SigmaDelta Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Το θέμα μου είναι αυτό στο σύνδεσμο: https://youtu.be/YhvSfLRlhg4 Το είχα βάλει και στο νήμα με τις οθόνες, αλλά το βάζω εδώ για να το δουν περισσότεροι,να μου πουν την άποψή τους, αν το έχουν συναντήσει. Ο Η/Υ είναι αυτός της υπογραφής, την οθόνη την έχω δοκιμάσει και με καλώδιο HDMI και με DisplayPort και παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά. Με άλλη οθόνη που το δοκίμασα σε HDMI, δεν το κάνει. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν το κάνει πάντοτε, αλλά αρκετά συχνά. Έχω βγάλει κάρτα γραφικών, την έχω ξαναβάλει, έχω ελέγξει καλώδια τροφοδοσίας της, δεν έχω δει διαφορά. Μίλησα με support της Gigabyte, αυτοί μου είπαν να ελεγχθεί το τροφοδοτικό. Εγώ πιστεύω πως είναι οθόνη, αλλά στα διαγνωστικά που έχει η οθόνη ενσωματωμένα, δεν το παρουσιάζει. Επίσης, αν κλείσεις την οθόνη και την ανοίξεις πάλι, δείχνει κανονικά.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εφοσον εχεις δοκιμασει αλλο μονιτορ και το προβλημα δεν υπαρχει εκει, τοτε 99% οθονη... Aν googlαρεις Monitor Ghost/Ghosting Lines θα δεις αρκετα παρομοια issues... 4
BringMe2Life Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εφοσον εχεις δοκιμασει αλλο μονιτορ και το προβλημα δεν υπαρχει εκει, τοτε 99% οθονη... Aν googlαρεις Monitor Ghost/Ghosting Lines θα δεις αρκετα παρομοια issues... Έχει τύχει μερικές φορές.. Είναι πρόβλημα της οθόνης.. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Οθονη ψηφιζω κι εγω βαση λογικης.... Οθονη 1.... οθονη 2.... οθονη 3.... κατοχυρωθηκε στην κυρια dell... Απλα για να επιβεβαιωσεις, αλλαξε με καναν γνωστο σου οθονη και λογικα θα του το κανει κι εκεινου σε αλλο pc... 2
BringMe2Life Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Οθονη ψηφιζω κι εγω βαση λογικης.... Οθονη 1.... οθονη 2.... οθονη 3.... κατοχυρωθηκε στην κυρια dell... Απλα για να επιβεβαιωσεις, αλλαξε με καναν γνωστο σου οθονη και λογικα θα του το κανει κι εκεινου σε αλλο pc... Όχι απαραίτητα, μπορεί και να μην το κάνει. Συνήθως όμως το κάνει! Ας μας γράψει ξανά αν υπάρχει η δυνατότητα να μάθουμε και τι έγινε στην τελική!
SigmaDelta Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Βεβαίως παιδιά, θα ενημερώσω μόλις έχω νεώτερα. 1
SigmaDelta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Αλλαγή οθόνης τελικά. Σε λίγες ημέρες θα στείλουν την νέα! 2
SigmaDelta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Την ίδια!! Στην εγγύηση είναι και την αντικαθιστά η Dell
SigmaDelta Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα κιόλας!!! Απίστευτη τεχνική υποστήριξη! Το νέο μόνιτορ είναι ένα έτος νεώτερο (Ιούνιος 2017) και νέο revision (A01). Ελπίζω να τα πάει καλύτερα από το προηγούμενο!
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Η dell τα εχει αυτα... Σε τεχνικη υποστηριξη ειναι νουμερο 1.... Αντε με γεια και καλοτάξιδη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα