Προς το περιεχόμενο

Blackview A7 3G Smartphone Gearbest 33,85€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 12 μου εστειλε κ ενα αλλο μελος ;)

Παιδια μολις μου στειλετε ολοι τοτε θα προχωρησουμε στα περαιτερω να ξερετε.

(Update: μου στειλατε ολοι ειμαστε οκ. Τωρα περιμενω την απαντηση του κινεζου γ τελωνεια κτλπ και για πως να γινει η παραγγελια δεδομενου οτι ειναι πλεον στις 11 οι συσκευες που θα παρουμε ολοι μαζι)

Οτι νεοτερα θα ενημερωσω εδω και σε pm

Επεξ/σία από stelios18120
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμη για το μαυρο χρωμα αλλαξε!!

Πηγε στα 40.87€

Τα υπολοιπα χρωματα συνεχιζουν στα 33€

Εγω το βλεπω ακομα 33,34

Οντως οταν παει στο καλαθει, γινεται 40,87 :(

Δημοσ.

Εγω το βλεπω ακομα 33,34

Οντως οταν παει στο καλαθει, γινεται 40,87 :(

Ναι γ αυτο το εγραψα το μαυρο ανεβηκε κατα 7€

Τωρα τ υπολοιπα χρωματα ειναι ακομα στα 33

Δημοσ.

Μήπως έπαψε να είναι καλή τιμή με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι τουλάχιστον ένα θα το παίρναμε μαύρο;

Την στιγμή που αγοράζεις απο χτές στο banggood στα 93 ευρώ το Leeco le S3 με priority direct mail (στα 86 με free μεταφορικά), στα 41 πλέον δεν φαντάζει και κάποια φοβερή προσφορά το μαύρο A7 που αντικειμενικά είναι και το πιο όμορφο.

Υπόψη παρήγγειλα στα 33 ευρώ το μαύρο πρίν μέρες και ήδη είναι στο δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έπαψε να είναι καλή τιμή με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι τουλάχιστον ένα θα το παίρναμε μαύρο;

K εγώ το ένα από τα 2 που ήθελα σε μαύρο θα το ήθελα......τώρα τι να κανουμε δεν πειράζει...το αργήσαμε και λίγο.....

όλοι ξέρουμε τι γινεται με τέτοιοιυ είδους προσφορές.....

Το μόνο που φοβαμαι είναι μήπως χάσουμε την προσφορά και στα άλλα χρώματα!!! :fear:

Το μόνο καλό έιναι ότι έπεσε και άλλο η τιμή στα 33.34 ευρώ! :-D

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.

Αν δεν λαβω μια απαντηση σιγουρη απο τον πωλητη σχετικα με την αποστολη και τελωνεια κτλπ που τον ρωτησα,δεν προχωραω σε καμια αγορα.

Βεβαια αν θελει κανεις προχωραει μονος του και κανει την αγορα του. (Αν και τωρα στα 40€ ενταξει δεν ειναι και κατι ουαου αλλα οκ)

Δημοσ.

Στέλιο η τιμή του μαύρου παραμένει στα $39,99 (το βλέπω στο κινητό μου τώρα),έφθασα μέχρι το PayPal. Πάρε τους κινέζους τηλέφωνο τώρα για την αποστολή...

https://m.gearbest.com/m-flow-a-cart.htm

Εχω στειλει και στο messenger του gearbest μηνυμα και 2 μαιλ και ακομα καμια απαντηση δεν εχω.

Εν τ μεταξυ ξανα στα 33€ αν πας στην εφαρμογη (app κινητου) κ κανεις αναζητηση το κινητο τοσο το βγαζει τωρα.αν πας απο το λινκ του ts ειναι στα 40€

Τι κολπακια κανουν...

• Like 1
Δημοσ.

Εχω στειλει και στο messenger του gearbest μηνυμα και 2 μαιλ και ακομα καμια απαντηση δεν εχω.

Εν τ μεταξυ ξανα στα 33€ αν πας στην εφαρμογη (app κινητου) κ κανεις αναζητηση το κινητο τοσο το βγαζει τωρα.αν πας απο το λινκ του ts ειναι στα 40€

Τι κολπακια κανουν...

Αν περιμένεις απάντηση από το messenger λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω, καλύτερα δοκίμασε να ανοίξεις ένα ticket.
  • Like 1
Δημοσ.

Αν περιμένεις απάντηση από το messenger λυπάμαι αλλά θα σε απογοητεύσω, καλύτερα δοκίμασε να ανοίξεις ένα ticket.

Ανοιξα κ ticket και εστειλα κ 2 μαιλ

Ουτε φωνη ουτε ακροαση

Περιεργο...

Παντως γ εμενα δεν ειναι η πρωτη φορα που αργουν πολυ να απαντησουν

Κορυφαια γ εμενα σε θεμα ταχυτητας σε απαντησεις απο πωλητες κτλπ ειναι alixpress και banggood

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...