G.makrihairis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα για 23 ευρώ κινητό από banggood με χρέωσαν έξοδα τελωνείου 29 ευρώ. Προφανώς και δεν παρέλαβα Μπορείς να το κάνεις αυτό?Και έκανες refund χωρίς να έχεις θέμα? Update:το χρυσό πήγε στα 45.27 ευρώ!!!
hant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έκανα αλλά θα κάνω, θα πω ότι πήγε σε λάθος διεύθυνση και δεν πήρα ειδοποίηση 1
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 εγινε dispatched το μπλε που εκανα παραγγελια την Τεταρτη μεσημερι.
dimigar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έκανα αλλά θα κάνω, θα πω ότι πήγε σε λάθος διεύθυνση και δεν πήρα ειδοποίηση Σου στέλνω πμ.
turbat0s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έκανα αλλά θα κάνω, θα πω ότι πήγε σε λάθος διεύθυνση και δεν πήρα ειδοποίηση Και θα δεχτεί κάτι τέτοιο το pp? Δε θα πεί πήγαινε στο ταχυδρομείο και παρέλαβέ το?
noths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως παραγγειλα το Leagoo KIICAA Power λογω της μεγαλης του μπαταριας 4000, απο tomtop με SG post , πιστευω να αποφγυω το τελωνειο, οτι πρεπει για καβατζα ειτε σε εμενα ή σε αλλο μελο της οικογενειας Θα σε στενοχωρήσω. Με SG post πέρασε τελωνείο κανονικά προχθές, ένα κινητό που είχα παραγγείλει.
dimigar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα περιμένουμε μέχρι να ξαναγίνουν 33 ευρώ. Να είστε έτοιμοι..
G.makrihairis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα περιμένουμε μέχρι να ξαναγίνουν 33 ευρώ. Να είστε έτοιμοι.. Xα χα χα .....οκ Δημήτρη αν και δεν το βλέπω.
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα περιμένουμε μέχρι να ξαναγίνουν 33 ευρώ. Να είστε έτοιμοι.. Μακαρι αν και δεν νομιζω να γινει συντομα.
Genatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μακαρι αν και δεν νομιζω να γινει συντομα. Αφού είχε διαθέσιμα και ήσουν έτοιμος να πάρεις αλλά μετά που είδες ότι δν θα πάρεις διαβεβαιώση από το κατάστημα ότι δν θα περάσει τελωνείο δν πήρες. Αν πάει πάλι 33€ τι θα αλλάξει? 4
stelios18120 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού είχε διαθέσιμα και ήσουν έτοιμος να πάρεις αλλά μετά που είδες ότι δν θα πάρεις διαβεβαιώση από το κατάστημα ότι δν θα περάσει τελωνείο δν πήρες. Αν πάει πάλι 33€ τι θα αλλάξει? Οτι το περιμενει ενας συναδελφος να του το πω να αγορασει αυτος που το ηθελε. Δεν αγοραζω μονο εγω απο τις διαφορες προσφορες αλλα ενημερωνω κ συνεδελφους κ γνωστους κ φιλους.
turbat0s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οτι το περιμενει ενας συναδελφος να του το πω να αγορασει αυτος που το ηθελε. Δεν αγοραζω μονο εγω απο τις διαφορες προσφορες αλλα ενημερωνω κ συνεδελφους κ γνωστους κ φιλους. Α θα τους στείλεις για σφάξιμο δηλαδή? 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Α θα τους στείλεις για σφάξιμο δηλαδή? Οχι ρε συ Εχει πεσει η αναλογη ενημερωση οτι παιδια παιζει ν περασει τελωνειο κ θα δωσετε τοσα περιπου εξτρα κ μπλα μπλα. Τωρα απο εκει κ περα αν θελουν τους ριχνω παραγγελια ειπαμε μην καουν κιολας.περιμενουν ν δωσουν 33 ευρω κ μετα μου λενε ρε συ εδωσα τελικα 60.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα