kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, lary7 είπε Είσαι παρών σε όλες της αγοροπωλησίες που γίνονται; Να πω και εγώ που είμαι σε πολλές; Βεβαίωση και ΠΕΑ ως γνωστόν είναι του ιδιοκτήτη. Αυτός φέρνει μηχανικό, αυτός υπογράφει τις υπεύθυνες δηλώσεις, στο δικό του όνομα γίνεται η δήλωση, αυτός πληρώνει κλπ. Η όποια εξαίρεση (πλήρωσέ τον εσύ) απλώς επιβεβαιώνει τον κανόνα. 17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Η εμπειρία η δικιά μου λέει ότι ο σοβαρός κόσμος που θέλει να πουλήσει, τακτοποιεί το ακίνητό του από πριν, και όχι αφού κάνει deal Γενικά ναι, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Οι περιπτώσεις είναι 3: 1) να γνωρίζει ότι υπάρχει αυθαιρεσία και να την έχει τακτοποιήσει στο παρελθόν (αυτό που λες), 2) να γνωρίζει, αλλά να περιμένει να βρεθεί αγοραστής (γιατί δεν έχει τα χρήματα), 3) να μην γνωρίζει και να το μαθαίνει όταν έρχεται μηχανικός. Επίσης παίζουν και συνδυασμοί 1+2 και 1+3, δηλαδή να έχει τακτοποιήσει στο παρελθόν ημιυπαίθριο με τον 3843 και να υπάρχει και άλλη αυθαιρεσία που τακτοποιείται με 4495.
mechpanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, natural_sgf είπε 0% αν είναι πρώτη κατοικία για τον αγοραστή. Απαλλαγή Φ.Μ.Α. Σωστό, αρκεί να μην έχει άλλη κατοικία στο όνομά του που να καλύπτει τις στεγαστικές του ανάγκες, σε πόλη άνω των 3.000 κατοίκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα