκέτο).Εγώ το ξέρω, για το φίλο το είπα που πρότεινε το z
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγώ το ξέρω, για το φίλο το είπα που πρότεινε το zΝαι Ρε εννοείται ότι ο άλλος κατάλαβε ότι λέμε moto Z play, το απλο έγινε μπαταρία χάλια. Εξάλλου ο ts έχει αποφασίσει από πριν ότι θέλει J7 2017, άδικα γράφετε.
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ήδη με ρωτάνε στο πριβε μικρεΠώς δεν σκέφτηκες να ανοίξεις ένα forum και να απαντάς ...Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για το μικρέ
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πώς δεν σκέφτηκες να ανοίξεις ένα forum και να απαντάς ... Παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για το μικρέ Δεν έχω ώρα για τέτοια αλλά άνετα μπορώ.. Θες να σε λέω γερο χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις