lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οταν εχεις για κυριο το s7 edge δεν προκειται να ασχοληθεις με την φωτογραφικη του blackview. Με 33 ευρω δεν κοιτας φωτογραφικη, προφανως και ειναι διακοσμητικη. Αυτο που με τραβηξε περαν του ποσου φυσικα, ειναι η 5" hd οθονη, η μπαταρια και το nougat. Oλα τα αλλα ειναι ασημαντα. Το κινητακι θα ειναι για τα βασικα, θα σποταρει δεδομενα και θα εχει χρηση πλοηγου στο αυτοκινητο.
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Και αν περασει τελωνειο τα 33(34.02) ευρω θα γινουν ποσα; Αυτο τι λεει; https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_603542.html?wid= Που δεν εχει και τελωνειο...; Ή αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_617206.html?wid=3 Ελπιζω να μην σε ξενερωσα Πειτε καποιος αν αξιζουν Edit: αγνοηστε το Leagoo που δινω παραπανω, μου ειπαν οτι εχει malware. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2017 από Zerg13
ozzo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Και αν περασει τελωνειο τα 33(34.02) ευρω θα γινουν ποσα;72
lionheart75 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λοιπόν επειδή 5 σελίδες τώρα μας τα πρήξατε με το τελωνείο, όσοι παραγγείλαμε με flat rate μεγάλα παιδιά είμαστε και πήραμε το ρίσκο όπως και τις προηγούμενες φορές. Τώρα για 34 +23 μεταφορικά = 57 ευρώ δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Αν κάτσει τελωνείο έκατσε δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Και επαναλαμβάνω ο καθένας κάνει ότι θέλει και παίρνει και το ρίσκο του αν θέλει. 3
Zerg13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 (Δεν απευθυνομαι στο μεγαλο παιδι απο πανω που δεν θα πεθανει κιολας ) Αν καποιος δεν το παραλαβει απο εκτελωνισμο το δεμα επιστρεφει πισω. Η gearbest ποσα χρηματα σου κανει refund; Ρωταω γιατι πιστευω αρκετοι ισως το κανετε αν εχετε την επιλογη, αν σας το περασουν απο τελωνειο.
Elmago1925 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δεν παιρνεις λεφτα πισω αν αποφασισεις να μη παραλαβεις δεμα επειδη περασε τελωνειο.Αναφερεται ρητα και στους ορους χρησης του Gearbest 1
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δεν παιρνεις λεφτα πισω αν αποφασισεις να μη παραλαβεις δεμα επειδη περασε τελωνειο.Αναφερεται ρητα και στους ορους χρησης του Gearbest Μπορείς να το κανεις αν πεις οτι πήγε σε αλλη διεύθυνση κ δεν μπορείς να το παραλαβεις. Μόλις επιστρέψει αναγκάζεται να σου κανει refund γιατί αυτή την περίπτωση την καλύπτει το paypal. Προσοχή το paypal δεν καλύπτει όμως περιπτωσεις μη παραλαβή δεμάτων απλα επειδη ο αλλος άλλαξε γνώμη για αυτό το γράφει έτσι και το gearbest. 1
vali Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν το κοστολογίσει ο τελώνης 40 ευρώ τότε θα πληρωθεί 9,60 ΦΠΑ+1,00 δασμοί+15,00 ελτά για εκτελωνισμό,σύνολο 25,60.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το κοστολογίσει 60 ευρω και η συνολική χρέωση θα είναι περίπου 31 ευρώ.Τελωνειακός που συνάντησα στις διακοπές και τον ρώτησα για τις χρεώσεις μου το είπε.
vali Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχει γίνει shipped σε κανέναν σας η παραγγελία; 1 Σεπτεμβρίου θα ξεκινούσαν οι αποστολές, έχουμε 11 και δεν βλέπω να κουνιέται τίποτα.
nek4d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, εχουν γινει shipped και τα 4 τεμ που παρηγγειλα σε 3 χρωματα, το 1 πιο γρηγορα απο τα αλλα 3. Αν το κοστολογίσει ο τελώνης 40 ευρώ τότε θα πληρωθεί 9,60 ΦΠΑ+1,00 δασμοί+15,00 ελτά για εκτελωνισμό,σύνολο 25,60.Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το κοστολογίσει 60 ευρω και η συνολική χρέωση θα είναι περίπου 31 ευρώ.Τελωνειακός που συνάντησα στις διακοπές και τον ρώτησα για τις χρεώσεις μου το είπε. Δεν καθονται να ασχοληθουν με μικροτερες αξιες, βγαζουν ταριφα μινιμουμ 39 ευρω. Δοκιμασμενο σε κινητο αξιας 55 ευρω τον Ιουνιο (πριν αρχισει το παρτυ), που παρελαβα Ιουλιο. Μεχρι και κουτι με 2 ζευγαρια γυαλια ηλιου, βαφτισαν απεξω με αυτοκολλητο εως κινητο και εχωσαν 39 ευρω! Εχε χαρη που ειμαι στο νησι και τρεχω και δεν θελησα να μπλεξω με αλλες διαδικασιες δημοσιου... (Στα τοπικα ΕΛΤΑ ειπαν απλα οτι δεν ξερουν τιποτε γι'αυτα που αναγραφει το τελωνειο). 2
G.makrihairis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για πλάκα πάτησα στο λινκ για να δω τιμή τωρα και έχει....33.68 ευρώ!!!!!!(λόγο πτώσης δολλαρίου) άρα η προσφορά ισχύει ακόμα!!!! Επίσης τσέκαρα ότι με αγορά 5 τεμαχίων το στέλνει με priority line με 0.00 shipping cost!!!!!!!! Εαν κάποιος-κάποιοι το θέλουν μπορούμε να κάνουμε μια ομαδική αγορά με 0.00 έξοδα αποστολής! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από G.makrihairis 1
Billator Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Dispatch: Ships on Sep 22 Που σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερο
G.makrihairis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Dispatch: Ships on Sep 22 Που σίγουρα θα είναι πολύ περισσότερο Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό.....έτσι κι αλλιώς για δεύτερο το θέλω σε περίπτωση που χρειαστεί....κινητό έχω να κάνω την δουλειά μου. 1
Billator Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό.....έτσι κι αλλιώς για δεύτερο το θέλω σε περίπτωση που χρειαστεί....κινητό έχω να κάνω την δουλειά μου. Αν θες να πάρουμε μαζί εγώ θέλω 2 κομμάτια πάντως
G.makrihairis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν θες να πάρουμε μαζί εγώ θέλω 2 κομμάτια πάντως Και εγώ μεσα είμαι....ίσως παρω και εγώ 2.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα