Προς το περιεχόμενο

Blackview A7 3G Smartphone Gearbest 33,85€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα χθες τα 3 απο τα 4 κομματια που ειχα παραγγειλει (2 μαυρα και ενα μπλε, υπολλειπεται το ασπρο) με acs courrier στην πορτα μου.

Αψογο το κινητο για τα λεφτα αυτα (34 ευρω εκαστο και μολις 4,5 ευρω priority για ολα μαζι!), οθονη σουπερ για την κατηγορια αυτη, φωτεινη και καθαρη, αν το ηξερα αυτο, θα ειχα παρει και αλλα.

Εφυγαν τα 2 για δωρα ηδη :-)

Μονο η θηκουλα πλατης και ο ευρωπαικος φορτιστης κανουν 3-7 ευρω εδω.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια, η μπαταρια του, με νορμαλ χρηση (καμια ωρα την ημερα wifi και δεδομενα) ποσες μερες περιπου βγαζει?

Γιατι εχω το alcatel idol3 (2000ah) που εχω, μου βγαζει το πολυ 1 μερα και κατι.

Αυτη τη στιγμη παντως το μαυρο εχει 46€ και τα αλλα ειναι στα 41€.

Δημοσ.

Παρελαβα χθες τα 3 απο τα 4 κομματια που ειχα παραγγειλει (2 μαυρα και ενα μπλε, υπολλειπεται το ασπρο) με acs courrier στην πορτα μου.

Αψογο το κινητο για τα λεφτα αυτα, οθονη σουπερ για την κατηγορια αυτη, φωτεινη και καθαρη, αν το ηξερα αυτο, θα ειχα παρει και αλλα.

Εφυγαν τα 2 για δωρα ηδη :-)

Μονο η θηκουλα πλατης και ο ευρωπαικος φορτιστης κανουν 3-7 ευρω εδω.

Τελωνείο όχι απ΄ότι καταλαβα.....τα πηρες χωριστά ή 2-2?

Δημοσ.

Με priority δεν εχει τελώνειο. Εμένα 5 μέρες τώρα δεν εχει γίνει dispatch.

Δημοσ.

Ολα μαζι σε μια παραγγελια για μειωμενο κοστος priority.

(τελωνειο δεν υφισταται με priority EU Express)

Πλεονεκτημα και το android 7.

Με το που ανοιξαν, δεχτηκαν και ενα μικρο update, που δειχνει οτι η εταιρεια ασχολειται με τυχον bugs.

• Like 2
Δημοσ.

Στέλιο, άλλη φορά να είσαι πιο γρήγορος στις παραγγελίες..

Τη χάσαμε τη τιμή των 33 ευρώ..

Εγω φταιω;

Γτ αν θελεις σ στελνω καμια 20αρια μηνυματα μελων που αλλα ηθελαν κ αλλα ελεγαν ;)

• Like 1
Δημοσ.

Στέλιο, άλλη φορά να είσαι πιο γρήγορος στις παραγγελίες..

Τη χάσαμε τη τιμή των 33 ευρώ..

+1

Εγω φταιω;

Γτ αν θελεις σ στελνω καμια 20αρια μηνυματα μελων που αλλα ηθελαν κ αλλα ελεγαν ;)

Πάντως υπήρχαν και μέλη που δεν έλεγαν άλλα και άλλα έκαναν......

Αλλά βασικά χωρίς να θέλω να σου ρίξω ΚΑΜΙΑ ευθύνη το βασικό σου πρόβλημα

ήταν το τελωνείο και η μη απάντηση στο τικετ που άνοιξες για μια ''σιγουρη'' απάντηση.....

Ολα μαζι σε μια παραγγελια για μειωμενο κοστος priority.

(τελωνειο δεν υφισταται με priority EU Express)

Πλεονεκτημα και το android 7.

Με το που ανοιξαν, δεχτηκαν και ενα μικρο update, που δειχνει οτι η εταιρεια ασχολειται με τυχον bugs.

Απλά το λεω γιατι λες ότι περιμένεις τωρα ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ :huh: .....αλλά έκανες ΜΙΑ παραγγελία όπως λες

για μειωμένο priority!!!

• Moderators
Δημοσ.

Απλά το λεω γιατι λες ότι περιμένεις τωρα ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ :huh: .....αλλά έκανες ΜΙΑ παραγγελία όπως λες

για μειωμένο priority!!!

Μηπως (λεω), δεν υπηρχε στοκ ασπρο και εφυγε αργοτερα ή ακομα αναμενεται;

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως υπήρχαν και μέλη που δεν έλεγαν άλλα και άλλα έκαναν......

Αλλά βασικά χωρίς να θέλω να σου ρίξω ΚΑΜΙΑ ευθύνη το βασικό σου πρόβλημα

ήταν το τελωνείο και η μη απάντηση στο τικετ που άνοιξες για μια ''σιγουρη'' απάντηση.....

δεν ημουν υποχρεωμενος να αναλαβω μια ευθυνη τοσο μεγαλη καθως 2-3 μελη (χωρις να πω ονοματα βεβαια) πιεζαν ν προχωρησουμε σε αγορα κτλπ και οταν τους ειπα 1% αν περασει τελωνειο τι κανουμε;

Μ απαντησαν δεν πληρωνω κατι παραπανω εγω παντως.δηλαδη τι θα τα εβαζα εγω; η θα φωναζαν οι αλλοι αν δεν καναμε παραλαβη τελικα.

ε τοτε μετα απο αυτο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (καθαρο θρασος)

Με τετοια κολπα εγω δεν αναλαμβανω.

Δεν το συνεχιζω καθως τελικα το ολο θεμα δεν ειναι ευκολο λογω πολλων αποψεων καθως ο καθενας μ εστελνε το μακρυ και το κοντο του. ;)

• Like 1
Δημοσ.

δεν ημουν υποχρεωμενος να αναλαβω μια ευθυνη τοσο μεγαλη καθως 2-3 μελη (χωρις να πω ονοματα βεβαια) πιεζαν ν προχωρησουμε σε αγορα κτλπ και οταν τους ειπα 1% αν περασει τελωνειο τι κανουμε;

Μ απαντησαν δεν πληρωνω κατι παραπανω εγω παντως.δηλαδη τι θα τα εβαζα εγω; η θα φωναζαν οι αλλοι αν δεν καναμε παραλαβη τελικα.

ε τοτε μετα απο αυτο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (καθαρο θρασος)

Με τετοια κολπα εγω δεν αναλαμβανω.

Δεν το συνεχιζω καθως τελικα το ολο θεμα δεν ειναι ευκολο λογω πολλων αποψεων καθως ο καθενας μ εστελνε το μακρυ και το κοντο του. ;)

Όπως σου προείπα δεν είχες ΚΑΜΙΑ ευθύνη να αναλάβεις την όλη αγορά!

Απλά το αναφέρω επειδή και εγώ ήμουν στα ενδιαφερόμενα άτομα!

Θα μπορούσες να απομονώσεις τα άτομα που ειχαν θεμα με τυχόν τελωνείο

και να κανεις την 5αδα με άτομα  που ήθελαν πραγματικά ,μιας και στην αρχή την

είχαμε σχεδόν έτοιμη αλλα μας την έκανε ο Μπιλ... :P

Μηπως (λεω), δεν υπηρχε στοκ ασπρο και εφυγε αργοτερα ή ακομα αναμενεται;

Πολύ πιθανό να έγινε και έτσι......

• Like 2
Δημοσ.

Είχε ανοίξει παλιότερα ένα θέμα για να ζητάμε προσφορές από μαγαζιά για μαζικές αγορές κλπ. Νομίζω ότι φάνηκε πόσο δύσκολο είναι στην πράξη...

• Like 2
Δημοσ.

Είχε ανοίξει παλιότερα ένα θέμα για να ζητάμε προσφορές από μαγαζιά για μαζικές αγορές κλπ. Νομίζω ότι φάνηκε πόσο δύσκολο είναι στην πράξη...

Αν ο κάθε πικραμένος θέλει να συμμετέχει και δεν καταλαβαίνει τους "κινδύνους" που ίσως υπάρξουν γίνεται πολύ δύσκολο.

Εγώ βρήκα 4 άτομα τους είπα +30 ευρώ αν μπουν τελωνείο (ήξερα ότι δεν μπαίνουν αλλά για να είμαι καλυμμένος) είπαν οκ και τέλος. Αύριο φτάνουν κ σε μένα.

2 που έστειλαν αργότερα λόγω έλλειψης στοκ κόλλησαν άσχημα με την dpd και λογικά πάνε για refund αυτά.

• Like 2
Δημοσ.
...

για μειωμένο priority!!!

Ετσι οπως εγραψε ο εμπειρος matrixxx.

4 εβαλα μαζι σε 1 παραγγελια (δοκιμασα και 5 αλλα δεν κατεβαινε αλλο το priority, ετσι εβαλα 4).

Απο κει και περα το μαγαζι αποφασιζει πως και ποτε θα τα στειλει, προς τιμην του, τα εστειλε σε 3 αποστολες ξεχωριστες (παρολο που οι 2 πρωτες αποστολες, εφτασαν μαζι σε μενα!)

Τακτικη παρομοια με του αμαζον.

Χωρις φυσικα να επηρεαζει το δικο μου κοστος.

Εφυγε και το ασπρο αργοτερα, ειναι καθ'οδον.

Αν καποιος ειναι Σαντορινη και θελει 1 κομματι, ας μου στειλει pm (first comes, first served).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...