pirotouvlo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Kαλησπέρα μάγκες θα ήθελα τα φωτα σας.Εχω το Vodafone Smart Ultra 6, και πρεπει να σταλει στο service της vodafone κατω στην αθήνα (εγω μένω αλεξανδρουπολη) γιατι εχει θεμα η πλακετα του και δεν εχω σημα μερικες φορες.Οσο το εχω εκει, δικαιουμαι να παρω μια συσκευη android προκειμενου να κανω τη δουλεια μου?Να μπορω να ελεγχω e-mail, viber κτλπ?Tι παιζει με αυτο ακριβως?Ξερει κανεις?
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δεν μπορώ να σου πω για vodafone , αλλά στον ΓΕΡΜΑΝΌ που είχα πάει μου δώσανε οποίο κινητό είχαν εύκαιρο εκείνη την στιγμή. Μην φανταστείς κάτι το ιδιαίτερο μια μπακατελα να κάνω την δουλειά μου(τηλέφωνο, μηνύματα). Την άλλη φορά που πήγα δεν είχαν να μου δώσουν. Ίσως έτσι είναι και εκεί .....
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εφόσον υπάρχει διαθέσιμη στο κατάστημα μπορούν να σου δώσουν
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Συνηθως δινουν καποια που θα εχουν στο καταστημα Αν δεν κανουν κινηση ρωτησε τους εσυ.
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Αν δεν κανουν κινηση ρωτησε τους εσυ. Το κορόιδο θα κάνουν ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Το κορόιδο θα κάνουν ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Καλα ναι αλλα δεν χανει κατι να κανει μια ερωτηση η να τους πει και να ζητησει ο ιδιος μια συσκευη να κανει την δουλεια του.
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλα ναι αλλα δεν χανει κατι να κανει μια ερωτηση η να τους πει και να ζητησει ο ιδιος μια συσκευη να κανει την δουλεια του.Η κλασική ατάκα είναι ότι δεν έχω αυτή την στιγμή κάποιο διαθέσιμο... 1
Zaytsev Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Ο νόμος προβλέπει προσωρινή λύση, αν η επισκευή κρατήσει πάνω από 14 μέρες. Για λιγότερο είναι στην ευχέρεια του καταστήματος. 1
pirotouvlo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Θα παω αυριο να το αφησω και θα σας ενημερωσω πως πηγε.Θα ζητησω ευγενικα μια συσκευη να κανω τη δουλεια μου και εαν μου δωσουν καλως.Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.
pirotouvlo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ενημερωση μαγκες.Πηγα στη βοντα και τους λεω αν γινεται να παρω μια συσκευη android οσο το εχω στο service και μου λενε εχουμε μια τελευταια και λεω απο μεσα μου τελεια.Η φαση ειναι η εξης ομως!Το κινητο εχει σπασμενη οθονη κατω η οοποια δεν με ενοχλει και μου λεει η πολιτικη του service τους ειναι να μην επιλεγω εγω ποιο μερος θα αντικαταστησουν (στην προκειμενη περιπτωση ειχε προβλημα η πλακετα) και μου λεει θα φτιαξουν εντελως το κινητο και θα πληρωσω για οτι δεν ειναι εντος της εγγυησης!Εγω δεν γουσταρα ομως να φτιαξω και την οθονη, εν τελει τους λεω ενταξει δεν θα το στειλω ευχαριστω.Μονο σε μενα φανηκε περιεργο?
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το ειπαν γ να σου ριξουν μερικα €€€ χρεωση στο κεφαλι
Zaytsev Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγω δεν γουσταρα ομως να φτιαξω και την οθονη, εν τελει τους λεω ενταξει δεν θα το στειλω ευχαριστω. Μονο σε μενα φανηκε περιεργο? Το ειπαν γ να σου ριξουν μερικα €€€ χρεωση στο κεφαλι Είναι πολιτική των περισσότερων, αν όχι όλων, των εταιριών. Το ανοίγει κι όπως το κάνει, σπάει κι άλλο η οθόνη. Τι θα κάνει, θα στην πληρώσει; Το φτιάχνει κι όταν στο δίνει, έχει κι άλλο πρόβλημα, που ίσως φταίει η οθόνη. Τι θα πεις, ότι δε φταίνε; Μην κοιτάτε την πάρτη σας μόνο και βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, δε μπορεί η εταιρία να σου φτιάξει μόνο ότι θέλεις εσύ γιατί μετά μπλέκεις. Σου παραδίδει επισκευασμένο 100% τηλέφωνο και μετά αν έχει κάτι, ζητάς τα ρέστα.
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Είναι πολιτική των περισσότερων, αν όχι όλων, των εταιριών. Το ανοίγει κι όπως το κάνει, σπάει κι άλλο η οθόνη. Τι θα κάνει, θα στην πληρώσει; Το φτιάχνει κι όταν στο δίνει, έχει κι άλλο πρόβλημα, που ίσως φταίει η οθόνη. Τι θα πεις, ότι δε φταίνε; Μην κοιτάτε την πάρτη σας μόνο και βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα, δε μπορεί η εταιρία να σου φτιάξει μόνο ότι θέλεις εσύ γιατί μετά μπλέκεις. Σου παραδίδει επισκευασμένο 100% τηλέφωνο και μετά αν έχει κάτι, ζητάς τα ρέστα. Μιλας λες και σου θιξαμε το καταστημα Ηρεμησε λιγο...
Zaytsev Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μιλας λες και σου θιξαμε το καταστημα Ηρεμησε λιγο... Ηρεμότατος είμαι, δεν έχω κατάστημα, δεν είχα ποτέ και δεν είμαι καν Ελλάδα για να με ενδιαφέρει κάποιο. Απλά τυχαίνει να γνωρίζω πως δουλεύουν οι εταιρίες και τους λόγους που εφαρμόζουν κάποια πολιτική. Εσύ από την άλλη, βγαίνεις και κατηγορείς, χωρίς να γνωρίζεις που σου πάνε τα 4. Προφανώς και κάθε εταιρία θα σε χρεώσει για την επισκευή, αλλά άλλο αυτό, άλλο το να σε χρεώνει χωρίς λόγο όπως υπονοείς. Είναι σα να σου φέρει ένας φίλος σου τον υπολογιστή του, γεμάτο ιούς και να σου πει, θέλω να μου καθαρίσεις μόνο τον browser για να μη βγαίνουν popups. Τι θα του πεις; Οκ, θα κάνω μόνο αυτό; Όχι φυσικά, θα του καθαρίσεις τα πάντα για να μην αρχίσουν τα ίδια μόλις φύγει, γιατί μετά θα σε πάρει και θα σου λέει ότι δεν έκανες τίποτα. Θέλεις να το καταλάβεις; Καλώς. Δε θέλεις; Άνοιξε το δικό σου μαγαζί που θα επισκευάζεις ότι δε δέχονται οι εταιρίες κι έλα να με βρεις σε μερικούς μήνες που θα έχεις χρεοκοπήσει, ή θα είσαι σε δικαστήρια με τους μισούς. 1
sintalkas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Kαλησπέρα μάγκες θα ήθελα τα φωτα σας. Εχω το Vodafone Smart Ultra 6, και πρεπει να σταλει στο service της vodafone κατω στην αθήνα (εγω μένω αλεξανδρουπολη) γιατι εχει θεμα η πλακετα του και δεν εχω σημα μερικες φορες. Οσο το εχω εκει, δικαιουμαι να παρω μια συσκευη android προκειμενου να κανω τη δουλεια μου? Να μπορω να ελεγχω e-mail, viber κτλπ? Tι παιζει με αυτο ακριβως?Ξερει κανεις? φίλε μου έχω το ίδιο κινητό και το χω αλλάξει 3 φορές ,τι ακριβώς σου κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα