Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Οτι μ ηρθε τον τελευταιο καιρο (τους τελευταιους 2.5 μηνες) με nl post μπηκε τελωνειο.Πρέπει να έχεις συγγένεια με συγκεκριμένο σόι, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα δικά μου RS922759089NL, RS901199273NL , RP107164885SG , RS874198801NL , RS920066555NL και άλλα αλλά είμαι από κινητό και βαριέμαι.(το ότι μπήκε δεν σημαίνει ότι πληρώνεις)
stelios18120 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πρέπει να έχεις συγγένεια με συγκεκριμένο σόι, δεν εξηγείται αλλιώς. Τα δικά μου RS922759089NL, RS901199273NL , RP107164885SG , RS874198801NL , RS920066555NL και άλλα αλλά είμαι από κινητό και βαριέμαι.(το ότι μπήκε δεν σημαίνει ότι πληρώνεις) 4 παραγγελιες μου απο nl post και ψευτοποσα αξιας 5 και 10 ευρω εκαστο κ μπηκαν τελωνειο κ πληρωσα εκαστο 3€ Ευτυχως δεν εχω αλλα απο nl post κ ουτε προκειται.
web_assasin Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πόσο ρατσιστές είστε επιτέλους ? Όλος ο κόσμος δεν είναι τα 20 τετραγωνικά σπίτι που μένετε .. προσπαθήστε να δείτε και ποιο έξω. Υπάρχει και άλλο σάπιο πάντως κινητό στα 38€ με 16gb storage και gorilla glass. Gretel A7 Αφου θες να γινεις προκλητικος χωρις να καταλαβαινεις καν τι λεμε,γινε σωστα τουλαχιστον. Σεξιστης ειναι το σωστο,οχι ρατσιστης. Και αυτο που εσυ θεωρεις σαπιο επειδη εισαι tech guru για καποιους ειναι ενα νορμαλ δευτερο κινητο. Χαλαρωσε λιγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αφου θες να γινεις προκλητικος χωρις να καταλαβαινεις καν τι λεμε,γινε σωστα τουλαχιστον. Σεξιστης ειναι το σωστο,οχι ρατσιστης. Και αυτο που εσυ θεωρεις σαπιο επειδη εισαι tech guru για καποιους ειναι ενα νορμαλ δευτερο κινητο. Χαλαρωσε λιγο. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου σχετικά με το λάθος μου , παρόλο που είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με διαφορετική μια παράμετρο. Όσο για το δεύτερο σκέλος έχω απαντήσει παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πιστεύω πως τσάμπα γίνεται η κουβέντα για priority line και άλλα συναφή. Στο gearbestgreece αναφέρει ρητά πως αυτή η μέθοδος αποστολής είναι μόνο για αγορά από την Κινέζικη αποθήκε, ενώ για HK-2 για δέματα βάρους άνω των 2 κιλών. Βέβαια, αν μπεις να κάνεις την παραγγελία, σου βγάζει ως μέθοδο αποστολής το prioroty+eu express, μα δεν θα το εμπιστευόμουνα.
lio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Κλασικό gear...πετάει έναν κραχτη(ας το πούμε έτσι) και βγάζει την βδομάδα.σαπιομαγαζο!
Billator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πιστεύω πως τσάμπα γίνεται η κουβέντα για priority line και άλλα συναφή. Στο gearbestgreece αναφέρει ρητά πως αυτή η μέθοδος αποστολής είναι μόνο για αγορά από την Κινέζικη αποθήκε, ενώ για HK-2 για δέματα βάρους άνω των 2 κιλών. Βέβαια, αν μπεις να κάνεις την παραγγελία, σου βγάζει ως μέθοδο αποστολής το prioroty+eu express, μα δεν θα το εμπιστευόμουνα. Το λες με βαση την εμπειρία σου ή με βαση αυτά που λέει ένας που μαζεύει απλα λεφτά απο affiliate? Σε βλέπω το λες με πολύ σιγουριά.
Zerg13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το θέμα είναι ότι δεν θα στο υπολογίσουν τον ΦΠΑ στα 33,80 της τιμής προσφοράς αλλά σε περισσότερα χρήματα. Μου έχουν υπολογίσει ΦΠΑ σε τηλέφωνο που αγόρασα 70 ευρώ σε προσφορά, αξία τελωνειακή (CIF) 100 ευρώ, δηλαδή ΦΠΑ 24 ευρώ +17 έξοδα τελωνείου = 41 ευρώ φόρους. Προχθές ήρθε ένα Maze Alpha που αγόρασα σε τιμή προπώλησης 150 ευρώ, και μου υπολόγισαν τους φόρους με 180 ευρώ αξία σύνολο φόρων 62 ευρώ.Όλα αυτά γιατί νόμιζα ότι με NL post θα περάσει έτσι. Αυτο εδω ποσο θα μας το κοστολογησουν ξερει κανεις; και εμας 100 ευρω οποτε παμε στα 41 εκτελωνισμος; πολλα δεν ειναι; 23 ευρω κανει η priority line?
black66.gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 1) Άγνωσται αι βουλαί των τελωνειακών. 2) Περίπου.
pdim16 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Πιστεύω πως τσάμπα γίνεται η κουβέντα για priority line και άλλα συναφή. Στο gearbestgreece αναφέρει ρητά πως αυτή η μέθοδος αποστολής είναι μόνο για αγορά από την Κινέζικη αποθήκε, ενώ για HK-2 για δέματα βάρους άνω των 2 κιλών. Βέβαια, αν μπεις να κάνεις την παραγγελία, σου βγάζει ως μέθοδο αποστολής το prioroty+eu express, μα δεν θα το εμπιστευόμουνα. καπου ελεγε επισης οτι καταργηθηκε αυτο με το βαρος απο hk-2 αλλα δεν καταλαβα αν εντελως καταργηθηκε η μεθοδος απο hk-2.
kukukali Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αυτο που υποστηριζετε οτι 1GB μνημη ειναι οκ για τα social και ειδικα για την εφαρμογη του FB (την κανονικη) με ξεπερνα.Οποιος το παρει για μενα βαζει μπελα στο κεφαλι του,πεταμενα λεφτα! Αμα θελει καποιος ντε και καλα να το παρει μονο με priority line. Ξερεις τι ακριβως πληρωνεις, οχι πως θα ξυπνησει ο καθε τελωνης και κοστολογησει Προσφατα πηρα παπουτσια κοστος 45 ευρω τελικη τιμη με postNL,ο κινεζος γραφει απεξω 15$,ο τελωνης 65 ευρω. Για τον εκτελωνισμο,φπα κλπ μου ζητανε να πληρωσω 30 ευρω
Zerg13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν πιστευουν τις αναγραφομενες τιμες, γιατι ξερουν οτι ειναι απατη.
lionheart75 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Έριξα και γω μια παραγγελία για να υπάρχει σαν δεύτερο για την voda international. Με χρήση πόντων μου βγήκε στα 32,5 ευρώ! Για τα βασικά για δεύτερο είναι μια χαρά το κινητάκι. Flat rate με NL post όπως πάντα και εύχομαι για άλλη μια φορά να περάσει αέρα όπως και τις προηγούμενες.
SpirtouLisS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μια χαρα τιμη για smartphone. Αλλα επειδη εχουν περασει καμποσα blackview απο τα χερια μου (δεν ειμαι fan, απλα ετυχε) η blackview εχει αναγαγει τις κακες φωτογραφιες σε αλλο επιπεδο. Εξαλλου μην ξεχναμε οτι εχει φτιαξει και το κινητο με την χειροτερη φωτογραφικη του κοσμου και οχι μονο σε κινητα. Το blackview zeta. Τα blackview εχουν καλο software απροβληματιστο γενικα, χωρις σοβαρα bugs και αγχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα