Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε μου έχω το ίδιο κινητό και το χω αλλάξει 3 φορές ,τι ακριβώς σου κάνει?

Έχω θέμα με το σήμα, υπηρχαν μέρες ολόκληρες που μου έλεγε no service, υπηρχαν ώρες σε καποιες μέρες που γινόταν το ίδιο αλλά τώρα έχει στρώσει και το κανει πολύ σπάνια.

Τι να πω φαινόταν πολύ τίμια συσκευή αλλά έχω ακούσει και απο αλλους διάφορα θέματακια χωρίς κακομεταχείριση της συσκευής.

Δημοσ.

αν και οφτοπικ

δυστυχώς είχα και εγώ με το προηγούμενο το ίδιο θέμα ,αλλά αυτό ευτυχώς δεν το έχει.Όταν το σήμα είναι χαμηλό για κάποιο λόγο απενεργοποιούνται τα δεδομένα και πολλές φορές σταματά να έχει σήμα.Ένας τρόπος να φτιάξει είναι να κάνεις επανεκκίνηση ή να παίξεις με ανοιγόκλεισμα των data ,πολλές φορές έτσι φτιάχνει.Εμένα μου το έκανε πολύ όταν έβγαινα / έμπαινα στο μετρό.

Ένα άλλο θέμα που έχει είναι ότι γρατσουνιέται πολύ εύκολα .

Δημοσ.

αν και οφτοπικ

δυστυχώς είχα και εγώ με το προηγούμενο το ίδιο θέμα ,αλλά αυτό ευτυχώς δεν το έχει.Όταν το σήμα είναι χαμηλό για κάποιο λόγο απενεργοποιούνται τα δεδομένα και πολλές φορές σταματά να έχει σήμα.Ένας τρόπος να φτιάξει είναι να κάνεις επανεκκίνηση ή να παίξεις με ανοιγόκλεισμα των data ,πολλές φορές έτσι φτιάχνει.Εμένα μου το έκανε πολύ όταν έβγαινα / έμπαινα στο μετρό.

Ένα άλλο θέμα που έχει είναι ότι γρατσουνιέται πολύ εύκολα .

Δεν εχω πει οτι αυτη ειναι η 2η συσκευη.

Η προηγουμενη αντικατασταθηκε απο την βονταφον επειδη εβγαλε προβλημα στην οθονη και δεν επιανε η αφη.

Δυστυχως η καινουργια σε 6 μηνες μου εβγαλε αυτο με το σημα.

Τι να πω, απλα περιμενω να πεθανει η συσκευη τελειως για να παω σε μια επομενη, να σημειωσω οτι το ξανεκανε σημερα για καμια ωρα, No service-Only emergency calls.   :mad:

Δημοσ.

Είναι πολιτική των περισσότερων, αν όχι όλων, των εταιριών.

Το ανοίγει κι όπως το κάνει, σπάει κι άλλο η οθόνη. Τι θα κάνει, θα στην πληρώσει;

Το φτιάχνει κι όταν στο δίνει, έχει κι άλλο πρόβλημα, που ίσως φταίει η οθόνη. Τι θα πεις, ότι δε φταίνε;

Μην κοιτάτε την πάρτη σας μόνο και βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, δε μπορεί η εταιρία να σου φτιάξει μόνο ότι θέλεις εσύ γιατί μετά μπλέκεις.

Σου παραδίδει επισκευασμένο 100% τηλέφωνο και μετά αν έχει κάτι, ζητάς τα ρέστα.

Και έχουν δίκιο που σου λένε να φτιαχτεί και το εκτός γιατί τυχαίνει πολλές φορές από σπασμένη αφή να ψήνεται η πλακέτα στην προσπάθεια της να λειτουργήσει σωστά. Έστω μου φέρνεις ένα S7 edge με πρόβλημα πλακέτας και σπασμένο στην οθόνη. Είτε σε εμένα είτε στην αντι/πεια θα ασκηθεί μια Χ πίεση για να ανοίξει η συσκευή και να σου αλλάξει την πλακέτα. Αν σταματήσει η οθόνη να δουλεύει εσύ θα λες μα δούλευε και εκεί θα γίνει μπάχαλο. Οπότε για να μην παίζουν με τέτοια πράγματα και να τρώνε τα ανταλλακτικά που έσπασε ο κάθε πελατάκος σου λενε απλά επισκευάζεις την συσκευή και πέρνεις εκ νέου εγγύηση.

Το ειπαν γ να σου ριξουν μερικα €€€ χρεωση στο κεφαλι ;)

Ναι μερικά ευρώ πρέπει να πέσουν στην τσέπη κλέφτες θα γίνουμε οι τεχνικοί?

όλη και τέλος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...