Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα μειονέκτημα του J7 που θα πρέπει να έχω υπόψην ? Μάλλον αυτό θα αγοράσω. Έχει 2 κάρτες SIM (dual active) και επιπλέον slot για SD card ?

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα μειονέκτημα του J7 που θα πρέπει να έχω υπόψην ? Μάλλον αυτό θα αγοράσω. Έχει 2 κάρτες SIM (dual active) και επιπλέον slot για SD card ?

Είναι dual active αλλά δεν έχει ξεχωριστή slot για SD.

Και δεν έχει notification led

Το Moto Z play που αναφέρθηκε τα έχει αυτά και το Lenovo moto G5 Plus http://www.insomnia.gr/topic/652148-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CF%89%CF%82-250-euro/

Δημοσ.

Το Moto Z play που αναφέρθηκε τα έχει αυτά και το Lenovo moto G5 Plus http://www.insomnia.gr/topic/652148-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CF%89%CF%82-250-euro/

Μμμμ, το Moto Z play, εκεί που χθες είχε 400 ευρώ, σήμερα στα 318 !! Άρα παίζει δυνατά πλέον και αυτό !

Πιθανό dealbreaker το ότι δεν παίρνει SD μαζί με τις δύο SIM το J7 2017. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν και οι 2 SIM οπότε τα 16 GB μοιάζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ! Απορώ πώς τους ήρθε να βάλουν τόση λίγη Onboard μνήμη.

Δημοσ.

Μμμμ, το Moto Z play, εκεί που χθες είχε 400 ευρώ, σήμερα στα 318 !! Άρα παίζει δυνατά πλέον και αυτό !

Πιθανό dealbreaker το ότι δεν παίρνει SD μαζί με τις δύο SIM το J7 2017. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν και οι 2 SIM οπότε τα 16 GB μοιάζουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ! Απορώ πώς τους ήρθε να βάλουν τόση λίγη Onboard μνήμη.

Υπάρχει και η pro έκδοση(32gb) στο J7 αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει στα 389€ :P
Δημοσ.

ΟΚ, για να συνοψίσουμε και να πάρω μια απόφαση (πολύ κρίμα για το J7, ήμουν έτοιμος να το πάρω), ποια κινητά είναι dual active και έχουν ξεχωριστή θέση για SD Card εκτός των δύο SIM ?

Moto Z Play

Moto G5 Plus

Άλλα ?

Δημοσ.

Μεγάλος λάθος...

Έχει σλοτ για δύο κάρτες σιμ..

Και σλοτ για κάρτα μνήμης...

Μπαταρία μέτρια κάνα 4 ώρες οθόνη με φορ τζι.

Γενικώς καλή συσκευή.

ΟΚ, για να συνοψίσουμε και να πάρω μια απόφαση (πολύ κρίμα για το J7, ήμουν έτοιμος να το πάρω), ποια κινητά είναι dual active και έχουν ξεχωριστή θέση για SD Card εκτός των δύο SIM ?

Moto Z Play

Moto G5 Plus

Άλλα ?

Εχει μην ακούς τον κάθε ένα εδώ μέσα...

Καλή συσκευή είναι κ τα έχει όλα φουλ.

Εμένα θα ρωτάτε για συσκευές.. Έχω δώσει πάνω από 10 χήνες

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλος λάθος...

Έχει σλοτ για δύο κάρτες σιμ..

Και σλοτ για κάρτα μνήμης...

Μπαταρία μέτρια κάνα 4 ώρες οθόνη με φορ τζι.

Γενικώς καλή συσκευή.

Εχει μην ακούς τον κάθε ένα εδώ μέσα...

Καλή συσκευή είναι κ τα έχει όλα φουλ.

Εμένα θα ρωτάτε για συσκευές.. Έχω δώσει πάνω από 10 χήνες

Μιλάμε για το J7 2017 έτσι ? Αν ναι, εκεί θα καταλήξω !

Δημοσ.

Μιλάμε για το J7 2017 έτσι ? Αν ναι, εκεί θα καταλήξω !

ναι για αυτο το μοντελο , για εσενα μια χαρα ειναι παρτο.

Δημοσ.

Moto Z Play

Moto G5 Plus

Άλλα ?

Μην ψάχνεις άλλα όταν έχεις τέτοιο πακέτο με το Z play. Κανένα άλλο τηλέφωνο δεν έχει τόσα καλά σε τόσο υψηλό επίπεδο σε τέτοιο κόστος. Παίρνεις το Z play για το απόλυτο πακέτο ή το G5 plus για να κάνεις απλά οικονομία αλλά θυσιάζεις πολλά από τα + του Z play και στο τέλος δεν κερδίζεις και αμάν τόσα λεφτά για όλα αυτά που αφήνεις πίσω. 

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι βασικά (Moto Z Play και J7 2017), θα πάω να τα δω από κοντά !!! (υποθέτω πως Motorola Moto Z Play είναι το ίδιο με Lenovo Moto Z Play)

Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα θεωρώ τις 12 άτοκες που έχει το you για το J7 ενώ για το Z θα πρέπει να τα στάξω όλα με την μία και θα τσούξει !!  :confused:

Δημοσ.

Το Ζ play πράγματι είναι λίγο μεγαλύτερο για να δέχεται και τις μοντίφες σε περίπτωση που πάρει καμιά ο χρήστης. Γενικά το Z play θα πάρεις υπερπλήρες πακέτο τόσο σε σχέση με το G5 plus όσο και με το J7. 

Εκτός από την υψηλότερη ποιότητα το Z play έχει επιπλέον και αυτά: 

- Γρήγορη φόρτιση με τον ταχυφορτιστή μέσα στο πακέτο και δεν χρειάζεται να αγοράσεις ξεχωριστά.

- Μερική αδιαβροχοποίηση

- Μπροστινό ηχείο για καλύτερο ήχο και ταυτόχρονα καλύτερο και δυνατότερο ήχο αν συνδέσεις ακουστικά

- Δυνατότητα moto mods που ειδικά αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά μπορείς να πάρεις σε τιμές ξεφτίλα από το εξωτερικό

Φιλαράκι αγόρασε από amazon πριν λίγες μέρες Moto Z play + camera mod στα 350!!! Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα τιμές. Απλά θέλει ψάξιμο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι βασικά (Moto Z Play και J7 2017), θα πάω να τα δω από κοντά !!!

Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα θεωρώ τις 12 άτοκες που έχει το you για το J7 ενώ για το Z θα πρέπει να τα στάξω όλα με την μία και θα τσούξει !!  :confused:

αν εχεις τα λεφτα παρε moto Z αλλα προσεξε να πας να το δεις πρωτα το μεγεθος...

μετα αν δεν σε βολεψει θα το σκοτωσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...